פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הלך לאיבוד-עזרה במציאה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הלך לאיבוד-עזרה במציאה (נקרא 2982 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
חברים המצב ממש אבל ממש קשה  החשק הלך לי לאיבוד!!!  מאז איסור הדיג שמתי את החשק לדיג בתוך קופסא והמשכתי בחיי  כשנגמר האיסור הלכתי לקופסא והחשק לדיג לא היה שם  כבר היו לי מספר הזדמנויות לצאת לדוג אבל לא היה לי חשק  אני צריך עזרה במציאת החשק שלי ולא של מישהו אחר  המוצא היקר יבוא על שכרו 
|
-------------------------------
|
|
|
|
בוא יאסוף אותי מרחובות לכיוון הסירה שלך באשדוד - מבטיח לך להחזיר את החשק! מארט 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתה לא היחיד, לא נגעתי במקל דייג כבר 3 חודשים וכל פעם שאומר לעצמי נלך ננסה,אני מוותר כי הדייג חלש וחם מאוד בחוץ וזה לא מוסיף לחשק. בסירה כבר שנה כמעט שאני מסרב להזמנות לצאת לים עם חברים. בקיצור הצליחו הוציא את הכיף מהדייג כל הסגירות של החופים והתקנות המטומטמות במסווה של שמירת הדגה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בוא יאסוף אותי מרחובות לכיוון הסירה שלך באשדוד - מבטיח לך להחזיר את החשק! מארט  נראה לי שזה הפטנט, חבר\פרטנר טוב שמכניס בך שוב את המוטיבציה... פלוס, לעבור קצת על דוחות דייג מהסביבה שלך, למשל 2 דו"חות יפים של שרגא בשבועות האחרונים... מכניס קצת צבע לעיניים, ועושה חשק לדם בסירה 
|
|
|
|
ruviva
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קורה שהחשק הולך לאיבוד, ביחוד שגם מצב הים וגם מצב הדייג אינו מזהיר בעונה הזו.
אך אל דאגה בעוד פחות מחודש יתחילו ימי הפלטה בים, הדייג יתאושש וחשק יחזור.
זהו מצב זמני בלבד.
|
|
|
|
|
אנחנו בתקופה הכי יבשה בשנה בים התיכון וזה זמן טוב לאבד את החשק ולהשקיע במשפחה ובדברים אחרים שנדחו וצריכים טיפול,העונה תיכנס מאוקטובר שהמים מתקררים וזה הזמן לעשות קאמבק... תאמין לי בנצי אתה לא מפסיד כלום.... 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איבוד החשק זה ניצחון הרשע (רשעות הטבע והגנים)
ואסור לך להרים ידיים.
תפוס את עצמך בידיים , תכין ציוד לעונה הקרבה..
עוד חודש הקלאמרי יתפר על הקרס והחשק יחזור.
וזה הניצחון שלך !
ניצחון האמת על השקר של הגופים הירוקים.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
החום השנה פשוט מוציא את החשק לדוג מהסירה.  עוד חודש וקצת החום יתחיל להרגע והחשק יחזור עם הפלמידות. אתה לא לבד בסיפור הזה 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מדהים - הייתה לי אותה חוויה בדיוק. לאחר האיסור יצאנו עם הקיאק, כשחזרנו הרגשתי שמשהו נשבר, כל ההשקעה הכספית, הפיסית המנטלית - הציפיה הגדולה ובסוף בחלק גדול מהמקרים....האכזבה ישבתי בבית עם עצמי וחשבתי, זהו ? אחרי כל זה ? זהו ? נגמר ?
אבל קצת זמן (למזלי) אחרי כבר החברים התחילו שוב לגרות את הורמון הדייג, חוויות סיפורים, האיזור שמתעורר כאן שוב הפריח את הרצון לצאת, ביצאה אחרי - היו שוב בריחות ושבירות של ציוד, אבל הרגשתי שהחשק חזר, ולכן הרגשתי תענוג.
ההמלצה שלי - תתנתק, אל תדבר תחשוב תסתכל - כלום על דייג, חודש תתנתק. נראה לי שהדייג ימצא אותך בחזרה - ולא אתה אותו
נשמח לשמוע מה נסגר בסוף....
