פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   למעוניינים להוציא רשיון דיג בהקדם |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למעוניינים להוציא רשיון דיג בהקדם (נקרא 29803 פעמים) |
הדפסה |
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אתם לא מפסיקים לעבוד 
|
|
|
|
MICO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם יש מינמום מקלות דייג שלא מצריך רישיון לדייג מיקאק או שבכול כמות מקלות צריך רישיון תודה לעונים
|
|
|
|
MICO
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם יש מינמום מקלות דייג שלא מצריך רישיון לדייג מיקאק או שבכול כמות מקלות צריך רישיון תודה לעונים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
הרישיון מאפשר עד 3 מקלות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
חברים מסתבר שטעיתם, שלחתי מייל עם המסמכים וקיבלתי אחרי שבוע את הרישיון לבית עכשיו צריך לשלם בדואר. אבל לא עשה זאת מפני שכתוב ברישיון במפורש "עד 3 חכות בודדות הפעילות מתוך סירה לא נדרש רישיון דיג לסירה" אז לא רק שאני לא דג עם יותר מ 2 חכות לאדם אני גם רק מוציא את החוטים בסירה. טעיתם אבל לא נורא חסכתי 190 ש"ח שאגב נתנו לי רישיון לחצי שנה רק 31.12.18 ולא לשנה. אבל מה שכן כושר שייט אני אעשה וכבר מפעיל את הקשרים שלי במשרד התחבורה לזרז את זה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איתמר, לדעתי אתה טועה. כל אדם שדג מגוף צף במים חייב רישיון דייג אישי, ולא רק מסירה אלא מקייאק, אבוב, גלשן, ברווז.... ולא רק בחכה אלא גם מי שדג בחוט ביד... עד 3 מקלות אין חובה לרישיון לכלי בשייט אלא רק רישיון אישי, מעל 3 מקלות ועד 12 חייב גם ברישיון דייג לכלי השייט בנוסף לרשיונות דייג אישיים לכל אחד מהדייגים בסירה
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
איתמר, לדעתי אתה טועה. כל אדם שדג מגוף צף במים חייב רישיון דייג אישי, ולא רק מסירה אלא מקייאק, אבוב, גלשן, ברווז.... ולא רק בחכה אלא גם מי שדג בחוט ביד... עד 3 מקלות אין חובה לרישיון לכלי בשייט אלא רק רישיון אישי, מעל 3 מקלות ועד 12 חייב גם ברישיון דייג לכלי השייט בנוסף לרשיונות דייג אישיים לכל אחד מהדייגים בסירה
כן הבנתי עכשיו את זה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים מסתבר שטעיתם, שלחתי מייל עם המסמכים וקיבלתי אחרי שבוע את הרישיון לבית עכשיו צריך לשלם בדואר. אבל לא עשה זאת מפני שכתוב ברישיון במפורש "עד 3 חכות בודדות הפעילות מתוך סירה לא נדרש רישיון דיג לסירה" אז לא רק שאני לא דג עם יותר מ 2 חכות לאדם אני גם רק מוציא את החוטים בסירה. טעיתם אבל לא נורא חסכתי 190 ש"ח שאגב נתנו לי רישיון לחצי שנה רק 31.12.18 ולא לשנה. אבל מה שכן כושר שייט אני אעשה וכבר מפעיל את הקשרים שלי במשרד התחבורה לזרז את זה  לא טעינו יקירי... בעניינים אלו אנחנו יותר מידי עמוק בחומר מכדי לטעות... ואם לא בטוחים - לא רושמים בודאות אלא מסייגים ומציינים שטרם נבדק סופית. איתמר, לדעתי אתה טועה. כל אדם שדג מגוף צף במים חייב רישיון דייג אישי, ולא רק מסירה אלא מקייאק, אבוב, גלשן, ברווז.... ולא רק בחכה אלא גם מי שדג בחוט ביד... עד 3 מקלות אין חובה לרישיון לכלי בשייט אלא רק רישיון אישי, מעל 3 מקלות ועד 12 חייב גם ברישיון דייג לכלי השייט בנוסף לרשיונות דייג אישיים לכל אחד מהדייגים בסירה
בדיוק מה שאמרת קובי 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אני צריך רישיון דייג לי לאחי ולאבא שלי דחוף עד יום חמישי הבא ניתן להשיג בכזו מהירות? לאחר שליחת הטופס צריך גם לחכות לקבל אותו בחזרה? או שמקבלים אישור איכשהוא.. 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני צריך רישיון דייג לי לאחי ולאבא שלי דחוף עד יום חמישי הבא ניתן להשיג בכזו מהירות? לאחר שליחת הטופס צריך גם לחכות לקבל אותו בחזרה? או שמקבלים אישור איכשהוא..  הכי מהיר והכי יעיל, מוציאים ר.פ. מתחנת המשטרה, ניגשים פיסית למשרדי אגף הדייג בבית דגן, ורצוי ביום רביעי שבו יש קבלת קהל, ויוצאים עם רישיון ביד באותו חום
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
כן אבל בעיה לנסוע עד לשם באמצע שבוע..
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כן אבל בעיה לנסוע עד לשם באמצע שבוע..
רצית הכי מהיר... אין עוד דרך לקבל בעוד שבוע רישיון, זו תשובה ריאליסטית עם קצת ניסיון מצטבר של השבועות האחרונים
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אני צריך רישיון דייג לי לאחי ולאבא שלי דחוף עד יום חמישי הבא ניתן להשיג בכזו מהירות? לאחר שליחת הטופס צריך גם לחכות לקבל אותו בחזרה? או שמקבלים אישור איכשהוא..  הכי מהיר והכי יעיל, מוציאים ר.פ. מתחנת המשטרה, ניגשים פיסית למשרדי אגף הדייג בבית דגן, ורצוי ביום רביעי שבו יש קבלת קהל, ויוצאים עם רישיון ביד באותו חום רק ימי רביעי? מה קורה אם מגיעים ביום אחר, יש מישהו שיטפל? תודה מראש קובי...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אני יודע שיש אנשים שהגיעו גם בימים אחרים וקיבלו שרות. בסך הכל השרות שם אדיב ולא בעייתי מדי. הכי טוב להרים טלפון לפני... עוד טיפ- אם אתה כבר במקום, אתה יכול גם לשלם באשראי ולצאת עם הרישיון חתום בלי צורך לגשת גם לדואר
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אני יודע שיש אנשים שהגיעו גם בימים אחרים וקיבלו שרות. בסך הכל השרות שם אדיב ולא בעייתי מדי. הכי טוב להרים טלפון לפני... עוד טיפ- אם אתה כבר במקום, אתה יכול גם לשלם באשראי ולצאת עם הרישיון חתום בלי צורך לגשת גם לדואר
מלך. תודה. 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|