בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
| | |-+  כל האמת על שקר עונת הרביה
עמודים: 1 [2] 3 4 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: כל האמת על שקר עונת הרביה  (נקרא 25782 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: כל האמת על שקר עונת הרביה
« הגיב #15 ב- : יוני 01, 2018, 11:14:47 AM »
דקל, אין לי ספק שאנחנו בסופו של דבר דוחפים כולנו לאותה המטרה, שהיא- צאו לי מהצידנית, תנו לי לדוג בשקט. אין לי גם ספק שאתה, להבדיל מאיתנו דייגי הפנאי, באמת נפגע כלכלית באובדן ההכנסה במשך החודשים האלה. עם זאת, אני חולק על הניסיון שלך להסית את העניין למישור פוליטי-מדיני. זה שהחלה"ט פועלים נגדנו- אין מחלוקת, אבל לומר שהם עושים את זה כדי לחזק או לסייע לאויבי ישראל? פשוט מוגזם. מעבר לזה, במאמר מוסגר, גם לדייגים בלבנון מצפון, וגם לדייגים בעזה מדרום, יש זכות לדוג בתחום המים הריבוניים שלהם, ולמרות שהם יוצאים לכאורה לדוג ממדינות אוייב, הדייגים הם לא האוייב, הם בדיוק כמוך, יוצאים לים כדי להביא לחם הביתה. תאמין לי, שאם החברה להגנת הטבע היתה יכולה להגביל גם אותם, הם היו עושים את זה בשמחה, וגם את הדייגים באוקיאנוסים ובימים סביב העולם, אבל מה לעשות שהאידיוטים היחידים שמוכנים להקשיב לשקרים שלהם אלה מקבלי ההחלטות בישראל?
 IP: [ מחובר ]
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : יוני 01, 2018, 11:52:57 AM »
דקל, אין לי ספק שאנחנו בסופו של דבר דוחפים כולנו לאותה המטרה, שהיא- צאו לי מהצידנית, תנו לי לדוג בשקט. אין לי גם ספק שאתה, להבדיל מאיתנו דייגי הפנאי, באמת נפגע כלכלית באובדן ההכנסה במשך החודשים האלה. עם זאת, אני חולק על הניסיון שלך להסית את העניין למישור פוליטי-מדיני. זה שהחלה"ט פועלים נגדנו- אין מחלוקת, אבל לומר שהם עושים את זה כדי לחזק או לסייע לאויבי ישראל? פשוט מוגזם. מעבר לזה, במאמר מוסגר, גם לדייגים בלבנון מצפון, וגם לדייגים בעזה מדרום, יש זכות לדוג בתחום המים הריבוניים שלהם, ולמרות שהם יוצאים לכאורה לדוג ממדינות אוייב, הדייגים הם לא האוייב, הם בדיוק כמוך, יוצאים לים כדי להביא לחם הביתה. תאמין לי, שאם החברה להגנת הטבע היתה יכולה להגביל גם אותם, הם היו עושים את זה בשמחה, וגם את הדייגים באוקיאנוסים ובימים סביב העולם, אבל מה לעשות שהאידיוטים היחידים שמוכנים להקשיב לשקרים שלהם אלה מקבלי ההחלטות בישראל?

קובי שלא תבין אותי לא נכון אני לא נגד הדייגים בעזה או בלבנון מיבחינתי דייגים הם דייגים ולא משנה בכלל מאיפה הם
או מה צבע עורם ועוד דבר הפגיעה הכלכלית בי היא בעיקר מאיסור דייג חובבני ומאחר ורוב חברי הם דייגים חובבים
ודייגים בכללי אז אני כואב את כאבם וגם את כאבם של בעלי החנויות ושאר הניפגעים  מהשקרים של החלהט
בקשר לניסיון שלי להסיט את העיניין למישור הפולטי מדיני אין בכך ולו חצי דבר העובדה היא פשוטה לא מעניין אותי פוליטיקה כי היא מורכבת משקרים וחציי שקרים  לעומת האמת המוחלטת והעובדה שמהדגים שמתרבים בישראל
יוצאים דגיגונים (לארוות) שנוסעים עם הזרם  מאות קילומטרים ובסופו של יום מתפתחים וגדלים במדינות שכנות שלצערי
אנו כולנו מכירים כמדינות אויב  ואלו העובדות מבלי לסובב ולעוות אותם
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : יוני 05, 2018, 12:27:26 PM »
"גילוי נאות" - אני מכיר ויוצא עם דקל לדייג ונהנה מהידע הרב שיש לו והוא נותן לכל מבקש.

