| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 12/5/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | גבה גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 21:30-23:0 | דג - חתיכות/פילה - פילה בורי מומלח | גומבר (גומבר טורפני) | 2 | 3.6 |
הדו"ח:
מוקדש לשי סברו קודם כל!
אומנם קצת באיחור מחוסר זמן אבל אכתוב בקצרה.
צאת שבת יש לי דודא לצאת לים, אשתי מאשרת ונותנת את ברכתה קודם כל.
בדדרך לים שולח הודעה לחבר אם בא לו לשבת להתאוורר קצת והוא עונה בחיוב.
מגיעים לנקודה ים עובד מאוד יותר מ2 מטר, רוחות מערביות חזקות מאוד שלא מאפשרות זריקה טובה, מקל ראשון במים אחרי 20 דקות אולי בגלל 2 קריעות בהטלה, חוט יבש ורוח שמקשה.
הולך עושה קטנים ועל הדרך שומע פעמון ויש כיפוף ראשון, יצא גומבר 2.3 קילו אחרי פייט קצר מאוד, מפה לשם 2 מקלות במים שלי ועוד אחד של החבר, החבר מקבל תקיפה עם כיפוף עצבני שמפוצץ הכל.
דקה עוברת אצלי כיפוף שני וננעל הדג שמרגיש לי יותר חזק, בסופו של דבר גומבר שני יוצא 1.3 קילו "רק" לפוזות שעשה...
כמה דקות עוברות בזמן שאני מדבר עם אליהו מקבל כיפוף מארץ הכיפופים של מפלצתת שמנסה לקחת את הסט והסטנד למים, מגיע למקל מנסה לתת הוקסט אבל מקבל מהד התנגדות והוא מוריד לי למקל עוד יותר למטה, בא לפתוח יותר קלאטץ והדג מפוצץ הכל, היו עוד תקיפות עוד דג שנפל ועוד פיצוץ של חוטים מהמפלצות שם למטה, חוטי 0.40 שעברו עונה שלמה ופשוט התייבשו והרבה מזל.
9 תקיפות למינייננו 2 דגים בחוץ, נותן דג לחבר אני לוקח אחד, כל זה קורה בערך בשעה וחצי של אטרף שלא הצלחתי לעשן סיגריה בכלל, לא ציפיתי ליותר טוב מזה, ואכן שמעתי לעצתו של שי לשים משקולות סחף ואחרי כמה בריחות של יציאות קודמות עם משקולות רגילות הם סוף סוף ננעלו.
תודה רבה לג'קי שבא סאמצע הלילה להביא לי משקולות סחף!!
אמרתי תודה לבורא עולם על הכל ושמחתי לפתוח בצורה יפה כזאת.





























