פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הסקיפ ג'ק הראשון שלי |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: הסקיפ ג'ק הראשון שלי (נקרא 5008 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
יופי של תפיסה, כמה דברים אוסיף: ההפתעות הכי טובות מגיעות בזמן הכי לא צפוי. אני תמיד גורר ככל שניתן גם ברדודים, כל עוד הדמויים שוחים במים ולא בארגז יש סיכויי... לגבי פריסת המערך, לפחות אצלי, אני לא מוסיף מערך עד שאני רואה את קודמו שוחה כמו שצריך ולא בורח לצדדים. סקירטים וסיגרים תמיד שוחים ונשארים מאחורי הסירה, בד״כ הרפאלות הן אלה שגורמות לסיבוכים. בים עובד כמו שהיה לך יש נטיה לסיבוכים ולכן נכון היה לעבוד עם מערך מצומצם . רוב הסיבוכים נוצרים בפניות חדות למרות שניתן למנוע על ידי הגברת המהירות בזמן הפניה או שימוש באאוטריגרים, כמו ציפורים ימין ושמאל , באלו לא מומלץ לעבוד עם רפאלות, סקרטים וסיגרים יעשו את העבודה יותר טוב. אני לפני שעולה למעלה בודק את המערכים ברדוד, שם בצד רפאלות בעייתיות משביתות שמחה.
ניקוז הדם חשוב מאוד בטונה, חומצת החלבון המופרשת לדם בזמן שהדג נלחם על חייו היא שיוצרת טעם חמצמץ ובעיייני לא אכיל. מתכונים זה לא אני אז בהצלחה
חג שמח
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 19, 2018, 19:48:04 PM על ידי searasta
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
 |
|
|
יופי של תפיסה, כמה דברים אוסיף: ההפתעות הכי טובות מגיעות בזמן הכי לא צפוי. אני תמיד גורר ככל שניתן גם ברדודים, כל עוד הדמויים שוחים במים ולא בארגז יש סיכויי... לגבי פריסת המערך, לפחות אצלי, אני לא מוסיף מערך עד שאני רואה את קודמו שוחה כמו שצריך ולא בורח לצדדים. סקירטים וסיגרים תמיד שוחים ונשארים מאחורי הסירה, בד״כ הרפאלות הן אלה שגורמות לסיבוכים. בים עובד כמו שהיה לך יש נטיה לסיבוכים ולכן נכון היה לעבוד עם מערך מצומצם . רוב הסיבוכים נוצרים בפניות חדות למרות שניתן למנוע על ידי הגברת המהירות בזמן הפניה או שימוש באאוטריגרים, כמו ציפורים ימין ושמאל , באלו לא מומלץ לעבוד עם רפאלות, סקרטים וסיגרים יעשו את העבודה יותר טוב. אני לפני שעולה למעלה בודק את המערכים ברדוד, שם בצד רפאלות בעייתיות משביתות שמחה.
ניקוז הדם חשוב מאוד בטונה, חומצת החלבון המופרשת לדם בזמן שהדג נלחם על חייו היא שיוצרת טעם חמצמץ ובעיייני לא אכיל. מתכונים זה לא אני אז בהצלחה
חג שמח
המערך אתמול היה עם פלאג/סיגר אחד בצד שמאל וסקירט בצד ימין (הכי רחוקים) ואחריהם הדמויים . הפריסה היתה באור ראשון וקשה היה לראות את החוטים :/. אחרי הפריסה השניה, נראה בהתחלה בסדר ואז התברר שיש דמוי אחד עם נטיות שמאלה שכנראה גרם לבעיות. בפריסה המצומצמת היינו רק עם 4 דמויים ישרים לשם שינוי. אחרי התפיסה אצלי, מתברר שהדמוי שלי נדפק והתחיל לקפוץ על המים. מבדיקה בבית התברר שכנראה נכנסו אליו מים (היה כבד ב 9 גרם מדמוי כזה חדש). כנר
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
תפיסה מעולה ודוח כיפי......דג עם פייט כיפי בהחלט
|
|
תאהב את הים הוא ישיב לך אהבה
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דו"ח שרגא ויופי של סרטון... היה כייפ לשמוע את קריאות ההתלהבות שלכם כשזוהה הדג  נראה כי למרות שהיה זה דג יחיד - תפיסת דג ראשון מסוגו "שווה" יותר מאשר 5 אלבקורים... לגבי ה"צמות", אכן בים גלי ומתנדנד גדלים הסיכויים לצמות.. אוסיף כי מעל 6 מקלות - מצריך מיומנות גדולה בפריסה וספירה מדויקת של המרחקים... המלצה שלי - תעבדו על 6 ואם 8 אז שתי הקובות למרחק 30+20 מטר מהסירה (לטונות זה עובד) בהצלחה בהמשך..
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה כף לסמן v על דג שיצא בפעם הראשונה שמח בשבילך ומאחל לך עד המון חוויות כמו זו שיהיה בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
ברכות על התיפסתח שלך לעונה  יופי של דוח וצוות צילום מדהים (נדב) היקר  בהצלחה תמיד
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות על התיפסתח שלך לעונה  יופי של דוח וצוות צילום מדהים (נדב) היקר  בהצלחה תמיד
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ברכות על הראשון לעונה ועוד בא דג מפתיע היה אפשר לראות את ההנאה שלך מהפייט מאחל לך עוד הרבה כאלה העונה כולל פייטים עם כחולות תודה על השיתוף 
|
|
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד, שרגא. דג טעים מאוד, שנתפס לעיתים קרובות אצלנו באילת בעונה הרלוונטית יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
מתי העונה הרלוונטית??? כבוד שרגא... אכן פייט מהנה
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה מאוד, שרגא. דג טעים מאוד, שנתפס לעיתים קרובות אצלנו באילת בעונה הרלוונטית יופי של דו"ח, תודה על השיתוף
מתי העונה הרלוונטית?
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
וואו איזה יופי (משום מה התגובה הראשונה שלי לא נקלטה כאן)
כל הכבוד על ההתעקשות למרות התנאים, תענוג של סירה
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מתי העונה הרלוונטית? סקיפ ג'ק נתפסים במפרץ אילת בטרולינג בתקופת החורף והאביב המוקדם. עד לפני כמה שבועות עוד היו תפיסות. לא נדיר שסירה שיוצאת לסיבוב תתפוס 3-4 חתיכות. ידוע לי גם על תפיסות בג'יג, אבל טרולינג זו השיטה הנפוצה. מהחוף כמובן שאין תפיסות שלהם, הדג הוא דג של ים פתוח ומעדיף עומקים של מאות מטרים
|
|
|
|
|
|
|
אחלה תפיסה  אחד הגדולים שראיתי אצלנו בצפון אני ניתקל בהם בעיקר בשנים האחרונות ובמשקלים של קילו שתיים שיהיה בתאבון 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|