פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   קצת תראפיה בתקופות שממעט לצאת :) - ג'יגים ואסיסטים לג'יג |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קצת תראפיה בתקופות שממעט לצאת :) - ג'יגים ואסיסטים לג'יג (נקרא 2183 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
כמה חדשים שיצקתי צבעתי ו"איססטי"  , אני אבא גאה אז רציתי לשתף 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 02, 2018, 18:59:36 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחטיין על העבודה ארז!! נראים יפה מאוד! אני רואה שגם התאמת את הטיזר לג'יג  יאאלה לך תן בראש ותחזור עם דו"ח שי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
היי ארז. העבודה באמת יפה ונראית כיפית, גם אני אוהב את פעילויות היצירה האלה, והכי אוהב לנעול דגים על האסיסטים שהכנתי בעצמי בהתאמה לג'יג. כמה הערות למה שראיתי בתמונות... טיב הקרסים....? הקרסים לא נראות מי יודע מה... אני מקווה שהן לא קרסים של אליאקספרס, כי מהן גם הדג יכול לברוח אקספרס... ממליץ לא להתפשר בחומרי הגלם, בעבודה עצמית אין שום סיבה לקבל מוצר שלא מתעלה על אסיסטים קנויים באיכותו, אחרת עם כל החיבה ליצירה, עדיף לקנות... הקרסים בתמונות הראשונות נראות עם ציפוי לא מי יודע מה, ובתמונה השלישית נראית לי עקומה\פתוחה החוצה? הערה שניה, איזור הקשר והליפופים של החוט והטיזרים לקרס יוצא לך "שמן" מדי לטעמי. שים לב שיש בזה חשיבות לאיך הג'יג נע במים, או יותר נכון איך האסיסט נע ביחד עם הג'יג, ובמקרים שהקרס לא נעה חופשי מספיק, יהיו לך יותר פיספוסים. בגלל זה קרסי ג'יג בדרך כלל עשויות מחומר חזק יותר ודק ככל האפשר, ובגלל זה איזור הליפוף צריך להיות מינימלי.
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
נראה יפה מאד, מאחל לך לתפוס עליהם
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה מור שי וקובי  , קובי הקרס הפתוחה היא פשוט אופסט של vmc , זווית הצילום לא הכי מוצלחת מודה אבל חשבתי שאם תתפוס משהו, הוא ממש יתקשה להשתחרר בגלל שזה אופסט, טבעות סוליד וספליטים דווקא ממותגים סבבה, אכן חלק מהקרסים הם מאלי אקספרס, רק כי לא רוצה "לבזבז" קרסים יקרות לפני שאלה הוכיחו עצמם  . תהיתי לגבי עובי הקשר , זה בהחלט נתון לשינוי, דווקא חשבתי שככל שאעבה אותו ( מבלי להגזים) הדגים המשוננים יתקשו לחתוך אותם , רציתי לבדוק אותם במים כך, אבל....אם אתה אומר שזה יפגע באופן תזוזת האסיסט...הבאים יהיו דקים יותר , אוכל להשוות בינהם 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
ארז, יקירי, הדגים המשוננים (בוא נקרא לילד בשמו- פלמידות, זה מה שמעניין אותנו), לא חותכים את הקשר והליפוף על הקרס, אלא את חוט האסיסט או בכלל את הלידר.... לגבי איכות הקרסים, אם אתה מדבר על תירגול בקשירה, אין בעיה לקשור על מה שתרצה (למרות שמה הביזבוז בלתרגל על קרס טובה? אם יצא לא טוב, אתה מפרק ועושה מחדש), אבל בים קרס טובה היא לא ביזבוז אלא ההשקעה הכי טובה שתוכל להשקיע, כי דג שברח בגלל קרס חרא שנשברה זה הביזבוז, ואסיסט שהשקעת בו חצי שעה של עבודה ואחרי פעמיים בים החליד, זה הביזבוז...
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, אתה בהחלט יכול להיות אבא יצירתי גאה לג'יגים והאסיסטים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמה חדשים שיצקתי צבעתי ו"איססטי"  , אני אבא גאה אז רציתי לשתף  איך לא תהיה אבא גאה ארז - אם יצאו כאלו ילדים יפים  נראה נהדר ארז - והרווחת מההערה החשובה של קובי לעצם העניין, הרעיון בפורום הסדנא הוא לפרט את תהליך היצירה - ובכל מקרה בוודאי שנשמח לשמוע ולראות איך ייצרת את הילדים *טוב שזה לא ייצור של ילדים בדמות בני אדם כי אז הייתי נחשב מטריד מינית  ואם זה רק לשתף התוצרת היפה - גם טוב, רק אז יועבר לפורום על החוף וזה גם בסדר גמור
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]