תחשבו איך הייתם מרגישים עם הבריון של השכונה היה מכניס לכם יד לכיס ומוציא את הכסף שלכם שמיועד למשפחה שלכם ?

מצטער, הים לא שייך רק למי שמתפרנס ממנו.
זה שאת דקל "הוציאו ללא פיצוי" זה עצוב ולא מקובל.
לדעתי מדינת ישראל צריכה היתה לתת פיצוי הולם למכמורתנים ולאסור דיג מכמורתנים למשך 15 שנה.
.
לפני שתקפצו, הפיצוי צריך להיות הולם.
עושים חישוב כמה כסף הצהיר אותו מכמורתן שהוא הרוויח במשך שנה, להכפיל ב-15 ולתת לאותו מכמורתן את הכסף בתשלומים חודשיים.
.
מעבר לזה, שיטת הספינים והנסיון לגלגל את האשמה על השכנים או על הספורטיביים אינה רצינית, לא מכובדת וגובלת בשקר...!

קודם כל בהמשך לגילוי נאות ולמי שלא יודע אני לא עובד הוא עבדתי עם המכמורתנים  אני עובד בעיקר עם
דייגים ספורטיבים בשיטות ספורטיביות  ומשלב בעיקר בחורף בתקופת הסערות דייג ברשתות וקצת שראקים
הדייג המיקצועי עבורי הוא דיי שולי אבל מחזיק אותי צף בזמנים קשים (מעיין גלגל הצלה )
אין בדברים שלי להצדיק את דייג המכמורת הוא להמעיט מהנזק שהם גורמים
בקשר לכל נושא הפיצויים אני לא צריך להסביר לאף אחד כמה מעוות העיניין ואני מקווה שבסוף ימצא פיתרון הולם
עכשיו בקשר לספין זה לא אני שעושה את הספין אני רק מעביר עובדות שידועות לחברה להגנת הטבע שלמעשה הגיעו
מאותו מחקר יחידי שנעשה בארץ שעל בסיס אותו מחקר סגרו לדייגים (ספורטיבים וחופיים ) את הדייג לשלושה חודשים
בטענה שסגירה זו תגדיל ב20% את שלל הדייג אבל בפועל סגירה זו לא תגדיל שם דבר בארצנו ועם יהיה לה השפעה כל שהיא אז היא תהיה בלבנון ובסוריה ואולי אף בתורכיה
אני חושב שאין היגיון בעיקר שדייגים ספורטיבים חנויות הדייג ושאר הניפגעים יפגעו בצורה אנושה על מנת לשפר את הדגה במדינות אויב  ומה גם שמדינות אויב אלו מחזיקים בצי דייג גדול פי כמה וכמה משל מדינת ישראל כך לדוגמה במצרים פועלים 1095 מכמורתנים ובישראל  בקושי 20 וכך לדוגמה בכל שנה בחודש ספטמבר טרקטורים בלבנון
דוחפים את כל המזבלה שלהם בחסות הרוחות הצפוניות וכל החופים אצלנו מתמלאים בשקיות
אני עדיין לא חושב שצריך לדוג דג  עם ביצים אבל עם השכנים שלנו רק הורסים לנו את הים וכל מה שננסה לעשות על מנת לשפר את מצב הים רק ישפר את המצב אצל השכנים אז למה לפגוע בעשרות אלפי אנשים שחיים את הים מה?
מי שיוצר פה את הספין הם החברה להגנת הטבע בחסות רשות שמורות הטבע והכל ממניעים כלכלים וללא שום קשר
למצב הים  בבקשה אל תתנו להם לסובב אותכם על האצבע  

