פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   Daiwa-15"REVROS |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: Daiwa-15"REVROS (נקרא 2623 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מי מכיר, מי יודע? חושב לקנות. יש חלופה מקבילה (מחיר) לז'ירזור לייט בעיקר בכינרת, קצת בים? רולר הז'ירזור שלי פתאום מסדר את החוט שלא כקודם-לא גליל אחיד אלא רחב למעלה וצר למטה. ביציאת חוט מקבל פלונטרים, כבר קיצרתי פעמיים. לא מועיל. ניסיתי לעלות חוט מחדש, כבר פעמיים. כולל הרטבת החוט. עדיין מסדר לא תקין.
|
|
|
|
|
מי מכיר, מי יודע? חושב לקנות. יש חלופה מקבילה (מחיר) לז'ירזור לייט בעיקר בכינרת, קצת בים? רולר הז'ירזור שלי פתאום מסדר את החוט שלא כקודם-לא גליל אחיד אלא רחב למעלה וצר למטה. ביציאת חוט מקבל פלונטרים, כבר קיצרתי פעמיים. לא מועיל. ניסיתי לעלות חוט מחדש, כבר פעמיים. כולל הרטבת החוט. עדיין מסדר לא תקין.
בוודאי! daiwa revros 2004ha, הדגם הצרפתי והמהיר, בעל השפולה הרדודה!!! https://www.daiwa.fr/produits/moulinets/revros-e-a מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
shmuel b
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
68
פלא- 0503800055
|
|
הפתרון פשוט מאוד,תרים את השפולה ותחסיר טבעת .גלגל שוב ותיראה שזה מסתדר.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הפוך שמואל הרולר מסדר את החוט רחב למעלה וצר למטה ולכן צריך להוסיף ספיסר מתחת לשפולה הסיבה שפתאום הרולר מסדר חוט לא טוב יכולה לנבוע משתי סיבות 1. הספיסרים נשחקו והשפולה ירדה טיפה למטה 2. אחד הספיסרים נפל בזמן נקיון הרולר דבר שגורם לשפולה להיות נמוכה
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הפוך שמואל הרולר מסדר את החוט רחב למעלה וצר למטה ולכן צריך להוסיף ספיסר מתחת לשפולה הסיבה שפתאום הרולר מסדר חוט לא טוב יכולה לנבוע משתי סיבות 1. הספיסרים נשחקו והשפולה ירדה טיפה למטה 2. אחד הספיסרים נפל בזמן נקיון הרולר דבר שגורם לשפולה להיות נמוכה בול מה שצור אמר  תוסיף שימס אחד ואז לפרוק חוט ולאסוף מחדש
|
|
|
|
|
הפוך שמואל הרולר מסדר את החוט רחב למעלה וצר למטה ולכן צריך להוסיף ספיסר מתחת לשפולה הסיבה שפתאום הרולר מסדר חוט לא טוב יכולה לנבוע משתי סיבות 1. הספיסרים נשחקו והשפולה ירדה טיפה למטה 2. אחד הספיסרים נפל בזמן נקיון הרולר דבר שגורם לשפולה להיות נמוכה תודה חברים, אם הבנתי, להוסיף על ציר הרולר דסקית, שייבה. לא בתוך השפולה שם הדסקיות מתכת + הלבד?? בול מה שצור אמר  תוסיף שימס אחד ואז לפרוק חוט ולאסוף מחדש
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 24, 2018, 11:08:33 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בדיוק, לא בתוך המנגנון קלאטצ' אלא על הציר, מעל הסטופר שקובע כת גובה השפולה, שמים דסקית הגבהה. בדרך כלל מגיעות 2-3 דיסקיות עם הרולר כשהוא נקנה חדש. אולי באמת היו דיסקיות והן נפלו בפירוק מתישהו...
|
|
|
|
|
בדיוק, לא בתוך המנגנון קלאטצ' אלא על הציר, מעל הסטופר שקובע כת גובה השפולה, שמים דסקית הגבהה. בדרך כלל מגיעות 2-3 דיסקיות עם הרולר כשהוא נקנה חדש. אולי באמת היו דיסקיות והן נפלו בפירוק מתישהו...
לא זכור לי שהיו יש לי 2 שפולות, עם ניילון ובד , מחליף ביניהן. יתכן שנפלו. אבדוק. לא התאפקתי  ניצלתי את ההזדמנות והזמנתי את הדאיווה רברוס 2506h במחיר מצחיק ברשת 160 ש"ח כולל)
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לא זכור לי שהיו יש לי 2 שפולות, עם ניילון ובד , מחליף ביניהן. יתכן שנפלו. אבדוק. לא התאפקתי  ניצלתי את ההזדמנות והזמנתי את הדאיווה רברוס 2506h במחיר מצחיק ברשת 160 ש"ח כולל) מאיר הספיסרים נמצאים על הציר ולא על השפולה
|
|
|
|
|
תודה צור, הבנתי.  אנסה לארגן שייבות מתאימות.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה צור, הבנתי.  אנסה לארגן שייבות מתאימות. בכל רולר חדש שקונים מגיעה שקית עם 2-3 ספיסרים בעובעים שונים כשיגיע ברולר החדש קח ממנו במידה ולא תצטרך בשבילו
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה צור, הבנתי.  אנסה לארגן שייבות מתאימות. תעדכן אם היעוץ מבית צור הועיל ופתר, שנדע כולנו לעתיד... אם כי נוטה לחשוב שיעוץ של צור ועוד כזה שגובה ע"י קובי - זה כבר נעילה ודאית של הפתרון הנכון
|
-------------------------------
|
|
|
|
תודה שוב חברים! הצלחתי! הוספתי שייבה והבעיה נפתרה. תמונות מצורפות, הוכחה מהיום  דןוקא היום לא היה יום מוצלח, כינרת לא שקטה, איבוד דמויים, מיעוט תפיסות... יהיה טוב, בשביל זה יש שבוע הבא 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|