הדו"ח: יום חמישי, מריחים את הסופ'ש ומתחיל הגירוד הבלתי נשלט בידיים לדייג אולטרה לייט. בידיעה שהתרופה היחידה להפסקת הגירוד היא גיחה נוספת לכנרת מתאם עם איתן שלעולם לא מסרב ועולים צפונה. בדרך מקבל מייל מצור ששואל אם נהיה בכנרת היום ( ברור לא? ) ומתאמים להיפגש. מגיעים אחר הצהריים לנקודה ונתקלים במזג אוויר לא סימפטי בלשון המעטה. חום ולחות שעוד לא הרגשנו העונה, ממש טיפטפנו זיעה מהגוף. איתן בא הפעם מוכן עם בגד ים ונכנס לטבול ולהצטנן. מתחילים לדוג עם ציקדות ופה ושם יוצאת איזה בינית נחמדה אבל הדייג לא חזק כפי שהתרגלנו בפעמים הקודמות. בהמשך מצטרפים אמיר וצור שבמקום דג ננעל על יונה בזריקה חח. בהמשך כולם מוציאים ביניות, אמנם לא גדולות, אך בכל זאת היה קצת אקשן. לא מהימים החזקים שחווינו אבל תמיד כיף לדוג עם חברים. https://www.youtube.com/embed/DUaJktFMeCU
עריכה אחרונה: יוני 08, 2018, 12:33:01 PM על ידי ליאור גכמן
ליאור ראשית שמחתי להיפגש ולהכיר אכן היה מזג אוור מגעיל חם בורוף ולחות גועל כנראה שגם לדגים זה עשה לא טוב אבל בסוף זה הגיע וגם אני תפסתי הסרטון יצא אש רק פעם הבאה לצלם אותי רק מקדימה כי בפרופיל רואים כמה אני שמן מקווה שניפגש שוב בקרוב שבת שלום
אחלה של יציאה ואחלה של דו"ח. חוץ מטבילה בכינרת ודייג, כמובן שהיה מפגש חברים עם צור (צור, יש מתכון מומלץ שבו השתמשת ליונה?) יופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
תדירות הגיחות שלך לשם בהחלט מצביעה על התמכרות קלה... אמנם פחות אקשן אבל עדיין היו נעילות ושיחרורים והמפגש עם החברים, והיונה, בכלל חוויה. לפני שנתיים בתחרות בכינרת מישהו ננעל על ציפור גדולה (נראה לי אנפה) זה היה מחזה מוזר