פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   מנוע 1800 |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: מנוע 1800 (נקרא 3995 פעמים) |
הדפסה |
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יוסף הצדיק.... לבחור שלנו קוראים -"אלי הדייג הבכיר" אחד האנשים האהובים עלי, פרטנר לדייג לכל דבר ועניין! לגבי המשקל, אל תשכח שאני מוכר ציוד, נמכר על ידי... נשארו לי עוד 2-3.. למי שרוצה... לגבי ה1800, תשמע טוב.. אני לקחתי אחד כזה שנה שעברה, (השנה רק 1200, כנראה פאביה משפחתית  ) והסוס נותן עבודה מהסרטים... עדיין לא פירטת על איזה ציוד הוא בא...  איזה כיף להיות איתך בים- איך הפסדתי את זה  החכות היו מוכנות ליד פתח הבית... ואז העייפות החליטה לזרוק אותי לספה...  מברוק אחינו!!!!!!! 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 05, 2018, 21:50:46 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
דג של השמחות, סחטיין על הנעילות בים הגבוה, רוב החברה שדיברתי איתם אמרו לי שאין בכלל טעם לצאת, אני בכל זאת יצאתי ולא ראיתי צל של דג. כבוד לאיש הרשת 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תענוג של דרך לפתוח ככה את הבוקר  שתי נעילות מכובדות ובסופן למרות הקשיים דג אחד במשקל כזה בחוץ, זה לא צחוק 
|
-------------------------------
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
בוווווום!- תודה על השיתוף  מארט   בהחלט דג שיודע לתת פייט עם ריצות חזקות לכל הצדדים. זוכר תמיד את הרגשון שלי על פופר. והוא היה רק של חצי קילו. אז לחשוב מה זה 1800 על סקוויד.. מטורף  מטורף ומספק אני מת להביא אחד על פופר  יוסף הצדיק.... לבחור שלנו קוראים -"אלי הדייג הבכיר" אחד האנשים האהובים עלי, פרטנר לדייג לכל דבר ועניין! לגבי המשקל, אל תשכח שאני מוכר ציוד, נמכר על ידי... נשארו לי עוד 2-3.. למי שרוצה... לגבי ה1800, תשמע טוב.. אני לקחתי אחד כזה שנה שעברה, (השנה רק 1200, כנראה פאביה משפחתית  ) והסוס נותן עבודה מהסרטים... עדיין לא פירטת על איזה ציוד הוא בא...  איזה כיף להיות איתך בים- איך הפסדתי את זה  החכות היו מוכנות ליד פתח הבית... ואז העייפות החליטה לזרוק אותי לספה...  מברוק אחינו!!!!!!!  אלי אלי אחלה אלי אני בשמות גרוע בכל השאר אין בעיה הציוד היה מקל majorcraft zalts 10-30 רולר שימנו ביומסטר 4000 חוט ygk 1p 20lb שוק לידר 20 lb בומבט 30g סיליקונים סקוויד 45 מעלי וגרב 35 מעלי דייג מרוקאי אותך לאייל על המשקל נתראה על הסלעים דג של השמחות, סחטיין על הנעילות בים הגבוה, רוב החברה שדיברתי איתם אמרו לי שאין בכלל טעם לצאת, אני בכל זאת יצאתי ולא ראיתי צל של דג. כבוד לאיש הרשת  תודה אני יוצא לפי היכולת תמיד יש מה לחפש רק צריך להבין איפה ומתי תענוג של דרך לפתוח ככה את הבוקר  שתי נעילות מכובדות ובסופן למרות הקשיים דג אחד במשקל כזה בחוץ, זה לא צחוק  תודה שרגא עקומת למידה שעם הזמן מכופפת את החכה יותר ויותר ועם כל הקשיים יש אתגר מספק 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
כל הכבוד אחלה טרכונים! 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
1,800 כוח דג שיודע להלחם  לבריאות יוסי - פיצה אותך לגמרי על הבריחה... ותמיד תענוג לראות אותך עם דג יפה ביד  מסוקרן לדעת מה עובי החוט איתו התמודדת מול הדג הזה... וגם מסוקרן מי זה הצדיק שירד עם הרשת - אלא אם הוא בוחר להיות אנונימי ונכבד כמובן..
