בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  להוריד מבט מהדרך זה קנס הינה המיסמך המישטרתי
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: להוריד מבט מהדרך זה קנס הינה המיסמך המישטרתי  (נקרא 3220 פעמים) הדפסה
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

תשימו לב מה יש פה במיסמך המישטרתי הזה שלא צחטפו סתם קנס
עריכה אחרונה: אוגוסט 27, 2018, 16:21:50 PM על ידי ilan62
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אתה בסדר
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

תודה רבה על הטיפ
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

לא בדקתי אך מניח שזה מסתמך על תיקון כלשהוא בתקנות התעבורה...
טוב לדעת - אך מרתיח וחסר הגיון!
כל שוטר משועמם יוכל לטעון כי ראה שהנהג "הסיר עיניים מהכביש" ולסדר סטטיסטיקת דו"חות?!!!
מקווה שזה רק מסגרת שנועדה למקרים ברורים וקשים וכי השוטרים קיבלו הנחיות שפויות -
ושהפעלת הסעיפים הללו תחול רק במקרה שיש צילום שמבהיר כי הנהג אכן הסיר עיניים זמן רב מהכביש.
להערכתי -
הרבה ממי שיבקשו להשפט יזוכו, ככל שהעבירה תהיה "טענת שוטר שהבחין שהנהג הסיר עיניים מהכביש"
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

המשטרה כבר מזמן לא עושה פעולות מצילות חיים !

כסף כסף כסף והרבה.

כל הפעולות שנעשות ושמופצות ברשתות החברתיות

מראות בברור שאין פה ניסיון להציל חיים.

עובדה היא שמספר ההרוגים לא משתנה משנה לשנה

למרות שנכנסו לשוק מכוניות חדישות וחידושים שמפריעים

ומסיחים את דעתו של הנהג בזמן נהיגה.

לחפש כאלו שמסתכלים / אוחזים בנייד בזמן פקק תנועה של שעות

זה לא להציל חיים.
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

לגבי פלאפונים בנהיגה - זה פשוט מסוכן עד כדי כך שיש לי חבר שאומר שכל אחד כזה הוא רוצח בפוטנציאל.
אחרי 20 שנה על הכביש למדתי (כבר ממזמן) לזהות לפי הנהיגה האם מאחורי ההגה נמצא גבר או אישה... ואני בטוח שכל מי שיש לו רישיון נהיגה יודע על מה אני מדבר. ואני ממש ממש ממש לא שוביניסט.
בתקופה האחרונה אני טועה פעם אחרי פעם כשאני מוכן להתערב שברכב שמלפני נוהגת אישה, אבל בסוף איך שאני עוקף אני מוצא גבר שהעניים שלו הם כלפי הפלאפון שנמצא על הרגליים שלו.
זה מסוכן!!!!! ואומר את זה עוד מיליון פעם, זה מסוכן!!!!
זה יותר מסוכן מלדבר בפלאפון בזמן נהיגה... ישנם תאונות דרכים קטלניות שראיתי שקרו רק בגלל 2 שניות שרצו להקליד הודעת SMS.

אני לא אומר שהשוטרים צדיקים או שאני מאמין שהמשטרה היא ממש לטובת הביטחון של האזרח... אני לא אומר את זה, אבל גם לא על זה הדיון עכשיו. אבל כאן האמינו לי שכאן ממש מדובר בדבר סופר מסוכן. והלוואי שעל ידי קנסות אנשים ילמדו לא להשתמש בפלאפון.

כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

לגבי פלאפונים בנהיגה - זה פשוט מסוכן עד כדי כך שיש לי חבר שאומר שכל אחד כזה הוא רוצח בפוטנציאל.
אחרי 20 שנה על הכביש למדתי (כבר ממזמן) לזהות לפי הנהיגה האם מאחורי ההגה נמצא גבר או אישה... ואני בטוח שכל מי שיש לו רישיון נהיגה יודע על מה אני מדבר. ואני ממש ממש ממש לא שוביניסט.
בתקופה האחרונה אני טועה פעם אחרי פעם כשאני מוכן להתערב שברכב שמלפני נוהגת אישה, אבל בסוף איך שאני עוקף אני מוצא גבר שהעניים שלו הם כלפי הפלאפון שנמצא על הרגליים שלו.
זה מסוכן!!!!! ואומר את זה עוד מיליון פעם, זה מסוכן!!!!
זה יותר מסוכן מלדבר בפלאפון בזמן נהיגה... ישנם תאונות דרכים קטלניות שראיתי שקרו רק בגלל 2 שניות שרצו להקליד הודעת SMS.

