בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  3867 צפיות...
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: 3867 צפיות...  (נקרא 3994 פעמים) הדפסה
searasta

חבר פורום

מנותק מנותק

3867 צפיות...
« ב- : אוגוסט 21, 2018, 20:02:36 PM »
 אנחנו מספר 1
3867 צפיות בסקירה שכתבתי:
"על דייגים, החלה"ט ומה שביניהם"
מעניין כמה מהן נקראו על ידי הצד
השני, החל״ט,
אז אם גם את זה תקראו,
יש לי עוד כמה מילים ...בנימה אישית ...

דגים באחריות או בשמה החדש והלא אחרון בכלל ״החצי...״ ( לא זוכר את ההמשך...פה כבר איבדתי אתכם), היא חבורת פושעים מוגי לב המסתתרים מאחורי מקלדות  המחפשים לפגוע באלפי אזרחים טובים שומרי טבע ואוהבי הים בדרכים שאינן דרכים, תוך שקרים פושעים והכפשות אינסופיות ,
הונאת הציבור הגדולה בהיסטורית מדינת ישראל התמימה והיפה . תוך תשלומי עתק למשרדי פרסום ויחצנים מפוקפקים המשקרים לציבור מבלי למצמץ. יש לכם רק מזל אחד גדול, והוא שחסמתם אותי מלהגיב לכם בצורה מכובדת ומכבדת , אחרת הייתם שומעים את הדברים האלו כל יום. אפילו פעמיים.
שם חדש לא יעזור, הדייגים יחשפו את מזימותיכם פעם אחר פעם ויכתימו אותו באותה הדרך בה אתם משתמשים. במלחמה יש שני צדדים ואתם בחרתם להילחם במקום לחבור. בחרתם  לפלג במקום לחבר.
הוכחתם את כוונותיכם פעם אחר פעם ובלי בושה התהפכתם בדעותיכם נגד הדייגים בבג״ץ משותף תוך ניצול כספם של האזרחים שחופש בחירתם לעסוק בדייג בזמן חירותם מותר.
ועוד לא אמרתי כלום על התורמים, המניפולטיבים, האינטרסנטים,ההנהלה( חומר אנושי לא משהו יש אצלכם?) ולא לי תספרו לי שאתם עמותה (חל״ט) ללא כוונות רווח שאינה ממומנת מכספי הציבור, כי שאתם יורדים על ברכיכם ומתחננים לתרומות, אתם מבקשים אותן בשם הציבור הישראלי ולמען הציבור הישראלי. תתביישו ותיובשו במהרה בימינו כי באמת שאין לכם שום הצדקה קיומית.
אתם לא נחוצים במפת הציבור הישראלי.
עריכה אחרונה: אוגוסט 21, 2018, 20:46:29 PM על ידי Kobiarava
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: 3867 צפיות...
« הגיב #1 ב- : אוגוסט 22, 2018, 03:29:38 AM »
תומר,
ראשית - הם קוראים כאן.
שנית - בזמן הקרוב עניינך יטופל וכך כל עניין החסימות שלהם
שלישית, מה שכתבת זה רק קמצוץ - יש עליהם קופת שרצים הרבה יותר גדולה...

נ.ב.
קח בחשבון כי הרבה מהצופים לא יכולים להגיב...
פורום י.ע.ד פתוח לציבור ולא רק לחברי פורום - הצופים יכולים לצפות אך לא להגיב
-------------------------------
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : ספטמבר 10, 2018, 16:30:59 PM »
אנחנו מספר 1
3867 צפיות בסקירה שכתבתי:
"על דייגים, החלה"ט ומה שביניהם"
מעניין כמה מהן נקראו על ידי הצד
השני, החל״ט,
אז אם גם את זה תקראו,
יש לי עוד כמה מילים ...בנימה אישית ...

דגים באחריות או בשמה החדש והלא אחרון בכלל ״החצי...״ ( לא זוכר את ההמשך...פה כבר איבדתי אתכם), היא חבורת פושעים מוגי לב המסתתרים מאחורי מקלדות  המחפשים לפגוע באלפי אזרחים טובים שומרי טבע ואוהבי הים בדרכים שאינן דרכים, תוך שקרים פושעים והכפשות אינסופיות ,
הונאת הציבור הגדולה בהיסטורית מדינת ישראל התמימה והיפה . תוך תשלומי עתק למשרדי פרסום ויחצנים מפוקפקים המשקרים לציבור מבלי למצמץ. יש לכם רק מזל אחד גדול, והוא שחסמתם אותי מלהגיב לכם בצורה מכובדת ומכבדת , אחרת הייתם שומעים את הדברים האלו כל יום. אפילו פעמיים.
שם חדש לא יעזור, הדייגים יחשפו את מזימותיכם פעם אחר פעם ויכתימו אותו באותה הדרך בה אתם משתמשים. במלחמה יש שני צדדים ואתם בחרתם להילחם במקום לחבור. בחרתם  לפלג במקום לחבר.
הוכחתם את כוונותיכם פעם אחר פעם ובלי בושה התהפכתם בדעותיכם נגד הדייגים בבג״ץ משותף תוך ניצול כספם של האזרחים שחופש בחירתם לעסוק בדייג בזמן חירותם מותר.
ועוד לא אמרתי כלום על התורמים, המניפולטיבים, האינטרסנטים,ההנהלה( חומר אנושי לא משהו יש אצלכם?) ולא לי תספרו לי שאתם עמותה (חל״ט) ללא כוונות רווח שאינה ממומנת מכספי הציבור, כי שאתם יורדים על ברכיכם ומתחננים לתרומות, אתם מבקשים אותן בשם הציבור הישראלי ולמען הציבור הישראלי. תתביישו ותיובשו במהרה בימינו כי באמת שאין לכם שום הצדקה קיומית.
אתם לא נחוצים במפת הציבור הישראלי.

כול מילה ברזל כול הכבוד   

מה אפשר לעשות נגד החארות האלו  ?
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : ספטמבר 15, 2018, 08:15:42 AM »
 אנחנו מספר 1 בראוו