| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 11/5/2018 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 7:00 | גיג בינוני - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 2 | 4/4 |
הדו"ח:

שישי מגיע,סוף סוף אני מתחיל להרגע,
מין תחושת בטן שכזו שענייני הדייגים עומדים להשתפר,
העננים מתבהרים, הצדק בקרוב יצא לאור.
טרדות אחרות בראשי,
מכיוון שעונת האלבקור ממאנת להתחיל ולאחר שני ביקורים בעמק הנחשק,
מחליט היום להשאר ברדודים ולנסות את מזלי במה שאני הכי אוהב , ג׳יג אינטיאסים .
ידוע לי מנסיוני כי האינטיאס בשלב זה של העונה לא ממהר לאכול. לא פתיון חי, לא ברזל, לא בלאק מינו, מידי פעם אני שומע על תפיסות של דגים ומחליט לנסות את מזלי.
מגיע בזריחה לתקלה ומתחיל להקפיץ ג׳יג שהבאתי איתי מתאילנד מחנות ה seven seas האגדית.
התקלה נראית מבטיחה להיום, נחיל של אינטיאסים מתחתי ואני מחכה לדג הראשון שיעשה טעות ויבוא לטעום מהג׳יג התאילנדי החדש בטעם חמוץ/מתוק.
בדריפט השלישי אם איני טועה ולאחר כשעה קלה - שעת הנעילה...
הקפצות איטיות יחסית ולפתע המקל נשאר למטה והקלאצ׳ מתחיל במנגינה. הנגיחות לא משאירות אצלי סימן שאלה לגבי מי שמחובר לי בצד השני של החכה והדג לוקח חוט מנסה לצלול לכיוון התקלה.
מחזק קצת את הקלא׳ץ ומתחיל לפמפם את הדג למעלה.
לפתע מין הרגשה מוזרה של רפיון בחוט (strike2!) ואני מסובב במהירות את הידית עד שהמתח חוזר והמקל מתקפל ויוצר קשת מהנה.
עוד שתיים שלוש דקות והוא אצלי בסירה.
התחושה הפעם מוזרה,
אולי בגלל שמזמן יחסית לא חוויתי נעילה, מעלה בי את התהיה שמא אולי אני עובד עם שחורה...
הנגיחות שמגיעות שוב מנחיתות אותי שוב והצללית נראית ממרחק של שלושה מטרים... ולפתע עוד צללית
צמודה ואני רואה שני דגים,
במשקל כארבעה ק״ג מחוברים כל אחד לקרס שונה באסיסט... או שאני בחלום מתוק ותכף אשתי מעירה אותי כרגיל, או שזה אשכרה קורה.,
תופס את החוט ביד, שני סיבובים ואני מעלה אותם לסירה.
זוג אס!! פוקר היום מישהו?

פשוט תענוג