אני לא אומר שהשוטרים צדיקים או שאני מאמין שהמשטרה היא ממש לטובת הביטחון של האזרח... אני לא אומר את זה, אבל גם לא על זה הדיון עכשיו. אבל כאן האמינו לי שכאן ממש מדובר בדבר סופר מסוכן. והלוואי שעל ידי קנסות אנשים ילמדו לא להשתמש בפלאפון.

יש לי עוד הרבה מה להוסיף על זה
אבל אני אסתפק בינתיים בזה אתה בסדר
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

המצב גרוע הרבה יותר. עניין השימוש בזמן נהיגה הוא רק סימפטום, הבעיה האמיתית היא שהטכנולוגיה וההתמכרות אליה הן איום יומי לחברה! שימו לב לכמה ארועים בתקופה האחרונה בהקשר הזה... נציב קבילות החיילים הוציא לאחרונה דו'ח ביקורת חריף, על כך שהשימוש הכפייתי בסמארטפונים פוגע ביכולת המבצעית של צה"ל, בגלל שהחיילים לא מצליחים להניח את הטלפון גם בזמן שמירות ומארבים... מספר פיגועים בהם המחבלים דקרו או ירו בשוטרים או חיילים שהיו שקועים בטלפון במקום לשמור על בטחונם האישי ובטחון האזרחים, כמו למשל רצח השוטרים בהר הבית לפני מס' חודשים, רצח החייל בתחנת אוטובוס בערד, פיגוע הדקירה בירושלים לפני שבועיים... ילדים ובני נוער מאבדים את הכישורים החברתיים ויכולת התקשורת הפרונטאלית, קבוצות ילדים יושבות ביחד בלי לדבר, כל אחד תקוע במסך של עצמו... אני אישית רואה פגיעה בתפוקת העובדים שלי, וכל היום מעיר לאנשים שמתעסקים בפייסבוק בזמן העבודה... השימוש במכשירים החכמים מנוון אותנו, המכשירים חכמים יותר והאנשים נעשים טיפשים יותר...
UZIK
חבר פורום
*

מנותק מנותק

כמו כל דבר בחיים
אין שחור ולבן
לפעמים אני רואה נהגת שהראש שלה והמבט מופנה מידי פעם
למטה  לא יודע מה היא רואה שם
אני רק רואה את התוצאה של הזיגזג על הכביש.
ומצד שני יש ואני מקבל טלפון בנסיעה ולוחץ על הכפתור של הדיבורית לענות לשיחה.
מבחינת החוק היבש זו עברה מבחינתי זו פעולה פחותה מחיטוט באף ואינה מסיטה את
מבטי מהכביש.
חבר שלי עמד ברמזור ולגם מבקבוק המים שלו
בלשים משועממים סימנו לו לעצור בצד כי זו לפי החוק היבש עברה
בתכלס זו יכולה להיות פעולה להצלת חיים שאינה פוגמת ביכולת הריכוז והנהיגה.
כך שהחוק היבש הוא החוק אך ניראה שלקחו אותו למקומות מוגזמים.
לצערי המשטרה שהאתי רואה בעבר מתמקדת בפינוי העומס בצומת הפקוק
הים היא עסוקה בהתעללות בנהג ואיסוף דוחות קלים.
אני קיבלתי לפני שבועיים דוח על חניה שלא על המקומות המסומנים בחניון בתשלום.
זה כבר הזוי

