חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ידעתי שאפספס ערב נהדר ידעתי והייתי בטוח כי גם יום לפני החברה שיצאו לאותו אזור חגגו אף הם אין מה לעשות...לפחות אתם נהניתם  כל הכבוד חסדיה והצוות איזה פתיון עבד בעיקר? איזה קרקעית?...עומק? סחתין חברה  בהצלחה בבאות שרימפס עבד חזק.. הקרקעית עם חצץ..וקצת סלעים עומק 20 -30 מטר פגשנו את החברה שלך הם היו על ידנו..חוץ מחמד שחגג ולנטין 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ידעתי שאפספס ערב נהדר ידעתי והייתי בטוח כי גם יום לפני החברה שיצאו לאותו אזור חגגו אף הם אין מה לעשות...לפחות אתם נהניתם  כל הכבוד חסדיה והצוות איזה פתיון עבד בעיקר? איזה קרקעית?...עומק? סחתין חברה  בהצלחה בבאות שרימפס עבד חזק.. הקרקעית עם חצץ..וקצת סלעים עומק 20 -30 מטר פגשנו את החברה שלך הם היו על ידנו..חוץ מחמד שחגג ולנטין  חגג ולנטיין איתי ביחד  ויופי של תמונות חסדיה ...שמתי לב שהמתוקה כבר הבריאה יפה  שכך ישאר 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ידעתי שאפספס ערב נהדר ידעתי והייתי בטוח כי גם יום לפני החברה שיצאו לאותו אזור חגגו אף הם אין מה לעשות...לפחות אתם נהניתם  כל הכבוד חסדיה והצוות איזה פתיון עבד בעיקר? איזה קרקעית?...עומק? סחתין חברה  בהצלחה בבאות שרימפס עבד חזק.. הקרקעית עם חצץ..וקצת סלעים עומק 20 -30 מטר פגשנו את החברה שלך הם היו על ידנו..חוץ מחמד שחגג ולנטין  חגג ולנטיין איתי ביחד  ויופי של תמונות חסדיה ...שמתי לב שהמתוקה כבר הבריאה יפה  שכך ישאר   כן היא חזרה לפעילות מלאה ואפילו חיסלה 2 פרידות אתמול
|
|
|
|
dani77
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
איזה כיף של בולוס, אישית חושב שורדית זה הדג הטעים ביותר שיש בטיגון .  תמשיך לעשות חיים ותרגישו טוב כולם 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סחתיין חסדייה
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מחפש דירה להשכרה באזור פורדיס אולי גם אני אקבל sms ספונטני מחסדייה  כל הכבוד אחי - 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אתם מבינים עם מי יש לנו עסק ? אני יצאתי 6 שעות לחפש נסיכה אחת והוא ב 5 שעות הוציא 5 ק"ג של נסיכות  ושלא נדבר על שעיבי שחזר הביתה עם 12 ק"ג (מחכים ל  ).. עיניין הקיאקים לא חדש לחסדייה וחלק מההחלטה שקיבלתי בזמנו לקנות אחד שכזה היה בגללו , אבל אני קניתי.. הוא תכף מכר.. וכך יצא לנו רק פעם אחת לצאת לים יחד עם הקיאק.. אני אופטימי שעוד נחזור לראות אותו ממנע עצמו איתנו 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקווה שיום שני יצא לנו לצאת יחד 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מחפש דירה להשכרה באזור פורדיס אולי גם אני אקבל sms ספונטני מחסדייה  כל הכבוד אחי -  אין בעיה.. אפשר לסדר משהו בסביבה 
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דו"ח ויופי של ג'רבידות כמה הן טעימות
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
יופי של תפיסות חסדייה  כל הכבוד 
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
|
בתקופה האחרונה רק יציאות ספונטניות באות בחשבון בגלל מזג האוויר. כל הכבוד על ההחלטה לצאת שהביאה את התוצאה הטעימה הזאת. בחוף בסירה אתה מענג אותנו בדוחות משובחים ומעוררי תאבון. תמשיך להנות ולעדכן אחלה תוצאה עשית אותי רעב עכשיו 
|
|
|
|
|
אךךךךך יא חסדייה כל דוח בצבע והאוכל חלק בלתי נפרד מהדוחות אצלך אתה ביה"ס לדייג וביה"ס למתכונים בהצלחה בבאות 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
יופי של תוצאה  אין כמו הגרבידות בגודל הזה. זה לא סתם שהלוקוסים מתים עליהם בדייג על חיי. כשיש חלון הזדמנות לצאת במיוחד בחודש האחרון שלא היו הרבה הזדמנוית לצאת יצאת וחזרת עם שלל דגים טעים. כל הכבוד!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|