אחרי שקוראים פה כול מה שרשמתם פה

לא מובן מה רוצים פה מדקל   

הספינים מכול מה שכתוב פה בפורום יעד זה ליפני הכול החברה להגנת הטבע ורשות הטבע והגנים

וגם אגף הדייג במישרד החקלאות

אז בימקום שכולם פה ייתעסקו בזה שעושים עלינו ספינים להרוג את הדייג הספורטיבי

אנשים פה מיתעסקים  בלהיתוכח על כול מילה

עוד מעט אף דייג ספורטיבי לא יוכל לדוג ואנשים פה מיתעסקים בדייג עים רשת

תיראו מה דקל כותב בסוף התגובה שלו שזה מה שכותבים פה כול הזמן שזה הכי חשוב עכשו  !!

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : יוני 21, 2018, 04:20:22 AM »
באמת לא מבין אתכם חברים...
די מתחבר לדברים שהועלו בתגובה של אילן...
דקל מביע דעתו לפיה "עונת הרביה" כפי שמציגים אותה החל"ט או אגף הדיג - היא בלוף ושקר,
הביע דעתו תוך הפניה לפרסומים - כי הרבה דגים עוברים משכנינו בדרום לשנינו בצפון..
אם הפוסט שלו היה עולה מילה במילה ע"י חבר שהוא דייג ספורטיבי - אולי היינו חולקים אך לא תוקפים.
בינתיים, מי שעושה ספינים בלי הרף וכפי שכבר נרשם בשרשור עוד קודם-
הם בראש ובראשונה החל"ט ואחריהם הרט"ג, אגף הדיג טרם התחיל לסנן אותם..
על הדרך המכמורתנים ממשיכים לשרוץ בים יותר מידי ותוך עבירות דיג..
על הדרך - הוטלו עלינו דייגי הפנאי איסורים הזויים..
על הדרך -
מנסים להפיל "מינים מוגנים" ו"שמורות ימיות", מה שיהרוג את דיג הפנאי ביחד עם הדיג הרשתות..
דקל העלה דיון מעניין - ההתייחסות צריכה להיות עניינית, ללא קשר לעיסוקו..

דבר אחד בטוח:
אין כמעט נתונים ממשיים ומהימנים אצלנו, לא לאגף הדיג, לא לרט"ג ובטח לא לחל"ט...
מה שמכנים כאן "מחקר" - בחו"ל נחשב נייר טואלט ואבוי למי שינסה להציג זאת כמחקר..
קראתי וניתחתי לאחרונה כמה "מחקרים" של רט"ג וחל"ט - אוי לבושה ואוי לחרפה..
ואם נייר טואלט - מוטב שיהיה חלק ורק במקום מעורבב במלל דמיוני וקשה לניגוב..

לעצם העניין,
אני מתחבר לגמרי לדברים הקולעים שאלון (בנצי) רשם...
וגם חולק על חלק מהדברים שדקל רשם...
כי ללא קשר לשכנים מדרום ומצפון - לדיג יש השלכה על חלק מהזנים המקומיים...
לגבי עונת הרביה -
חלהט ורטג ואגף הדיג לא מבינים ולא יודעים מה עונת הרביה של אילו דגים והיכן הם מתרבים..
וכאשר הגופים הללו מתיימרים לספר לנו על עונת הרביה - זהו בהחלט שקר

"גילוי נאות" - אני מכיר ויוצא עם דקל לדייג ונהנה מהידע הרב שיש לו והוא נותן לכל מבקש.

