פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   זכויות דייגי הפנאי אינן הפקר! דורשים להעביר מתפקידו פקח רטג |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זכויות דייגי הפנאי אינן הפקר! דורשים להעביר מתפקידו פקח רטג (נקרא 13418 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
ישר כח!!! חזק וברוך רפי ולכל העוסקים בהנחלת הצדק ה׳ יחזק את ידיכם ויוציא את הצדק לאור.
לא רק ה'... בסוף השבוע הזה יורדת נבחרת חזקה לאילת "BORN IN THE U.S.S.R" לא מאחל לאותו פקח לפגוש אותם  רק בשמחות  מארט  דווקא אני הייתי כן מאחל לו להפגש איתם 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כולם גיבורים גדולים... בוא נראה מי באמת גיבור לתקוף את הפקח בים או ביבשה... מישהו פה מכיר מישהו שנתן מכות לשוטר תנועה, שנתן לו דו"ח לא מוצדק? או לפקח חניה, שנתן דו"ח לא מוצדק? אני אגלה לכם סוד, זה מאוד לא משתלם... לא משנה אם אתה רוסי, או קווקזי או צ'צ'ני, על תקיפת פקח ימי אתה יושב בכלא. משתלם להראות שאתה "גבר"? אני לא בטוח. נילחם בהם בכלים הנכונים, וננצח, נילחם בהם בכוח הזרוע- כנראה שנפסיד
|
|
|
|
|
כולם גיבורים גדולים... בוא נראה מי באמת גיבור לתקוף את הפקח בים או ביבשה... מישהו פה מכיר מישהו שנתן מכות לשוטר תנועה, שנתן לו דו"ח לא מוצדק? או לפקח חניה, שנתן דו"ח לא מוצדק? אני אגלה לכם סוד, זה מאוד לא משתלם... לא משנה אם אתה רוסי, או קווקזי או צ'צ'ני, על תקיפת פקח ימי אתה יושב בכלא. משתלם להראות שאתה "גבר"? אני לא בטוח. נילחם בהם בכלים הנכונים, וננצח, נילחם בהם בכוח הזרוע- כנראה שנפסיד
תלחמו בכלים הנכונים! אם שוטר, פקח ויטפל אליי סתם ולא ירפה, לא רק שאני אכנס בו, אני אדאג שישתה דייסה מהקשית לשארית חייו! מארט
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בוא נגיד ככה משטרה לא ראיתי ולא שמעתי אבל פקחים כבר קיבלו תוכניות טלויזיה על מכות שהם קיבלו
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מרתיח את הדם שאיש קטן וטיפש שנתנו לו סמכות הרבה מעבר ליכולת שלו מהלך אימים על ציבור דייגים שבאים להנות בזמן הפנאי היקר שיש להם. מקווה שהמכתב ישא פרי ואנשים כאלה לא יפריעו יותר ... חזק וברוך רפי ולכל העוסקים בהנחלת הצדק ה׳ יחזק את ידיכם ויוציא את הצדק לאור.
אם המכתב לא יועיל, נפנה אל מבקר המדינה (כחלק מתיק מסודר שנעביר אליו לגבי התנהלות היחידה הימית של רט"ג) וכן בתלונה לנציב תלונות הציבור בתלונות אישיות נגד הפקח ואולי כנגד נוספים, וכן אל גורמים נוספים.
|
|
|
|
|
מרתיח ומקומם לשמוע שאדם כזה ממונה על אכיפת החוק אמנע מלרדת לפסים אישיים, אך יש להוקיע התנהגות כזו בכל דרך כנראה שבמקרים מסויימים "שיימינג" זו לא מילה גסה, כולל שימוש באמצעי תקשורת. אולי כמוצא אחרון.
נקווה שימצו איתו את הדין ואם לא, מקווה כי הנוגעים בדבר יחליטו להגיש תביעות אזרחיות בגין עוגמת הנפש והתנהלותו העבריינית לכאורה של הפקח. אולי ככה נתחיל לקבל יחס הוגן.
כנראה שאין ברירה וכל מפגש עם פקח, כזה או אחר, מוטב כי יוקלט/יצולם.
תודה רבה ויישר כח למנהלי הפורום וצוות י.ע.ד נשמח לקבל עידכונים לגבי ההתפתחויות בנושא.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תלחמו בכלים הנכונים! אם שוטר, פקח ויטפל אליי סתם ולא ירפה, לא רק שאני אכנס בו, אני אדאג שישתה דייסה מהקשית לשארית חייו! מארט מארט שלום - אנני מכיר אותך באופן אישי, אבל תגובה כזו יכולה להיות בעייתית עבורך באם ותתקל אי פעם בבעיה. אני ממליץ לך למחוק אותה ולא לרשום על הרצון שלך כך או אחרת. אני מכיר אנשים שנפלו חזק מאד במשפטים בגלל "עדות אופי" מתגובות שרשמו ברשת. מלבד זה, אני מעדיף להשאיר התלהמות מחוץ לתחום כאן, אני מבין את הכעס ואת הרצון להעמיד את הדברים במקום. אבל לא דרך אלימות. עצתי בלבד.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה פקח עבריין שצריך לעוף על טיל  צריך ליראות אם יטפלו בו או יכסתכו עליו אים ייתנו לו כיסוי צריך להיתלונן על מי שמכסתח את הפקח העבריין 
|
|
|
|
|
 רותח מעצבים על ההתנהלות של רשעות הטבע והגנים!!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|