פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   כל האמת על שקר עונת הרביה |
עמודים: [1] 2 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: כל האמת על שקר עונת הרביה (נקרא 25784 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
כידוע לדגים אין גבולות אבל דבר זה לא הפריע לחברה להגנת הטבע להציג מצג שיקרי בכנסת כך לדוגמה מקריאה של המחקר של אנדרי הארונוב מסתבר שהדגים שמתרבים במדינת ישראל נעים עם הזרם מאות קילומטרים לפני שהופכים לדג ונעצרים על ריף כך יוצא שמעצם קיום עונת הרביה בישראל אנו מעשירים את הדגה בלבנון ובסוריה (שתי מדינות אויב ) ואני שואל העם זה הכוונה של החברה להגנת הטבע לעזור למדינות אויב ולהרעיב את הדייגים בארץ ?? הנה ציטוט מהמחקר " ע"פ ,.al et Sadovy) 1994a (גונדות בשלות נראות בדקרים תקופה ארוכה יותר מאשר תקופת הרבייה הנצפית בהתקבצויות , אך לא ברור אם רבייה מתקיימת מחוץ להתקבצויות. ההפריה מתרחשת ברוב המינים בזוגות-זכר אחד מפרה קבוצה של נקבות בזו אחר זו אחת בכל פעם (פוליגיניות). יוצא דופן הוא striattus. E המקיים הפריה קבוצתית בה קבוצה של זכרים ונקבות פולטים תאי מין בבת אחת(25-3 פרטים),(1994b.,al et Sadovy .(ע"פ Siau & Bouain (1983 (ו ,.al et Marino) 2001 (יש ראיות לרבייה בגלים ע"פ הבשלה סינכרונית של קבוצות תאי ביצה בגונאדות בשלות. לאחר ההטלה וההפריה הביצים צפות במי הים, ומהן בוקעות לרוות בעלות כושר שחייה השוהות בגוף המים 25-60 יום (1993, Randall & Heemstra .(מחזור חיים הכלל שלבים של ביצים ולרוות פלגיות בעלות כושר שחייה טוב מאפשר תפוצה למרחקים של מאות ק"מ (1994, Schaaf & Huntsman .(בסיום השלב הפלגי מתיישבים הדקרים הצעירים בבתי הגידול המתאימים לעיתים באתרים ייחודיים ובצפיפות (;1986, Bennett; 1983, Battiato .(Colin et al. 1997; Eggleston, 1995; Smale, 1986" אל תתנו יד לשקר שנקרא "עונת הרביה " ותפיצו מידע זה בכל דרך שאתם מוצאים לנכון  המחקר המלא נמצאה בקישור הציטוט מגיע מעמוד 11http://avidag.co.il/wp-content/uploads/2012/01/MASTER_ANDREY.pdf ולמי שעדיין לא מבין שאנחנו בקושי חלק קטן מאוד קטן בצי הדייג של ים תיכון אז הנה לכם טבלה טבלה 6 :נתוני שלל ומספרי כלי שיט בציי הדיג הים-תיכוניים המסחריים של מדינות הלבנט. נתונים: עבור תורכיה, סוריה :עזה עבור , Pinello & Dimech 2013 :לבנון עבור , FAO, National Aquaculture and Fishery Overview :ומצרים .2013 'ואח רוטשילד: ישראל עבור , Abudaya et al. 2013 מכמורתנים מקיפנים דיג חופי סה"כ כלי שיט שלל שנתי )טונות( טונות לכלי שיט 7.60 16,529 2,174 1,893 59 222 תורכיה 3.05 3,700 1,213 1,163 29 21 סוריה 2.40 3,500 1,460 1,400 60 0 לבנון 6.55 2,300 351 306 18 27 ישראל 6.42 4,000 623 553 55 15 עזה 24.73 77,389 3,129 1,796 238 1,095 מצרים לא יצא לי טוב אז הנה קישור http://www.iplan.gov.il/news/Documents/%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%91%20%D7%99%D7%9E%D7%99-%20%D7%93%D7%95%D7%97%20%D7%9E%D7%A6%D7%91%20%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9D%20%D7%A9%D7%9C%D7%91%20%D7%90.pdf עמוד 172 בעמוד 182 יש פירוט כלי השייט בישראל