עוזי
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא לא לא ולא
דין פרוטה כדין מאה במקרה הזה
אני לא מקבל שום הקלה ושום קלות ראש בדבר הזה
מבחינתי נהג שנתפס עם הנייד יאלץ להיפרד מהרשיון שלו ל-5 שנים עם קנס של 20.000 שקל ולא נתון לשיקול שופט כשעל השוטר להוכיח באופן חד משמעי שהנהג היה עם הנייד ביד או שהתעסק איתו תוך כדי שהרכב בתנועה ואני מדגיש בתנועה וגם אם זה היה 5 קמ"ש
מבטיח לכם שברגע שיהיה חוק כזה כולם יזרקו את הנייד בבגאז בכניסה לרכב כדי להוכיח לשוטר שעצר אותם שהם לא דיברו
למי שעדיין לא יודע החלפתי מקצוע והיום אני נהג משאית כבדה
תאמינו לי שממרומי הקבינה אני רואה כל מה שאתם עושים ברכב
אם זה אתה שמתעסק בחבילה שלך או את שמענגת את עצמך והמבין יבין
מן הסתם אני גם רואה את כל אלה עם הסמרטפון על הברך על הכסא ליד או על המתקן וכולם כולל כולם מתעסקים עם הנייד בנהיגה
כל יום לפחות פעמיים ביום אני מונע תאונה מחרידה בין המשאית שאני נוהג לבין נהג דביל סתום חמור אדיוט מתאבד שיעי מדאעש
ואיך בדיוק אני מונע?
אני רואה שהוא מתעסק בנייד ואני יודע שהטעות שלו תגיע במוקדם או במאוחר אבל היא תגיע
מיד אני נדרך ואני רק מחכה שזה יגיע וזה מגיע, רק שאני כבר הייתי מוכן לזה
אתם צריכים להכניס לעצמכם טוב טוב לראש
כל עוד אתם מתעסקים בנייד זה לא שאלה אם זה יקרה אלא מתי זה יקרה, וזה יקרה!!!
תקנו דיבוריות ואל תתעסקו בנייד בזמן נהיגה
את הוויז תכוונו לפני תחילת הנסיעה ואם יש תקלה בוויז או שממש אבל ממש משהו דחוף אז תעצרו במקום בטוח ורק אז תתעסקו בנייד
די עם המכת מדינה הזאת וכל דוח שתקבלו על הנייד הוא רק מבורך והלוואי שתמשיכו לקבל דוחות על הנייד כי אתם רוצחים בפוטנציאל!!!
כן כן לא הגזמתי ולא טעיתי
רוצחים בפוטנציאל
בבוא היום אתם גם עלולים לדרוס מישהו ממשפחתי או חלילה מישהו מהמשפחה שלכם
ולמה?
כי חבר שלח לכם בדיחה בווצרפ ולא יכולתם להתאפק ותוך כדי נהיגה הורדתם מבט רק ל-2 שניות
האלווווווווווווווווווווווווווו
ב-100 קמ"ש 2 שניות זה 30 מטר
אלה 30 מטר שעברתם בלי לראות בכלל מה קורה בכביש
אני רוצה לראות מי ירים את הכפפה וייסע 100 קמ"ש בכביש מפותל ויעצום את העיניים ל-2 שניות
תפסיקו לזלזל תעתיקו את מה שרשמתי ותעבירו הלאה
אולי יהיה אדיוט דביל סתום אחד פחות על הכביש וכן דיברתי אלייך!!!

עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2018, 15:36:07 PM על ידי בנצי (אלון )
אבי חכם

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ

אתם חושבים ככה , אני אחרת !

מה שהמשטרה עושה היום עם הדוחות הקלים זה מה שעושה לכם רט"ג !

דוחות קלים ולא טיפול אמיתי בבעיה.

כל דבר שגורם לחוסר תשומת לב יכול להביא לתאונה טרגית.

כן , גם חיטוט באף , שינוי תחנה ברדיו , מבט מהיר לוויז וכו'..

למה יש תאונות ? מה הגורם המרכזי להן ? האם זה הסמארטפון ? לא בטוח..

תשתיות ודאי וודאי ..

כבישים בלי שוליים ! כבישים עם בורות ! כבישים לא מסומנים ! שדה ראיה לקוי !

תשתיות שלא מתאימות לרכבים המתקדמים של היום ! ועוד צרות שגורמות ללא מעט תאונות באשמת המדינה !

לתת דו"ח למי שמחזיק נייד בפקק זה לא פעולה מצילת חיים ! לא תשכנעו אותי אחרת !
יאלללה בשמחות 

וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" ..