מצד אחד דקל מציג נקודה למחשבה - שאני לא שותף לה, אבל אי אפשר להתעלם וגם לא רצוי להתעלם מהצורך של אדם שגדל בים ומתפרנס מהים מעל 30 שנה,
למעשה דקל טוען (תקן אותי אם אני טועה) שלא דייג של סירות הדייגים הוא הגורם העיקרי למצב שלנו, אלא גורם אחר.
את דקל הוציאו מהים ללא פיצוי וההבדל שהוא מתפרנס מזה, מביא אוכל הביתה, וחי מהים.
אנחנו הולכים להנות בים - שזה חשוב, אבל זו לא הפרנסה שלנו.

תחשבו איך הייתם מרגישים עם הבריון של השכונה היה מכניס לכם יד לכיס ומוציא את הכסף שלכם שמיועד למשפחה שלכם ?

דקל - היה מקום לרשום "גילוי נאות" שאתה מתפרנס מהים ולמה אתה רושם את זה.
אבל מהחברים כאן, אני חושב שיש מקום לקבל גם אדם שיש לו מחשבה שונה משלכם ולנסות להבין מה הוא אומר.

את כולנו הרט"ג והחל"ט מסובבים עם כל מני שטויות ולצער כולנו הם הבריון כרגע,

אני מקווה שהבנתי את דקל נכון, ואני מקווה שיהיה לכם מקום לקבל ולהבין את דבריו.

מסכים לגמרי רק הערה קטנה:
דקל כותב כאן שנים שהוא גם דייג מסחרי של רשתות עמידה,
לא יודע אם בכל תגובה יש צורך שיחזור ויזכיר זאת כי כולם מכירים...

מצטער, הים לא שייך רק למי שמתפרנס ממנו.
זה שאת דקל "הוציאו ללא פיצוי" זה עצוב ולא מקובל.
לדעתי מדינת ישראל צריכה היתה לתת פיצוי הולם למכמורתנים ולאסור דיג מכמורתנים למשך 15 שנה.
.
לפני שתקפצו, הפיצוי צריך להיות הולם.
עושים חישוב כמה כסף הצהיר אותו מכמורתן שהוא הרוויח במשך שנה, להכפיל ב-15 ולתת לאותו מכמורתן את הכסף בתשלומים חודשיים.
.
מעבר לזה, שיטת הספינים והנסיון לגלגל את האשמה על השכנים או על הספורטיביים אינה רצינית, לא מכובדת וגובלת בשקר...!
שי,
דקל לא מכמורתן אלא רשתות עמידה - האיסור עליו מקביל לאיסור עלינו,
אם לדעתו "עונת הרביה" היא שקר - לא רלוונטי אם הוא דייג ספורטיבי או מסחרי או שניהם.
-------------------------------
שי דביר (שי שם פרטי)

אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות
חבר פורום
*

מנותק מנותק

וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...

« הגיב #19 ב- : יוני 21, 2018, 08:23:26 AM »
רפי יקירי, לא צירפתי ציטוט כדי לא להעמיס את ההודעה.

שים לב שמה שכתבתי היה כתגובה למשפט שנאמר לגבי זה שהים שיך למי שמתפרנס ממנו (לא ציטוט מדוייק, רוח הדברים).
יתרה מכך, ציינתי שמי שהוציאו אותו מהים צריך לקבל פיצוי מסודר.
זה שדקל הוא צייד רשתות עמידה או מכמורתן לא היה רלוונטי כלל למה שכתבתי, חבל שאתה לוקח מילה או שתיים ממה שכתבתי ובעזרתה "נופל" עלי על דברים שלא אמרתי.

הכל בסדר, אני עדיין טוען שמי שפרנסתו מהים הוא בעל עניין, כל מה שבעל עניין יכתוב הוא בעירבון מוגבל.
אין לי היכרות עם דקל, אני משוכנע שהוא אדם ישר.
ועדיין הוא בעל עניין.