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2018, 11:44:53 AM על ידי dekel
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
דקל, מה הקשר למדינות אוייב בסיפור הזה? אני כמוך מתנגד לעצירת הדייג הגורפת בשם "תקופת הרבייה" כביכול, אבל אתה מכניס פה עניין לא קשור. הדגים שייכים לים ולא למדינות, ואין שום קשר להעשרת הדייג במדינות אוייב או מדינות ידידותיות. אם מחר יהיו יותר דגים בים התיכון, כולם יהנו מזה, אוייבים או ידידים
|
|
|
|
|
דקל, מה הקשר למדינות אוייב בסיפור הזה? אני כמוך מתנגד לעצירת הדייג הגורפת בשם "תקופת הרבייה" כביכול, אבל אתה מכניס פה עניין לא קשור. הדגים שייכים לים ולא למדינות, ואין שום קשר להעשרת הדייג במדינות אוייב או מדינות ידידותיות. אם מחר יהיו יותר דגים בים התיכון, כולם יהנו מזה, אוייבים או ידידים
אתה מוזמן ללכת לדוג בלבנון או בסוריה ולהנות מפירות עצירת הדייג בישראל ורק לידיעה במצרים שמשם מגיעים כל הדגים שלנו עובדים 1095 מכמותנים חומר למחשבה
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
כידוע לדגים אין גבולות אבל דבר זה לא הפריע לחברה להגנת הטבע להציג מצג שיקרי בכנסת כך לדוגמה מקריאה של המחקר של אנדרי הארונוב מסתבר שהדגים שמתרבים במדינת ישראל נעים עם הזרם מאות קילומטרים לפני שהופכים לדג ונעצרים על ריף כך יוצא שמעצם קיום עונת הרביה בישראל אנו מעשירים את הדגה בלבנון ובסוריה (שתי מדינות אויב ) ואני שואל העם זה הכוונה של החברה להגנת הטבע לעזור למדינות אויב ולהרעיב את הדייגים בארץ ?? הנה ציטוט מהמחקר " ע"פ ,.al et Sadovy) 1994a (גונדות בשלות נראות בדקרים תקופה ארוכה יותר מאשר תקופת הרבייה הנצפית בהתקבצויות , אך לא ברור אם רבייה מתקיימת מחוץ להתקבצויות. ההפריה מתרחשת ברוב המינים בזוגות-זכר אחד מפרה קבוצה של נקבות בזו אחר זו אחת בכל פעם (פוליגיניות). יוצא דופן הוא striattus. E המקיים הפריה קבוצתית בה קבוצה של זכרים ונקבות פולטים תאי מין בבת אחת(25-3 פרטים),(1994b.,al et Sadovy .(ע"פ Siau & Bouain (1983 (ו ,.al et Marino) 2001 (יש ראיות לרבייה בגלים ע"פ הבשלה סינכרונית של קבוצות תאי ביצה בגונאדות בשלות. לאחר ההטלה וההפריה הביצים צפות במי הים, ומהן בוקעות לרוות בעלות כושר שחייה השוהות בגוף המים 25-60 יום (1993, Randall & Heemstra .(מחזור חיים הכלל שלבים של ביצים ולרוות פלגיות בעלות כושר שחייה טוב מאפשר תפוצה למרחקים של מאות ק"מ (1994, Schaaf & Huntsman .(בסיום השלב הפלגי מתיישבים הדקרים הצעירים בבתי הגידול המתאימים לעיתים באתרים ייחודיים ובצפיפות (;1986, Bennett; 1983, Battiato .(Colin et al. 1997; Eggleston, 1995; Smale, 1986" אל תתנו יד לשקר שנקרא "עונת הרביה " ותפיצו מידע זה בכל דרך שאתם מוצאים לנכון  דקל, אני חושש שאתה מנסה לעשות ספין.  . לצערי הרב, אני לא יכול לקחת דברים שאתה כותב בצורה רצינית מאחר ואתה בעל ענין כספי בנושא.  . בישראל של השנים האחרונות אנו עדים לספינים על ימין ועל שמאל בכדי לשנות את דעת הציבור על משהו ואני חושש שאתה עושה בדיוק אותו דבר. . זו רק דעתי, אני מניח שנוספים כאן בפורום הדייג הספורטיבי חושבים כמוני.