ואישתי בחיים לא תירשם לפה  wife
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אבי, לגבי הגישה של המשטרה- אני סופר-מסכים איתך. המשטרה הפכה את עצמה למנגנון שמנציח את חוסר היעילות, ובמשטרת התנועה זה מובהק.
במקום להתעסק בשמירה על הסדר בכבישים, באכיפה כלפי עברייני תנועה חמורים או במניעת תאונות, הם פשוט מחפשים את הדרכים הכי קלות בהן אפשר לתקוע דוחו"ת לנהגים, כי לא מעניין אותם לעשות אשכרה את העבודה שלהם, אלא בעיקר להראות שהם עושים.
ואיך מראים? ע"י סטטיסטיקות של "ארועי אכיפה". כן, בדיוק כמו הפקחים בים. אז הם ממציאים שיטות לתפוס את העבירות הכי קלות לתפיסה, משתמשים בסלולרי? יעמידו תצפיתנים, שוטרים מחופשים לקבצנים (?!), אפילו רחפנים! אז למה לא תעשו את אותו דבר על העבירות החמורות??? למה לא תשימו תצפיתנים לחפש נהגים שחוצים צמתים באדום? למה לא רחפנים נגד המזגזגים על קו הפרדה רצוף או הנהגים ממיעוט מסויים בדרום המתפרעים כדרך קבע על הכביש, רעולי פנים על מכוניות ללא לוחיות רישוי או אופנועים גנובים? אה, נכון, כי זה אשכרה גם יצריך להזיז ת'תחת, להתאמץ לחפש את העבריינים, לרדוף אחריהם, אולי להתעמת עם אנשים לא סימפטים...
אז מצאו פטנט, מחפשים את האזרח הנורמטיבי, שמעגל את הפינה לפעמים, מציץ לטלפון כשהוא שומע הודעה נכנסת, או מפספס את הוינקר בפניה לחניה, או נוסע טיפה יותר מהר...
אז המשטרה לא מזמן חטפה על הראש עם עניין מצלמות המהירות, שהוכחו כלא אמינות, וכנראה שאלפי או עשרות אלפי אנשים קיבלו דוחות לא מוצדקים, כי המצלמה לא היתה מכויילת או משהו אחר, ונאסר עליהם להמשיך להשתמש במצלמות המהירות הנייחות...
המשטרה הזהירה, שהציבור יודע שאין מצלמות והתאונות יתחילו לטפס כי אין אכיפה... ומה קרה בפועל? קצת מביך, הסטטיסטיקה מראה שמאז שהופסק השימוש במצלמות המהירות, מספר התאונות ירד....
למה? כי המשטרה נאלצה להתחיל לבצע אכיפה יצירתית, במקום לחכות שהמצלמה תצלם והם יושבים וכותבים את הדו"חות במשרד, השוטרים נאלצו לצאת לשטח, להפגין נוכחות, יותר ניידות ביותר מקומות ויותר צ'קלאקות שהנהג רואה מרחוק, ומוריד את הרגל מהגז....
עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2018, 18:18:38 PM על ידי Kobiarava
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אז מצאו פטנט, מחפשים את האזרח הנורמטיבי, שמעגל את הפינה לפעמים, מציץ לטלפון כשהוא שומע הודעה נכנסת

אני ממש לא מסכים!!!
מציץ לטלפון על 120 קמ"ש (שאגב זאת המהירות הממוצעת היום)
וכאן בדיוק נמצאת הבעיה שזה נהג ממוצע ולא נהג מקצועי
ואל תתחיל לתת לי דוכמאות על נהגי מונית אוטובוס או משאית שמתעסקים בניד כי מבחינתי הם לא מקצועיים
שתבין שהמבט החטוף הזה בנייד במהירות 120 קמ"ש עברת מגרש כדורגל שלם בלי לראות בכלל מה קורה בו
יוווווו עד כמה אתם יכולים להיות אדישים לחוקי פיזיקה וטבע ברורים
אחרי שעברת מגרש כדורגל שלם ועד שזיהית בעיה ועד שהגבת לקח לך עוד חצי מגרש כדורגל וזה היה מרחק התגובה והחלק של הטבע
ועכשיו נכנס הצד של הפיזיקה
לחצת על הברקס
לכוח החיכוך של הבלמים קשה להתגבר על כוח ההתמדה של הרכב והכל בהתאמה למסת הרכב
וכך נוצרת תאונה במרחק של 2 מגרשי כדורגל וכל זה בגלל 2 שניות שרק הצצת בווצאפ
זה הנהג הנורמטיבי שהזכרת
נהג מקצועי לא יתעסק בנייד ויצפה סכנות מבעוד מועד ויגיב אליהם מהר ובהתאם

ואתה ואבי מוזמנים להעביר איתי יום במשאית ואני אראה לכם כמה שאתם טועים
אני אראה לכם איך רואים אותכם מלמעלה ואיך אתם עושים טעויות ושטויות בכביש בגלל הנייד

ועוד משהו
אני מקווה שתרסק את הרכב ותצא בלי שריטה בגלל הנייד(ואני מאחל את זה לכל מי שמתעסק בנייד)
עד שזה לא יקרה לי זה ברור שאתה לא תבין ולא תאמין
אני מאוד מצתער שאני כזה קיצוני בדעותי בנושא הזה אבל מבחינתי זה כמו ללכת עם אקדח טעון עם אצבע על ההדק ולהתחיל לירות ולומר זה בסדר הכדורים לא יפגעו באף אחד
בסופו של דבר מישהו יפגע!!!
רכב הוא כלי רצחני ומבחינתי אתה רוצח בפוטנציאל אם אתה ככה מזלזל

