| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 20/5/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 20:30 | דמוי דג בינוני - Ima nabarone 125f | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 1.8000 |
הדו"ח:
וואו איזה 10 דקות אחרונות של הדיג! אבל נתחיל מההתחלה... אחרי שכבר הדודא משתלטת עליי במשך איזה שבועיים שלא ראיתי ים בגלל המבחנים אומר לעצמי בחופש חייב להוציא משהו!!! יורד לשקיעה ככה להירגע בכיף מגיע לנקודה ושקט כמו בית קברות לא משנה מה אני זורק שום דבר לא תוקף
הזמן עובר ואני אומר שדיי זה לא יכול להימשך ככה ועובר לנקודה אחרת שם אני פוגש את יוסי בן שמחון שעליו עוד נדבר בהמשך
כבר מתחיל לדאוג שלא יהיה כלוםםם!!! כבר 20:00 בערב ואני לא מוותר! מחליף לנברוני לבן שקניתי מהחנות הכי טובה בכל הארץ עם המחירים הכי טובים "גנאדי ציוד דייג וצלילה" ומנסה להביא ברקודה פתאום תקיפה ומשתחרר מגלגל קצת מהר בשביל לגרות את הדג וזה עובד!!! פתאום בזזזזזזז מוציא חוט כמו מפגררר וישר צועק ליוסי שיבוא מהר לעזור שלא יילך הדג!!! פתאום הוא מרים בהתחלה חשבנו לברק ואז מסתכלים בבירור ויש גומבר יפההה! כולי חשמל וצמרמורת עושה לו בוק יפה וזז הביתה בתחושה שאת היומית עשיתי ושיש דג לשבת!מגיע הביתה שוקל ורואה על המשקל 1.800! מתחיל לנקות אותו וקולט שזאת גומברית והיה לה ביצים!
תודה רבה לגנאדי על הדמוי המנצח וליוסי שעזר לי להרים את הדג.
מאוד אודה אם אפשר המלצה למתכון טוב לגומבר, ומה לעשות עם הביצים ?