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פשוט אלוף 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כל הכבוד אחלה טרכונים!   1,800 כוח דג שיודע להלחם  לבריאות יוסי - פיצה אותך לגמרי על הבריחה... ותמיד תענוג לראות אותך עם דג יפה ביד  מסוקרן לדעת מה עובי החוט איתו התמודדת מול הדג הזה... וגם מסוקרן מי זה הצדיק שירד עם הרשת - אלא אם הוא בוחר להיות אנונימי ונכבד כמובן.. תודה רפי החוט היה 20lb וגם השוק לידר הרולר ביומאסטר 4000 המקל מיגורקראפט 10-30 לא הציוד שאני בדרך כלל מביא היה יותר קל בהרבה הצדיק שמו אלי ובטח עוד נשמע ממנו פשוט אלוף  
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
יוסף הצדיק.... לבחור שלנו קוראים -"אלי הדייג הבכיר" אחד האנשים האהובים עלי, פרטנר לדייג לכל דבר ועניין! לגבי המשקל, אל תשכח שאני מוכר ציוד, נמכר על ידי... נשארו לי עוד 2-3.. למי שרוצה... לגבי ה1800, תשמע טוב.. אני לקחתי אחד כזה שנה שעברה, (השנה רק 1200, כנראה פאביה משפחתית  ) והסוס נותן עבודה מהסרטים... עדיין לא פירטת על איזה ציוד הוא בא...  איזה כיף להיות איתך בים- איך הפסדתי את זה  החכות היו מוכנות ליד פתח הבית... ואז העייפות החליטה לזרוק אותי לספה...  מברוק אחינו!!!!!!!  אלירן , מזל טוב יא צעיר ... שמור לי משקל אחד בבקשה , זה לטובת אתגר הסרגוסים שקבעתי לעצמי השנה ...רק שכרגע אחת העונות החלשות שלהם משום מה ..אוליי מפחדים ממני ...  את אלי פגשתי בחוף , העיליתי אותו לדרגת " אוייב " וזאת מחמאה למי שלא מבין  תן את המשקל לאחיך שיעביר לי לנמל , תודה מראש .
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
יפהפה, תודה על השיתוף !
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
יוסף הצדיק.... לבחור שלנו קוראים -"אלי הדייג הבכיר" אחד האנשים האהובים עלי, פרטנר לדייג לכל דבר ועניין! לגבי המשקל, אל תשכח שאני מוכר ציוד, נמכר על ידי... נשארו לי עוד 2-3.. למי שרוצה... לגבי ה1800, תשמע טוב.. אני לקחתי אחד כזה שנה שעברה, (השנה רק 1200, כנראה פאביה משפחתית  ) והסוס נותן עבודה מהסרטים... עדיין לא פירטת על איזה ציוד הוא בא...  איזה כיף להיות איתך בים- איך הפסדתי את זה  החכות היו מוכנות ליד פתח הבית... ואז העייפות החליטה לזרוק אותי לספה...  מברוק אחינו!!!!!!!  אלירן , מזל טוב יא צעיר ... שמור לי משקל אחד בבקשה , זה לטובת אתגר הסרגוסים שקבעתי לעצמי השנה ...רק שכרגע אחת העונות החלשות שלהם משום מה ..אוליי מפחדים ממני ...  את אלי פגשתי בחוף , העיליתי אותו לדרגת " אוייב " וזאת מחמאה למי שלא מבין  תן את המשקל לאחיך שיעביר לי לנמל , תודה מראש . סגור, עלי.. מחפש לך אותו מחר בין כל הערמות של הציוד 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד, שרירן לתפארת
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה בוקר יוסי ואיזה דג יפה 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יוסי יוסי ילד שלי מוצלח מברוק על ה1800 מאחל לך שהמספר יעלה מקווה להיות לידך שזה קורה אני מתכנן להגיע אלך לגיזרה מקווה שזה יהיה בקרוב
|
|
|
|
|
אלוף ! מקצוען ! תענוג חבר
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|