פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   קצת על תחילת הדרך... ועל תפיסות נדירות ותמונות נדירות.. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קצת על תחילת הדרך... ועל תפיסות נדירות ותמונות נדירות.. (נקרא 2862 פעמים) |
הדפסה |
|
בוב ספוג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קצת על עצמי, את תחילת הדרך התחלתי עם קיאק זוגי עם אח שלי יואב, לאחר מכן החלטנו שעם קיאק זוגי רחוק לא נגיע במובן של חתירה למרחק ותפיסות דגים ובמקרה שמתחשק לצאת לים לבד הסיפור מסתבך, לכן עברנו לקיאק יחיד וגם הקיאק היחיד שינה כמה פעמים את הצבע שלו. היום אני חותר בקיאק יחיד מחברת הובי רוולושין 13. התפיסה הנדירה שלי מושט ים תיכוני, תפיסת התמונה הנדירה שלי דוראדו שקופץ מעל הקיאק שלי...  מוזמנים לשתף בתפיסות הנדירות שלכם. 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2018, 03:06:19 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
המושט הים תיכוני ...מפלץ ,,לא יצא לי לראות בגדלים כאלה  והדוראדו המקפץ ....תמונת אליפות 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2018, 19:57:45 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ברוך הבא או ברוך השב, אופיר. נראה שיש לך הרבה במה לחלוק מניסיון עשיר, נשמח לשמוע!
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
פגז של תמונות... המושט נדיר בגודלו ! (איך הטעם?)
התפיסה הנדירה שלי היא אשתי.... (כן, זו אותה אחת מאז סוף ימי הרצליה...חטפה הוקסט רציני....)
ועוד אחת נדירה: בפטגוניה (דרום ארגנטינה), בפליי פישינג. תפסתי פורלית שברחה לאבא שלי יום לפני זה, כשהפליי מאתמול עדיין אצלה בפה. הפלייס חזרו אלי והפורלית חזרה למים (די מפתיע בהתחשב שעובדה שמדובר בקרסים ספורטיביות barbless, ללא השן).
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2018, 22:31:45 PM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
|
אופיר הוא אחד מהאבות המייסדים של התחום הלייט ג'יג מקיאק בארץ, עוד מתקופת ה- IKF , מי שהכיר... ניסיון ורזומה בדייג מקיאק כמו שלו אין עוד לאף אחד.  ברוכים השבים מאסטר 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2018, 22:59:39 PM על ידי שי יצחק
|
|
|
|
|
בוב ספוג
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אופיר הוא אחד מהאבות המייסדים של התחום הלייט ג'יג מקיאק בארץ, עוד מתקופת ה- IKF , מי שהכיר... ניסיון ורזומה בדייג מקיאק כמו שלו אין עוד לאף אחד.  ברוכים השבים מאסטר  שי טוב לשמוע ממך עבר הרבה זמן, אני זוכר שבזמנו התחלת לימודי תואר ראשון או משהו כזה... אני זוכר שתמיד היית נכנס לים ומביא מפלץ בגיג אתה מקצוען ומומחה בעצמך 
|
|
|
|
|
ואוו התמונה של הדוראדו המקפץ טירוף טוב לדעת שחוזרים לפה הטובים ביותר ברוך השב תפיסה הזויה שלי על ג'יג נתפס הבחור הזה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2018, 23:50:05 PM על ידי תומר בכר
|
|
|
|
|
KONAJOKO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התמונה שהדג קופץ ממש יפה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לאור כיוון ההודעה הפותחת אופיר - שיניתי את הכותרת בלבד והוספתי - "ועל תפיסות נדירות ותמונות נדירות.." התמונה עם הדוראדו בהחלט נדירה... ותפיסת מושט ים תיכוני בכזה גודל - נדירה בריבוע... אם כי ה-תפיסה שלך מכל התמונות, היא ללא ספק של הדמות הקטנה עם התלתלים 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
יפה מאד, נקווה שנראה בקרוב דוחות ודיונים נוספים בקיאקים. תמיד טוב רוח חדשה ישנה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אופיר, התמונה עם הדוראדו ממש מיוחדת 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
תמונות יפות מאד השמבלולו בגודל של אלו שנתפסים רקבארצות ברית חתיכה גדולה הדג מעדן אחלה תוכן אחלה דייג 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
תמונות יפות אבל הדוראדו והמושט חזקות מאד
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ואוו התמונה של הדוראדו המקפץ טירוף טוב לדעת שחוזרים לפה הטובים ביותר ברוך השב תפיסה הזויה שלי על ג'יג נתפס הבחור הזה  דג עב"מ מבחינתי - מעולם לא ראיתי... למישהו יש מושג איזה דג זה?
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]