ועכשיו נעבוד למשטרה
למשטרת התנועה חסרים גם כוח אדם וגם ציוד וזה נובע משיקולים תקציביים
מן הסתם כמו בכל ארגון יש את השוטר ה"מגעיל" שיחכה לך אחרי סיבוב ויתן לך דוח על אי איתות
חשבת לעצמך פעם למה בכלל הוא מגעיל שהוא נתן לך דוח על איתות או בוא ונגזים על תמרור עצור?
האם זו לא חובתך לאותת כשאתה פונה ובכך להתריע לזה שמאחורייך שאתה מאט כדי לפנות ובכך למנוע תאונת חזית אחור?
האם זו לא חובתך לעצור בתמרור עצור ובכך למנוע תאונת צומת?
אז הנה לכם התשובה גם על דוחות כאלו וצריכים שיהיו דוחות כאלו כדי שתנהג כמו שלימדו אותך בשיעורי נהיגה בלאט
חוסר יעילות אתה אומר?
בוא תיסע איתי ותראה איך כל הדרך יש אופנועי משטרה רושמים דוחות ועוצרים נהגים על כל מיני עבירות כשהעבירה העיקרית איך לא זה התעסקות בנייד
לגבי מכוניות ואופנועים גנובים זה כבר התפקיד של הסיור ולא של משטרת התעבורה

תחלס במדינה שלנו צריכים שוטר כל 100 מטר וכל צומת כי כולם כולל כולם מעגלים פינות בחוקי התנועה
ובוא תגיד לי שאני טועה!!! קריצה

עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2018, 06:14:20 AM על ידי בנצי (אלון )
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

אלון, אם השתמע שאני מקל ראש בעבירות מסויימות, אז לא הבהרתי את עמדתי כמו שצריך. אני חושב שכולם צריכים לנהוג כחוק (אני לא משתגע על הגבלת המהירות המגוחכת ברוב הכבישים, אבל גם למהירות מופרזת ראוי שיהיה גבול סביר התואם את תנאי הדרך), אבל המשטרה מנגד צריכה לבצע אכיפה איכותית ופעילות שיטור, ולא רק ללכת על האכיפה הקלה לביצוע ולהציג אכיפה כמותית באפס מאמץ! אני משוכנע שבדרך כזו באמת יפחתו התאונות הקטלניות בדרכים
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אתם חושבים ככה , אני אחרת !

מה שהמשטרה עושה היום עם הדוחות הקלים זה מה שעושה לכם רט"ג !

דוחות קלים ולא טיפול אמיתי בבעיה.

כל דבר שגורם לחוסר תשומת לב יכול להביא לתאונה טרגית.

כן , גם חיטוט באף , שינוי תחנה ברדיו , מבט מהיר לוויז וכו'..

למה יש תאונות ? מה הגורם המרכזי להן ? האם זה הסמארטפון ? לא בטוח..

תשתיות ודאי וודאי ..

כבישים בלי שוליים ! כבישים עם בורות ! כבישים לא מסומנים ! שדה ראיה לקוי !

תשתיות שלא מתאימות לרכבים המתקדמים של היום ! ועוד צרות שגורמות ללא מעט תאונות באשמת המדינה !

לתת דו"ח למי שמחזיק נייד בפקק זה לא פעולה מצילת חיים ! לא תשכנעו אותי אחרת !

אבי זה נכון כמעט כל מה שרשמת חוץ מהשורה השניה והאחרונה
כל מה שרשמת תורם לאונות כולל הנייד
כי מי שמתעסק עם נייד בפקק הוא ימשיך להתעסק איתו גם אחרי הפקק וזה בדוק ואני רואה את זה יום יום
נכון שזה לא כולם אבל בוא נגיד שלפחות 30% כן ממשיכים וזה הרבה

לגבי רט"ג ומשטרת התנועה
אל תערבב בשר וחלב
רט"ג מחפשים תהילה מזוייפת על חשבון אנשים נורמטיבים
משטרת התנועה נותנת דוחות על חוקים קיימים שאם הם לא היו אז היו הרבה הרוגים בתאונות
פה מדובר בחיים ומוות
אם תנהג ברכב תקין כמו שהיצרן תכנן אותו ולפי חוקי התנועה כמו שלמדת בשיעורי נהיגה אני מוכן לשלם בשבילך כל קנס שתקבל
נ.ב.
הזכרת פה גם את נושא התשתיות
ובכן
בחוקי התעבורה אומרים בקצרה שתתאים את מהירות נסיעתך לתנאי הדרך
אז אם מותר לנסוע 100 קמ"ש ויש קטע קצת משובש עלייך להתאים את המהירות לתנאי הדרך
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »