פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ספתח לעונת האלבקורים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ספתח לעונת האלבקורים (נקרא 4615 פעמים) |
הדפסה |
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
כמה כיף בסירה אחת.. כל הפרטנרים שלי חגגו יום שישי, אני בבית ללא יכולת לצאת  שרגא אתה פשוט יודע את העבודה בכל השיטות והסגנונות... שאפו!!! אגב, למה אתה עובד עם חוטים כאלה? 38LB? 0.50 ניילון? לא נראה לי שאתה מצפה לשחורות של 3-5 קילו  ומה גם תחליט לבקר איזו כחולה באזור.. אין צ'אנס  תשובתך  זה מקל שמיועד לאלבקורים ולא רוצה שתתפס בו כחולה . אם תתפס, אז מן הסתם יגמר לי החוט ואז יקרע. יש לי מקל אחד לכחולות ואחד לאלבקור שזו המטרה העיקרית ביציאה. ככל שהחוט דק יותר, יש סיכוי טוב יותר לתפיסות, רק צריך לדעת לא ללכת ראש בראש עם הדג 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של חגיגה בסירה, עם חברים ברמה אחרת ואקשן לכולם. מה אפשר עוד לבקש...(רק פס מהאישה  ) והדו"ח הוא חגיגה בשבילנו. שימורי הטונה זה רעיון גדול. מעניין אם יעבוד גם על הפלמידות. שרק יהיו יציאות כאלו ושהדגים ימשיכו ללכלך לכם את הסירה  גיל
|
|
|
|
|
איזה יופי של דו"ח אחלה של ארוחה של "הכי טרי שיש" ושימורים לעתיד הקרוב. דג שעוד לא יצא לי לנסות ולהכין ממנו משהו, נתת השראה, עכשיו רק צריך דג...
תודה על השיתוף והדוח המצויין כתמיד.
|
|
|
|
|
איזה כייף של יציאה! מלא אקשן, והבריחות מעצימות תמיד (!) את החוויה, לא פחות מהתפיסה. אני הייתי משתמש בחוטים יותר עבים, עם חוט 60 תתפוס אלבקורים ואם תבוא הכחולה בייבי, יהיה לך מענה גם בשבילה.. הלקו רפאלות נהדרות, הייתי משדרג להן את הקרסים והספליטים. הדו״ח יפיהפה והבשר מגרה... כל שנותר הוא לאחל לך בהצלחה בהמשך ובתיאבון!
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איזה כייף של יציאה! מלא אקשן, והבריחות מעצימות תמיד (!) את החוויה, לא פחות מהתפיסה. אני הייתי משתמש בחוטים יותר עבים, עם חוט 60 תתפוס אלבקורים ואם תבוא הכחולה בייבי, יהיה לך מענה גם בשבילה.. הלקו רפאלות נהדרות, הייתי משדרג להן את הקרסים והספליטים. הדו״ח יפיהפה והבשר מגרה... כל שנותר הוא לאחל לך בהצלחה בהמשך ובתיאבון!
לגבי ההלקו, את הספליטים שלהם החלפתי, לא שווים כלום. במשיכת פלייר קלה והם נפתחים תודה 
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
דג שעוד לא יצא לי לנסות ולהכין ממנו משהו, נתת השראה, עכשיו רק צריך דג...
הפרט הקטן והשולי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא, אני לא יודע מאיפה להתחיל לרייר - מהתפיסות או מתמונות הצלחות והצנצנות.....  בילוי מושלם, מהים עד לצלחת, עם חברים ואלבקורים ועם מטעמים כיד המלך.... דו"ח דליקטס - תרתי משמע... מתובל בסרטון יפה ושלל תמונות מעוררות תאבון - לדיג ולפה... אהבתי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שרגא.... לאחר צפיה מעמיקה בסרטון - יש הערות....
לשלומי תסביר - כאשר הדג "נותן ראש ורץ" ובמיוחד טונה או טונית, לא מושכים בכוח נגדי בזמן שהדג רץ - מתכון די בטוח לאיבוד הדג והדמוי כפי שקרה לו...
ואליך יקירי, לדעתי אתה נותן יותר מידי חופש לדג.. אם זה טונית ואתה מרים ברצף - תנסה לתת עוד קצת ולהרים לו את הראש מעל למים ואותו אל פני הים ברגע שתאפשר - יהיו עוד ועוד ריצות ואם הדג לא תפוס טוב אז ישתחרר...
דעתי בלבד...
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כמה הנאה בדוח אחד  מלקרוא דוח שכתוב כל כך מקצועי ומלמד הסרטון שמשלים את החוויה ואז התמונות של המאנץ you killing me נהייתי רעב  שרגא המון כבוד על הלמידה וההתקדמות אהבתי את הזרימה מהרתיחות לפי המוזה חשוב מאד לדבוק באנטואיציה ולא לאבד את הראש מהרתיחות תענוג.
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כרגיל דוח בונבון אחלה ספתח לעונה התמונות של מה שאתה מכין מהדג הזה עושים תיאבון וחשק לטעום בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
איזה כיףףף לראות סרטונים מהסוג הזה. כל הכבוד. תמשיך להפציץ
|
|
|
|
|
שרגא יקרי לא יודע איך פספסתי את הדוח שלך עד עכשיו שאפו על יציאה מהנה לעמק ......אחרי החוויות במתוקים בחו"ל התגעגת למלח של הים שלנו  שאפו על שלישייה יפה שלכם  ומזכיר לך ...........אני עדיין ממתין 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג בצבע  סרט פצצה תמונות סוף הדרך  אחלה טונות אחלה ארוחה סידרת לך אשכרה מיסעדת שף 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|