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
דקל לא ברור לי כל הנושא הזה שכתבת... אז אם ידוגו את כל הדגים לפני שיתרבו אז זה יעזור?!?!?!? אני לא חושב שזה שיקול נכון.
מכיר את המשל של שני אנשים שהלכו במדבר, פגש אותם קוסם נדיר. הקוסם פנה לאחד משני האנשים ואמר לו, בקש ממני מה שאתה רוצה. אבל מה שאתה תבקש ותקבל, אני אתן לאדם השני פי שתיים ממך. יצר הקנאה אצל האדם החל לעבוד שעות נוספות... הרי אם הוא יבקש מיליון דולר אז השני יקבל שני מיליון... אם יבקש 10 מיליון השני יקבל 20 מיליון... חשב האדם וחשב... ובסופו של דבר בקש ממנו שיוציא לו עין.
אותי לא מעניין אם בסוריה/לבנון וכו' יהיה להם דגים או לא על חשבון שיהרגו כאן את כל הדגה... זה לא נכון לדעתי.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
 |
|
|
כידוע לדגים אין גבולות אבל דבר זה לא הפריע לחברה להגנת הטבע להציג מצג שיקרי בכנסת כך לדוגמה מקריאה של המחקר של אנדרי הארונוב מסתבר שהדגים שמתרבים במדינת ישראל נעים עם הזרם מאות קילומטרים לפני שהופכים לדג ונעצרים על ריף כך יוצא שמעצם קיום עונת הרביה בישראל אנו מעשירים את הדגה בלבנון ובסוריה (שתי מדינות אויב ) ואני שואל העם זה הכוונה של החברה להגנת הטבע לעזור למדינות אויב ולהרעיב את הדייגים בארץ ?? הנה ציטוט מהמחקר " ע"פ ,.al et Sadovy) 1994a (גונדות בשלות נראות בדקרים תקופה ארוכה יותר מאשר תקופת הרבייה הנצפית בהתקבצויות , אך לא ברור אם רבייה מתקיימת מחוץ להתקבצויות. ההפריה מתרחשת ברוב המינים בזוגות-זכר אחד מפרה קבוצה של נקבות בזו אחר זו אחת בכל פעם (פוליגיניות). יוצא דופן הוא striattus. E המקיים הפריה קבוצתית בה קבוצה של זכרים ונקבות פולטים תאי מין בבת אחת(25-3 פרטים),(1994b.,al et Sadovy .(ע"פ Siau & Bouain (1983 (ו ,.al et Marino) 2001 (יש ראיות לרבייה בגלים ע"פ הבשלה סינכרונית של קבוצות תאי ביצה בגונאדות בשלות. לאחר ההטלה וההפריה הביצים צפות במי הים, ומהן בוקעות לרוות בעלות כושר שחייה השוהות בגוף המים 25-60 יום (1993, Randall & Heemstra .(מחזור חיים הכלל שלבים של ביצים ולרוות פלגיות בעלות כושר שחייה טוב מאפשר תפוצה למרחקים של מאות ק"מ (1994, Schaaf & Huntsman .(בסיום השלב הפלגי מתיישבים הדקרים הצעירים בבתי הגידול המתאימים לעיתים באתרים ייחודיים ובצפיפות (;1986, Bennett; 1983, Battiato .(Colin et al. 1997; Eggleston, 1995; Smale, 1986" אל תתנו יד לשקר שנקרא "עונת הרביה " ותפיצו מידע זה בכל דרך שאתם מוצאים לנכון  דקל, אני חושש שאתה מנסה לעשות ספין.  . לצערי הרב, אני לא יכול לקחת דברים שאתה כותב בצורה רצינית מאחר ואתה בעל ענין כספי בנושא.  . בישראל של השנים האחרונות אנו עדים לספינים על ימין ועל שמאל בכדי לשנות את דעת הציבור על משהו ואני חושש שאתה עושה בדיוק אותו דבר. . זו רק דעתי, אני מניח שנוספים כאן בפורום הדייג הספורטיבי חושבים כמוני. וואחד ספין. ואין צורך אפילו להסביר הכל כתוב בין השורות.
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
"גילוי נאות" - אני מכיר ויוצא עם דקל לדייג ונהנה מהידע הרב שיש לו והוא נותן לכל מבקש.
מצד אחד דקל מציג נקודה למחשבה - שאני לא שותף לה, אבל אי אפשר להתעלם וגם לא רצוי להתעלם מהצורך של אדם שגדל בים ומתפרנס מהים מעל 30 שנה, למעשה דקל טוען (תקן אותי אם אני טועה) שלא דייג של סירות הדייגים הוא הגורם העיקרי למצב שלנו, אלא גורם אחר. את דקל הוציאו מהים ללא פיצוי וההבדל שהוא מתפרנס מזה, מביא אוכל הביתה, וחי מהים. אנחנו הולכים להנות בים - שזה חשוב, אבל זו לא הפרנסה שלנו.
תחשבו איך הייתם מרגישים עם הבריון של השכונה היה מכניס לכם יד לכיס ומוציא את הכסף שלכם שמיועד למשפחה שלכם ?
דקל - היה מקום לרשום "גילוי נאות" שאתה מתפרנס מהים ולמה אתה רושם את זה. אבל מהחברים כאן, אני חושב שיש מקום לקבל גם אדם שיש לו מחשבה שונה משלכם ולנסות להבין מה הוא אומר.
את כולנו הרט"ג והחל"ט מסובבים עם כל מני שטויות ולצער כולנו הם הבריון כרגע,
אני מקווה שהבנתי את דקל נכון, ואני מקווה שיהיה לכם מקום לקבל ולהבין את דבריו.
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2018, 13:24:08 PM על ידי מור אמסלם
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
"גילוי נאות" - אני מכיר ויוצא עם דקל לדייג ונהנה מהידע הרב שיש לו והוא נותן לכל מבקש.
תחשבו איך הייתם מרגישים עם הבריון של השכונה היה מכניס לכם יד לכיס ומוציא את הכסף שלכם שמיועד למשפחה שלכם ?
מצטער, הים לא שייך רק למי שמתפרנס ממנו. זה שאת דקל "הוציאו ללא פיצוי" זה עצוב ולא מקובל. לדעתי מדינת ישראל צריכה היתה לתת פיצוי הולם למכמורתנים ולאסור דיג מכמורתנים למשך 15 שנה. . לפני שתקפצו, הפיצוי צריך להיות הולם. עושים חישוב כמה כסף הצהיר אותו מכמורתן שהוא הרוויח במשך שנה, להכפיל ב-15 ולתת לאותו מכמורתן את הכסף בתשלומים חודשיים. . מעבר לזה, שיטת הספינים והנסיון לגלגל את האשמה על השכנים או על הספורטיביים אינה רצינית, לא מכובדת וגובלת בשקר...!
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
 |
|
|
מצטער, הים לא שייך רק למי שמתפרנס ממנו. זה שאת דקל "הוציאו ללא פיצוי" זה עצוב ולא מקובל. לדעתי מדינת ישראל צריכה היתה לתת פיצוי הולם למכמורתנים ולאסור דיג מכמורתנים למשך 15 שנה. . לפני שתקפצו, הפיצוי צריך להיות הולם. עושים חישוב כמה כסף הצהיר אותו מכמורתן שהוא הרוויח במשך שנה, להכפיל ב-15 ולתת לאותו מכמורתן את הכסף בתשלומים חודשיים. . מעבר לזה, שיטת הספינים והנסיון לגלגל את האשמה על השכנים או על הספורטיביים אינה רצינית, לא מכובדת וגובלת בשקר...! קודם כל בהמשך לגילוי נאות ולמי שלא יודע אני לא עובד הוא עבדתי עם המכמורתנים אני עובד בעיקר עם דייגים ספורטיבים בשיטות ספורטיביות ומשלב בעיקר בחורף בתקופת הסערות דייג ברשתות וקצת שראקים הדייג המיקצועי עבורי הוא דיי שולי אבל מחזיק אותי צף בזמנים קשים (מעיין גלגל הצלה ) אין בדברים שלי להצדיק את דייג המכמורת הוא להמעיט מהנזק שהם גורמים בקשר לכל נושא הפיצויים אני לא צריך להסביר לאף אחד כמה מעוות העיניין ואני מקווה שבסוף ימצא פיתרון הולם עכשיו בקשר לספין זה לא אני שעושה את הספין אני רק מעביר עובדות שידועות לחברה להגנת הטבע שלמעשה הגיעו מאותו מחקר יחידי שנעשה בארץ שעל בסיס אותו מחקר סגרו לדייגים (ספורטיבים וחופיים ) את הדייג לשלושה חודשים בטענה שסגירה זו תגדיל ב20% את שלל הדייג אבל בפועל סגירה זו לא תגדיל שם דבר בארצנו ועם יהיה לה השפעה כל שהיא אז היא תהיה בלבנון ובסוריה ואולי אף בתורכיה אני חושב שאין היגיון בעיקר שדייגים ספורטיבים חנויות הדייג ושאר הניפגעים יפגעו בצורה אנושה על מנת לשפר את הדגה במדינות אויב ומה גם שמדינות אויב אלו מחזיקים בצי דייג גדול פי כמה וכמה משל מדינת ישראל כך לדוגמה במצרים פועלים 1095 מכמורתנים ובישראל בקושי 20 וכך לדוגמה בכל שנה בחודש ספטמבר טרקטורים בלבנון דוחפים את כל המזבלה שלהם בחסות הרוחות הצפוניות וכל החופים אצלנו מתמלאים בשקיות אני עדיין לא חושב שצריך לדוג דג עם ביצים אבל עם השכנים שלנו רק הורסים לנו את הים וכל מה שננסה לעשות על מנת לשפר את מצב הים רק ישפר את המצב אצל השכנים אז למה לפגוע בעשרות אלפי אנשים שחיים את הים  מי שיוצר פה את הספין הם החברה להגנת הטבע בחסות רשות שמורות הטבע והכל ממניעים כלכלים וללא שום קשר למצב הים בבקשה אל תתנו להם לסובב אותכם על האצבע
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2018, 14:22:25 PM על ידי מור אמסלם
|
|
|
|
|
|
נראה לי שבכלל היתכונו לחתונות של הלוקוסים שאז הם מתקבצים יחד בקבוצות לכל עיניין ההשרצות לא קשור ללרוות קשור לזה שקבוצה מסויימת של דגים מתקבצת במקום אחד לפי דעתי משם ההגיון (יכול להיות שאני ממש טועה ) יש את זה בעוד דגים למשל שורים באילת אבל לפעמים יש זנים של דגים שלמרות שהם היתקבצו להם להשרצה הם לא יואכלו/יתקפו דמוי אבל רעב או לא דג נתפס ברשת
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
דקל אני לא כל כך קונה את המחקר הזה ורק בגלל עובדה אחת בלבד
הדגה בדרום רבה ועשירה יותר מהדגה בצפון
אז אם המצרים סוגרים וגומרים לנו את הדגים אז איך תסביר שהדגה בדרום הארץ היא טובה יותר מצפון הארץ? נקודה למחשבה
ושוב אני אומר כמו שאמרתי בשרשור אחר תרדו מדקל כי הוא איתנו באותה הסירה הוא מושבת בדיוק כמונו רק שאצלו זה יותר חמור כי אנחנו יוצאים לים כתחביב והוא יוצא לים להתפרנס הגיע הזמן שתצליחו להבדיל בין רשת עומדת (דיג רשתות) לרשת נגררת (מכמורת) דקל הוא דיג בסירת חסקה שדג עם רשתות עומדות אין פה לא ספינים לא סיבובים ולא חראקות דקל מדבר מהלב ומנסה להראות דברים אחרים כי אצלו המצב הרבה יותר פוגע מאצלנו אז לכל המתלהמים למיניהם קחו שתי נשימות תקראו שוב את הדברים ותבינו שהוא יחד איתנו ואולי הוא לא יודע להתבטא נכון
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2018, 19:39:16 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
אז אם המצרים סוגרים וגומרים לנו את הדגים אז איך תסביר שהדגה בדרום הארץ היא טובה יותר מצפון הארץ? נקודה למחשבה
ושוב אני אומר כמו שאמרתי בשרשור אחר תרדו מדקל כי הוא איתנו באותה הסירה הוא מושבת בדיוק כמונו רק שאצלו זה יותר חמור כי אנחנו יוצאים לים כתחביב והוא יוצא לים להתפרנס הגיע הזמן שתצליחו להבדיל בין רשת עומדת (דיג רשתות) לרשת נגררת (מכמורת) דקל הוא דיג בסירת חסקה שדג עם רשתות עומדות אין פה לא ספינים לא סיבובים ולא חראקות דקל מדבר מהלב ומנסה להראות דברים אחרים כי אצלו המצב הרבה יותר פוגע מאצלנו אז לכל המתלהמים למיניהם קחו שתי נשימות תקראו שוב את הדברים ותבינו שהוא יחד איתנו ואולי הוא לא יודע להתבטא נכון
זה ממש פשוט להסביר אך אצלכם יש יותר דגים הזרם המאפיין את ים תיכון הוא מדרום לצפון וכך גם כל הדייגים יודעים שהדגים הפילגיים (פלמידות אינטיאסים ) תמיד מגיעים מהדרום ומתקדמים עם הזרם צפונה אצלנו בצפון לוקח לאינטיאסים חודש וחצי להגיע מראש כרמל לראש הנקרה ומאחר ואנחנו בצפון אנחנו מקבלים שאריות של מה שתפסו כולם בדרך אני יחפש קישור שמסביר את הזרמים המאפינים את ים תיכון קישור לכתבה שתבינו קצת את הזרמים https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5295008,00.htmlואז אני ישאל מה הטעם של שמורות טבע בנקודה הכי צפונית של ישראל ?? לדעתי השמורה משרתת רק את השכנים מצפון (חיזבללה ) 
|
|
עריכה אחרונה: יוני 25, 2018, 09:21:55 AM על ידי dekel
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
