פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
   המקום של תותי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: המקום של תותי (נקרא 4423 פעמים) |
הדפסה |
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רותי פרנקו הרשומה בפורום בניק 'תותי' נרשמה לכאן קודם כל כדי לראות מה בעלה 'עמיקו' עושה כל הזמן מול המחשב... (הלך עליו  ) סתאאאאם, סתם, סתם, איזה רע אני... רותי, ברוכה הבאה למשפחה השניה של עידן  למי שלא יודע רותי היא טבחית-על, אמנית המאכלים החריפים, ולבקשתי היא תחשוף אותנו בין השאר למטבח שלדעתי רובנו אינו מכיר - המטבח הגרוזיני. שורה תחתונה - רותי הולכת לפנק אותנו במתכונים לדגים וכל מיני דברים טובים אחרים (מי אמר חצ'פורי ולא קיבל  ) אז חברים - בואו נקבל אותה בחיבוק חם ונשמע מה שיש לה להגיד רותי החברים מחכים...
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 14, 2012, 16:34:58 PM על ידי סקווידוויד
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ברוכה הבאה  בבקשה מתכון של לחם/פיתה גרוזינית  לא נרגע מאז אירוע שהייתי בו מזמן וחוץ מהלחם לא טעמתי כלום  .
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוכה הבאה תותי  ובעצם ברוכה הבאה רותי...  רציתי לכתוב שאם את אשתו של עידן את חברה גם שלי, ואז נזכרתי שאנחנו כבר חברים....  גם מכינה מטעמי דגים, גם מפרגנת לבעלה כשיוצא לתפוס דגים- ולשיחותיו על דיג עם חברים... אז בכל זאת את נחשבת רותי לחצי דייגת...  שמח לראותך כאן איתנו 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
ברוכה הבאה הגברת הנכבדה לבית פרנקו !  מי ייתן וכישורי הסטטוסים שלך בפייס יפנקו כאן את קוראנו בצורת מתכונים מתוקים , חריפים ופיקנטיים ותיהני את כאן כמו שיהינו כאן החברים מכתבייך .  דוואי , רבותה. 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אגב שכחתי לספר ש... (עידן תתכונן להסמיק) ... רותי היא זו שקונה לעידן את כל הציוד דיג... רולרים, חוטים, מקלות, קיאק.... הוא רק רומז מה הוא רוצה. נכס לעידן ונכס לפורום 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אגב שכחתי לספר ש... (עידן תתכונן להסמיק) ... רותי היא זו שקונה לעידן את כל הציוד דיג... רולרים, חוטים, מקלות, קיאק.... הוא רק רומז מה הוא רוצה. נכס לעידן ונכס לפורום  כבוד אחלה אישה  ברוכה הבאה רותי 
|
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
לכל אנשי הפורום קודם כל חג אהבה שמח,הרי אומרים שאהבה מביאה אהבה,אז אני אאחל לכם שהאהבה תביא לכם דגים(לוקוסים אם אפשר),אז סקוויד היקר למה למה אתה הורס לא היית חייב לומר שאני אישתו של עידן חחחח סתם סתם נעים מאוד אני רותי תותי ואני אישתו של עמיקו היקר,רציתי לומר תודה על הפירגון לכולם וכן רפי נפלת מה לעשות אתה גם חבר שלי חחח. תראו בעיקבות בקשה מיוחדת החלטתי להיענות בחיוב לבקשתו של סקוויד ולנהל את פינת המתכונים ואני מאמינה שאעשה זאת בהצלחה,למי שביקש לחם גרוזיני יקבל(אני חייבת לומר ששלי יוצא הכי טעים),בנוסף אעלה מתכונים שרק יגרמו לכם ללקק את האצבעות. יש לי עצה קטנה לכל הגברברים,כל מתכון שאעלה נא לדייק בכמויות כדי שייצא לכם מאכל סופר דופר. לגבי מה שנאמר קודם,כן אני זו שונה לעמיקו את כל ציוד הדייג ואני עושה זאת באהבה גדולה כי אני יודעת שזה גורם לו אושר,חוץ ממני אז למה לא אני אומרת חיים פעם אחת אז תמיד ללכת על הטוב ביותר............ לדוגמא: יום שישי האחרון ביקשתי מעמיקו שיניע את הרכב בלי שאלות מיותרות ונסענו לפרדס חנה(קפטן ג'ק) הגענו לשם כמובן מי שקיבלה את החיוכים החמים זו אני כי הם יודעים שאני לא באה סתם אלא כדי לרכוש משהו,מה שכן אני אוהבת שמקרקרים סביבי,בסופו של דבר יצאנו משם עם עיסקה כוללת של אדוונצ'ר איילנד אתם כבר יודעים מה העלות,זה מה שנקרא לפנק לפנק ובהחלט מגיע לו:) אנשים יקרים אני מאחלת לכם חג אהבה שמח והמון בריאות אושר ואהבה בחיים,המתכונים בדרך,נשיקות. נ.ב. לכל מי שרוצה להעמיק את החברות שלנו יוכל לפנות אליי בפייסבוק-ruti franko:) לילה טוב.