את המכמורתנים צריך לזרוק מהים, לתת להם פיצוי הולם (בתגובתי המקורית כלולה גם דרך החישוב הנכונה לדעתי) ולעצור את פעולתם לתמיד.
הדיג הספורטיבי צריך להיות תחת רגולציה מסודרת (עונות, גודל מינימום וכד') תוך הוצאת רשיון דיג ספורטיבי בתשלום (כמו שסוף סוף התחילו...).
הקנסות על עבירה על החוק בנושא הדיג הספורטיבי צריכים להיות בסדרי גודל אסטרונומיים.
לדוגמא: דיג שיימצא אצלו דג אסור בדיג - 6000 ש"ח
             דיג שימצא אצלו דג מתחת לגודל המינימום - 1000 ש"ח קנס לכל סנטימטר
בצורה הזו זה יצליח.

הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : יוני 21, 2018, 09:19:59 AM »
שי, אני חושב שבסייפא שלך, עניין הענישה והסנקציות, אתה טועה. לא צריך לתת לפקחים סמכות של אלוהים, שיוכלו לתת לך קנס מנהלתי ללא משפט שעשוי לרסק אותך כלכלית, כמו שלא צריך לתת סמכות כזו לשוטר תנועה למשל, ובטח לא כשנושא המינים המוגנים האסורים לדייג עדיין נמצא בדיונים, והתקנות שנוגעות לגודל מינימום מגוכחות ולא רלוונטיות. בוא נתחיל בלחפש את הדרכים בהן הדייגים הספורטיבים יוצאים לים להינות מהתחביב שלהם מבלי להחשב לעבריינים, ואחר כך נחפש איך להעניש את העבריינים שבשוליים
שי דביר (שי שם פרטי)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : יוני 21, 2018, 09:43:23 AM »
שי, אני חושב שבסייפא שלך, עניין הענישה והסנקציות, אתה טועה. לא צריך לתת לפקחים סמכות של אלוהים, שיוכלו לתת לך קנס מנהלתי ללא משפט שעשוי לרסק אותך כלכלית, כמו שלא צריך לתת סמכות כזו לשוטר תנועה למשל, ובטח לא כשנושא המינים המוגנים האסורים לדייג עדיין נמצא בדיונים, והתקנות שנוגעות לגודל מינימום מגוכחות ולא רלוונטיות. בוא נתחיל בלחפש את הדרכים בהן הדייגים הספורטיבים יוצאים לים להינות מהתחביב שלהם מבלי להחשב לעבריינים, ואחר כך נחפש איך להעניש את העבריינים שבשוליים

אולי אפשר להפגש באמצע...

אם שכחתי את רשיון המשיט שלי/תעודת הביטוח/רשיון הסירה בבית ושוטר עוצר אותי ובודק רשיונות, ואני חוטף 1600 ש"ח קנס על כל אחד מאלה שחסרים, זה לבדו גורם לי לבדוק שלוש פעמים לפני שאני יוצא מהבית שיש עלי את כל המסמכים.

כך גם דיג שלוקח דג אסור צריך לפחד.

אז אפשר לתת אזהרה בפעם הראשונה, זה לגיטימי והגיוני.

אבל אם קיבלת אזהרה בעבר ועדיין אתה עבריין אז צריך לפרק לך את הצורה ולנקנק אותך בקנס שיגרום לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה עובר על החוק.
כמובן שהמדובר בעבריין ולא בך ספציפית 

כשבונים משהו מהיסוד צריכים להשתמש בחומרים טובים, אם לא ניצור חשש אצל הדייגים (לא דיגי חוף, בעלי סירות) המצב לא יישתנה בכלל, עיין ערך דייגי הרשתות שעוברים על החוק ללא חשש.

ברור שחייבים פיקוח, כזה עם שיניים.
שיטור ימי, מספר סירות פיקוח.
את המשכורות שלהם אפשר יהיה לממן מהדו"חות.

חוץ מזה מגרדות לי הידיים, 4 חודשים בקירוב הסירה לא יצאה מהמרינה ואני מתחרפן...
זה מה שקורה כשיש תקלה ברכב ולשותף אין רכב...

הנה עוד רעיון: לבטל את החובה של שני אנשים בסירה.
תנו לצאת לבד לעזאזל...

חחח...

חג חמישי שמח.

Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : יוני 21, 2018, 10:00:42 AM »
למה צריך להעניש משיט ששכח את רישיון הדייג או הביטוח בבית? אין לנו תקשורת מחשבים סופר מהירה בכל מקום במדינה? אז שיתכבד הפקח, ויבדוק לפי תעודת הזהות שלך אם אתה מחזיק ברישיון דייג תקף או לא. לחתיכת נייר אין שום משמעות או ערך היום! התפקיד של הפקח הוא לא לחנך אותך לזכור לקחת את הארנק כשאתה יוצא מהבית, אלא לוודא שאנשים ממלאים את הוראת החוק, ואם החוק אומר שאתה צריך להוציא רישיון- מצויין, אבל אין היגיון להעניש על נוכחות בפועל של הפתק מהפקיד....
שי דביר (שי שם פרטי)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : יוני 21, 2018, 10:05:23 AM »
למה צריך להעניש משיט ששכח את רישיון הדייג או הביטוח בבית? אין לנו תקשורת מחשבים סופר מהירה בכל מקום במדינה? אז שיתכבד הפקח, ויבדוק לפי תעודת הזהות שלך אם אתה מחזיק ברישיון דייג תקף או לא. לחתיכת נייר אין שום משמעות או ערך היום! התפקיד של הפקח הוא לא לחנך אותך לזכור לקחת את הארנק כשאתה יוצא מהבית, אלא לוודא שאנשים ממלאים את הוראת החוק, ואם החוק אומר שאתה צריך להוציא רישיון- מצויין, אבל אין היגיון להעניש על נוכחות בפועל של הפתק מהפקיד....

עובדתית, הקנס על זה שאין עליך את רשיון המשיט הוא 1600 ש"ח ובסמכותו של השוטר לתקוע לך את הקנס ואתה תשלם בלי חשבון.
אם כל דיג ייקח "רק" 2 לוקוסים במשקל של 400 גרם זה אומר פגיעה אנושה בדגה.
אם דיג יטעה וייקח דג אסור (וייתפס כמובן) שיקבל אזהרה, בפעם השניה אני באופן אישי בעד קנס אכזרי.

ינשוף דייג ירושלמי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #24 ב- : יוני 21, 2018, 11:31:42 AM »

שים לב שמה שכתבתי היה כתגובה למשפט שנאמר לגבי זה שהים שיך למי שמתפרנס ממנו (לא ציטוט מדוייק, רוח הדברים).
זה שדקל הוא צייד רשתות עמידה או מכמורתן לא היה רלוונטי כלל למה שכתבתי, חבל שאתה לוקח מילה או שתיים ממה שכתבתי ובעזרתה "נופל" עלי על דברים שלא אמרתי.

הכל בסדר, אני עדיין טוען שמי שפרנסתו מהים הוא בעל עניין, כל מה שבעל עניין יכתוב הוא בעירבון מוגבל.
ועדיין הוא בעל עניין.

את המכמורתנים צריך לזרוק מהים, לתת להם פיצוי הולם (בתגובתי המקורית כלולה גם דרך החישוב הנכונה לדעתי) ולעצור את פעולתם לתמיד.
הדיג הספורטיבי צריך להיות תחת רגולציה מסודרת (עונות, גודל מינימום וכד') תוך הוצאת רשיון דיג ספורטיבי בתשלום (כמו שסוף סוף התחילו...).
הקנסות על עבירה על החוק בנושא הדיג הספורטיבי צריכים להיות בסדרי גודל אסטרונומיים.
בצורה הזו זה יצליח.

מסכים לחלוטין !
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #25 ב- : יוני 21, 2018, 15:19:42 PM »

ועדיין הוא בעל עניין.

בצורה הזו זה יצליח.