זה ממש פשוט להסביר אך אצלכם יש יותר דגים הזרם המאפיין את ים תיכון הוא מדרום לצפון וכך גם כל הדייגים יודעים שהדגים הפילגיים (פלמידות אינטיאסים ) תמיד מגיעים מהדרום ומתקדמים עם הזרם צפונה אצלנו בצפון לוקח לאינטיאסים חודש וחצי להגיע מראש כרמל לראש הנקרה ומאחר ואנחנו בצפון אנחנו מקבלים שאריות של מה שתפסו כולם בדרך אני יחפש קישור שמסביר את הזרמים המאפינים את ים תיכון לא צריך זה ידוע עניין משטר הזרמים ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי הרי הלרוות והדגיגים וכל מה שהיה רשום אמור להגיע ממצריים ובמצריים כמות המכמורות והדיגים היא פי כמה מישראל ובכל זאת כמות הלוקוסים ודגים אחרים גדולה מהכמות בצפון אני כרגע לא מתיחס לדגים פלגיים שזה כבר משהו אחר (ותצמד למחקר של אהרונוב)
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2018, 20:00:13 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
|
ככל שאתה קרוב לדלתה של הנילוס מגיע אליך יותר חומר מזין והרבה יותר מהלרוות מצליחות לשרוד ולגדול אצלנו בצפון מגיע הרבה פחות חומר מזין ורמת זיהום המים ושינוי בחומציות כנראה שיותר גבוה ופחות לרוות שורדות ובקשר למכמורתנים ממצרים הם פשוט לא פוגעים בלרוות נ.ב אני ממליץ לכולם להיכנס לקישור שצירפתי ולעיין טוב בנתונים אני בטוח שזה יעזור לכם לפתוח עניים
|
|
עריכה אחרונה: מאי 31, 2018, 22:04:01 PM על ידי dekel
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
|
|
ככל שאתה קרוב לדלתה של הנילוס מגיע אליך יותר חומר מזין והרבה יותר מהלרוות מצליחות לשרוד ולגדול אצלנו בצפון מגיע הרבה פחות חומר מזין ורמת זיהום המים ושינוי בחומציות כנראה שיותר גבוה ופחות לרוות שורדות ובקשר למכמורתנים ממצרים הם פשוט לא פוגעים בלרוות נ.ב אני ממליץ לכולם להיכנס לקישור שצירפתי ולעיין טוב בנתונים אני בטוח שזה יעזור לכם לפתוח עניים
שים לב איך לבד אתה מביא את עצמך לתשובה הנכונה כלומר שאין כמעט קשר בין כמות הדיג ללרוות המתפתחות מה שאומר שהמחקר כנראה לא כל כך מדוייק אבל אתה צודק בקשר לקרבה אל הדלתא של הנילוס ומאז שהוקם סכר אסוואן כמות הדגה אצלנו רק הולכת ויורדת כי יש כל הזמן פחות ופחות חומר מזין תוסיף לזה את הזנים הפולשים שמתחרים עם המקומיים על האוכל תוסיף לזה את התחממות המים תוסיף לזה את הזיהום ממפעלים שונים ומשונים תוסיף לזה את זיהום הפלסטיק והמיקרופלסטיק תוסיף לזה מכמורתנים שהורסים בתי גידול ותוסיף לזה רשט"ג חל"ט ועוד גופים שבמקום לארגן דיג מידתי הם מאפשרים למכמורתנים להמשיך ולהרוס בתי גידול באין מפריע ותוסיף עוד כמה סיבות שאני כבר לא יודע והנה לך למה אין בשלולית שלנו דגים אז השקר של עונת הרביה הוא למעשה לא הלרוות ולא שלבנון יהיו להם יותר דגים ולא כל מיני המצאות השקר הוא בעיקר חוסר ההתמודדות של הרשויות והגופים שהזכרתי בגורמי זיהום והריסת הטבע יש דברים שלא קשורים רק למדינה שלנו כמו פלסטיק והתחממות אבל זיהום ממפעלים מכמורתנים ועאלק גופים ירוקים אלה סיבות שבהן אפשר לטפל רק אין מי שיעשה את זה הכי קל זה להמציא שקרים ולהפיל על אוכלוסיה מסויימת שלא מאוגדת שהם האשם העיקרי רק שהם לא הסכילו להבין שהאוכלוסיה הזאת היא מאוד מאורגנת ומאוגדת ושהשקר שלהם מתחיל להתפוצץ להם בפרצוף
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3 4