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
למי שביקש לחם גרוזיני יקבל(אני חייבת לומר ששלי יוצא הכי טעים) ישששששש  עמיקו היקר, הלפנק לפנק הזה , מחייב אותך : להעריך להעריך .... חג אהבה שמח לשניכם 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
עמיקו
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
42
שלא יעבדו עלייכם הסיכויים גדלים עם הקרסים
|
|
ברוכה הבאה אישתי היקרה....... הצעד הבא זה אני ואת על החוף או על סירה רק שהפעם גם ביד שלך תהיה חכה  סקווידי להסמיק?.......  לא......... אני גם גאה וגם מרוצה  חארטוש אם היא תתחיל לרשום כאן כמו בפייסבוק הפורום עלול לקרוס עקב עומס על המערכת.........  עדי יקירי לא רק שאני מעריך אותה כל בוקר מחדש ולא רק על זה שהיא מבינה ומקבלת את ה"מחלה" שלי בהבנה ואהבה אני גם מכבד גם מעריך וגם אוהב ביכלל על מה שהיא ומי שהיא  ולא נמשיך להאריך שמומי לא יחשוב מחשבות  וזהו אני בטוח שכולם עכשיו יהנו מהמתכונים שלה התגובות שלה ואחריי שהיא קצת תשתחרר איתכם אז גם מהיציאות המצחיקות שלה .......
|
צוות חארטה משחיז קרסים
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 15, 2012, 14:45:18 PM על ידי shay 38
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
ברוכה הבאה למשפחה המורחבת  אגב יש לרותי סיפור מעניין שקשור לרדיו  נ.ב רותי גם אני רוצה לאבאש
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוכה הבאה רותי תותי תענוג לראות איך מפנקת את עמיקו  ברוכה הבאה
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
תותי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
חחחחחחחחחחחח אביחי הרג אותי לאבאש אני רואה שאתה מתוקשר עם העדה הגרוזינית,טוב, ולגבי הרדיו נכון זה סיפור מעניין שהחל לפני 4 שנים שאני ועידן הכרנו אני שידרתי ברדיו היתה לי תוכנית הכרויות ועידן היה מאזין קבוע שלי,יום אחד הוא סוף סוף החליט לעלות לשידור והבחורה שהיתה איתי על הקו שרציתי לשדך לו חיכתה ורצתה להכיר את עידן ואז עידן אומר ככה בשידור חי ללא חשבון,לא לא אני לא רוצה להכיר אף אחת אני רוצה להכיר אותך ומאז אנו חיים באושר ואושר חחחחחח כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת,בכל מקרה אנשים יקרים בואו תספרו לי קצת מה אתם אוהבים,אני אעלה מתכונים לא רק במה שקשור לדגים נלמד אתכם קצת מכל דבר ולא רק מאכלים גרוזינים כמובן,שיהיה לכם יום נפלא ומתוק:) 
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
חחחחחחחחחחחח אביחי הרג אותי לאבאש אני רואה שאתה מתוקשר עם העדה הגרוזינית,טוב, ולגבי הרדיו נכון זה סיפור מעניין שהחל לפני 4 שנים שאני ועידן הכרנו אני שידרתי ברדיו היתה לי תוכנית הכרויות ועידן היה מאזין קבוע שלי,יום אחד הוא סוף סוף החליט לעלות לשידור והבחורה שהיתה איתי על הקו שרציתי לשדך לו חיכתה ורצתה להכיר את עידן ואז עידן אומר ככה בשידור חי ללא חשבון,לא לא אני לא רוצה להכיר אף אחת אני רוצה להכיר אותך ומאז אנו חיים באושר ואושר חחחחחח כל פעם שאני נזכרת בזה אני צוחקת,בכל מקרה אנשים יקרים בואו תספרו לי קצת מה אתם אוהבים,אני אעלה מתכונים לא רק במה שקשור לדגים נלמד אתכם קצת מכל דבר ולא רק מאכלים גרוזינים כמובן,שיהיה לכם יום נפלא ומתוק:)  מה זה מתוקשר אני בימי שישי אחרי הדיג הייתי עומד שעות בתור במאפיה הגרוזינית באזור התעשייה אשדוד רק בשביל לאבאש חם חם ישר מהתנור וחברים מי שלא אכל לאבאש חם לא יודע מה הוא מפסיד (מעדן ככה כמו שהוא ) מיותר לספר שאחד מהלאבאשים לא היה שורד את הנסיעה הביתה  ודרך אגב אהבתי גם את הלחמניות עם הצימוקים אחלה נשנושים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|