שי דביר אהובי
חלילה לי "ליפול עליך"...
אגב, עם דקל היו לי בעבר ויכוחים נוקבים כאן בשרשורים אחרים...
הפעם היתה לי תחושה כי "נפלו עליו" משום שהוא גם דייג רשתות -
ואם הדברים היו עולים ע"י חבר שהוא דייג ספורטיבי אז ההתייחסות הכללית היתה שונה..
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #26 ב- : יוני 21, 2018, 15:23:19 PM »

ועדיין הוא בעל עניין.

בצורה הזו זה יצליח.

שי ידידי
שתי דברים יש לי להגיד לך
דבר ראשון רפורמה עושים בשיתוף עם בעלי עיניין ולא כגזירות שנועדו לחיסול ולא למטרות שלמענם נעשתה הרפורמה
דבר שני דייג הוא לא צייד ויש הבדל עצום בין השתיים ואל תנסה לעשות את אותה מניפולציה שעושים בחהלט ולהציג דייג כצייד  אחת הסיבות להבדל היא שדגים ברביה מפרים (מהמילה הפריה ) בין חצי מיליון ל2 מיליון דגיגים תלוי בדג ובגודלו ולעומת זאת חיות היבשה אשר אותם צדים ברביה שלהם עושים בין צאצא אחד ל20 תלוי בחיה  וזה  הבדל משמעותי לדעתי  
שי דביר (שי שם פרטי)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #27 ב- : יוני 21, 2018, 17:36:54 PM »

ועדיין הוא בעל עניין.

בצורה הזו זה יצליח.

שי ידידי
שתי דברים יש לי להגיד לך
דבר ראשון רפורמה עושים בשיתוף עם בעלי עיניין ולא כגזירות שנועדו לחיסול ולא למטרות שלמענם נעשתה הרפורמה
דבר שני דייג הוא לא צייד ויש הבדל עצום בין השתיים ואל תנסה לעשות את אותה מניפולציה שעושים בחהלט ולהציג דייג כצייד  אחת הסיבות להבדל היא שדגים ברביה מפרים (מהמילה הפריה ) בין חצי מיליון ל2 מיליון דגיגים תלוי בדג ובגודלו ולעומת זאת חיות היבשה אשר אותם צדים ברביה שלהם עושים בין צאצא אחד ל20 תלוי בחיה  וזה  הבדל משמעותי לדעתי  

הי דקל.

כל הרעיון בהצעה שלי הוא להוציא את בעלי הענין (הכלכלי) ע"י מתן פיצוי כלכלי מסודר קדימה עד ובכלל.
ברגע שהמערכת יכולה לתת מענה לצרכים הכלכליים של בעלי הענין נפתרה הבעיה לשני הצדדים.

לגבי הענין השני, קבל את התנצלותי, אתה צודק בנושא ציד/דיג.
לצערי הייתי במצב רוח מעט קרבי וניסיתי לעקוץ וזה לא מכובד.
הן אני והן מי שמתפרנס מהים צדים.
אני למטרת פנאי ואתה לפרנסה.
באמת שאני לא רוצה לפגוע בפרנסת מישהו ולכן גם הצעתי את נושא הפיצוי הקבוע הפעם.

בסופו של דבר שנינו רוצים להנות מהים.
ככה נוכל שנינו...

חוטים מתוחים דקל, וחיוך מרוח על הפנים.
עריכה אחרונה: יוני 21, 2018, 17:38:25 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
dekel
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #28 ב- : יולי 11, 2018, 10:25:27 AM »
ולכל מי שלא הבין את האינטרס של החברה להגנת הטבע (בשיתוף רשות שמורות הטבע )
במסע השקרים והכפשה על הדייגים על מנת להוציא את הדייגים מהים אז התשובה בכתבה המצורפת
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5306837,00.html
ובדרך פלא כמו כל הכתבות שלהם הם חסמו את האפשרות להגיב על השקרים שלהם
UZIK
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #29 ב- : יולי 15, 2018, 16:53:32 PM »
דקל שלום
אני לא מבין אם אתה שנים הרבה מתפרנס מדייג
ואפשר היה להוציא אותך מהתחום.
אלא אם לא דאגתה מעולם לרישיון מסודר.......

עוזי
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 4 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!