תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/5/2018 | כללי: כנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
אחהצ | גיג קטן - לא ידוע | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) |
הדו"ח:
יציאה לפני שבוע ששכחתי לרשום עליה דוח, מגיע עכשיו עמכם הסליחה.
עוד יציאת אחהצ לחפש ביניות גדולות, מגיעים לכנרת מחבר ג'יג קטן צבע זהב גב אדום שיודע לעשות טרור
מידי פעם תקיפות מידי פעם נעילות
עד שמגיע לי פיצוץ ממש חמש מטר ממני
ישר אחריו ריצה בלי שום מעצורים ישר לתוך העומק ואני מתחיל להבין שברולר 500 הקטנטן אין מספיק חוט
מפמפם לה ברקסים עם היד על השפולה והיא נעצרת אחרי מאה מטר של ריצה מתחיל לקרב אותה אלי היא לא מתנגדת יותר מידי, לפעמים נותנת ניעור ראש עם ריצה קטנה להזכיר לי שהיא עדיין שם
מגיעה כבר חמש מטר ממני נותנת ריצה קטנה לסלע וזהו
מרגיש כאילו לא היה דג ואני רק תפוס בסלע, מנסה להבין אם השתחרר ונתפס הג'יג בסלע נותן קצת משיכות מחכה לראות תגובה בצד שני וכלום פשוט סלע
מקבל החלטה להתייחס לאירוע כמו ללוקוס - מפעיל מתח על החכה אבל לא יותר מידי כדי לא להכניס את הדג ללחץ (במידה ויש שם דג, לא הייתי בטוח בכלל שיש שם דג)
אחרי 3 דקות של יאוש פתאום אני מרגיש טיול קטן לצד ימין
מחכה עוד קצת שתתרחק מהסלע הארור ויאללה יש על השפולה ומתחילים לפמפם למעלה, היא ישר נכנסת לפאניקה רצה לי ישירות לאותו סלע, עוד פעם אותו סיפור - מתח על החכה תוך שתי דקות יצאה החוצה מהר לפמפם החוצה כי בפעם הבאה כבר לא יהיה לי מזל
ישר לרשת יוצאת החוצה הבינית הכי גדולה שיצאה לנו העונה
מבסוט עד השמיים אחרי פייט מאתגר בהחלט, טפיחה על השכם על הניצחון בקרב, תמונה ושחרור חזרה למים