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא ליפול ליאוש פעם אחת של בזז על הרולר הכל חוזר!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מדהים - הייתה לי אותה חוויה בדיוק. לאחר האיסור יצאנו עם הקיאק, כשחזרנו הרגשתי שמשהו נשבר, כל ההשקעה הכספית, הפיסית המנטלית - הציפיה הגדולה ובסוף בחלק גדול מהמקרים....האכזבה ישבתי בבית עם עצמי וחשבתי, זהו ? אחרי כל זה ? זהו ? נגמר ?
אבל קצת זמן (למזלי) אחרי כבר החברים התחילו שוב לגרות את הורמון הדייג, חוויות סיפורים, האיזור שמתעורר כאן שוב הפריח את הרצון לצאת, ביצאה אחרי - היו שוב בריחות ושבירות של ציוד, אבל הרגשתי שהחשק חזר, ולכן הרגשתי תענוג.
ההמלצה שלי - תתנתק, אל תדבר תחשוב תסתכל - כלום על דייג, חודש תתנתק. נראה לי שהדייג ימצא אותך בחזרה - ולא אתה אותו
נשמח לשמוע מה נסגר בסוף....
תחלס אני כבר 3 חודשים ללא חכה ביד ואת האמת אני כבר לא מתגעגע לזה אשכרה עברתי גמילה מדיג יחד עם הגמילה מהסיגריות  למרות הגומברים בחוף שאני מת עליהם והאנטיאסים בעומק שגם עליהם אני מת החשק אבד הבן אומר לי בוא ניסע לזיקים להביא גומברים בוא ניסע לאשדוד לאשקלון או סתם לחוף בבת ים וכל פעם אני נותן לו תירוץ אחר למה לא אני מקווה באמת שהחורף יתחיל מוקדם ויכניס לנו אקשן רק שעכשיו אני נזכר בסרטנים ובאבו נפחות ושוב החשק בורח
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאוד מבין אותך אלון... התופעה ידועה - כאשר הרבה זמן לא עושים משהו - יורד הדרייב...
קרה לי בעבר הרחוק והקרוב, כמה שבועות בלי ים - וקל לך לוותר על עוד יציאה כי יצאת מההרגל של "יציאה רודפת יציאה" ולרוב ביום הקבוע.. לדעתי זה כך גם בנושאים נוספים...
מה שבטוח, אתה כנראה לא משועמם... לרוב, החשק לא ממהר לחזור אחרי תקופת רגיעה - אם יש דברים אחרים לעשות.. בין אם מחויבויות ובין אם התפנקויות... אז זה כבר עניין של בחירה - ומול דרייב שירד יש דבר אחר ואז הבחירה היא בדבר/ים האחר/ים..
איך חוזר החשק?! פשוט יוצאים לים... ואחרי התפיסה היפה הראשונה - זה יחזיר לך את כל הדרייב כאילו לא איבדת מעולם את החשק... אז אל דאגה ובלי לחץ.. מתישהו תצא שוב, תקבל נעילה יפה - והחשק יחזור.....
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מאוד מבין אותך אלון... התופעה ידועה - כאשר הרבה זמן לא עושים משהו - יורד הדרייב...
קרה לי בעבר הרחוק והקרוב, כמה שבועות בלי ים - וקל לך לוותר על עוד יציאה כי יצאת מההרגל של "יציאה רודפת יציאה" ולרוב ביום הקבוע.. לדעתי זה כך גם בנושאים נוספים...
מה שבטוח, אתה כנראה לא משועמם... לרוב, החשק לא ממהר לחזור אחרי תקופת רגיעה - אם יש דברים אחרים לעשות.. בין אם מחויבויות ובין אם התפנקויות... אז זה כבר עניין של בחירה - ומול דרייב שירד יש דבר אחר ואז הבחירה היא בדבר/ים האחר/ים..
איך חוזר החשק?! פשוט יוצאים לים... ואחרי התפיסה היפה הראשונה - זה יחזיר לך את כל הדרייב כאילו לא איבדת מעולם את החשק... אז אל דאגה ובלי לחץ.. מתישהו תצא שוב, תקבל נעילה יפה - והחשק יחזור.....
לפי איך שזה נראה זה יקרה רק כשיתחילו הסבידות 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|