פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   משהו בקטנה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: משהו בקטנה (נקרא 2976 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 11/5/2018 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8 | דמוי דג קטן - מניק 88 | טרכון ים תיכוני | 4 | לא נשקל |
הדו"ח:סוף שבוע טוב אנשים שבוע שעבר יצאנו ללא כל מענה מהדגים היה ים פלטה כמו שיש ,היה דג אחד שעקב באור ראשון דיי גדול בהתחלה היה נראה בעיניין אבל כבר הדמוי הגיע לחוף ניסיתי כמה פעמים חרשנו קצת שטח היה ים רגוע מידיי לטעמי לטרכונים  וכך עבר לו עוד שבוע של לחץ מטורף בעבודה מלא הזמנות  מחכים שיגיע כבר הסופש ויהיו תנאים מתאימים  מחכים ליום רביעי לתחזית של שרגא האלוף בודק גלים רוחות הולך להיות משהו אומר לעצמי אחרי הגשמים שהיו וכל הבלגאן תנאים מתאימים עם ים טיפה עובד אבל לא יותר מידיי ,תנאים פצצה לטרכונים  קובעים להיום ציוד וכל מה שמסביב לוקח את הנעליים החדשות עם ריץ ראץ הרבה יותר נוחות ומתאימות לריפים המגפיים הרגו אותי וגם מחליקות רצח על האצות לא מומלץ מגפיים והנעליים האלו גם לא מאה אחוז אבל בהרבה יותר יש אחיזה יותר טובה  קובעים 4 בבוקר יציאה ויאלה טסים לים מגיעים למקום מביט לדגלים במקום רוח צפונית קלילה ,לא אוהב רוחות צפוניות זה אוייב של המזרזרים אבל היא הייתה קלילה כזאת שאיפשרה זריקת דמויים גם של 6 גרם  באתי הפעם עם הסט הקל 2-15 ,התחלתי עבודה עם קוברה 12 גרם התחלתי בסריקות ושום דבר מחליט לשנות כיוון לשוקע מחמש את החכה בשוגפן שוקע משקל 12.5 גרם עף טיל מתחיל סדרת טוויצים וגילגול בינוני וברקס קטן והדג משתחרר ,מחליף לקוברה ה60 6 גרם משקל מנסה לזגזג לתת לו לעשות את המופע sml102;אבל כנאה שגם יוחזר לקופסא הים התחיל לעלות קצת גלים לא מסודרים אבל עדיין פצצה של ים  חושב לכייון גיגים אבל אומר לעצמי עזוב אותך יתקעו לך בקרקעית עם כל המסלעה חוזר לשוגפן בא לתת זריקה החוט מתפוצץ וביי ביי לדמוי מתבאס שצריך לעשות שוק לידר חדש אבל אין ברירה בא לחוף מתחיל לסדר וזכי עם האיימה סורבייבר צועק לי יש דג התחיל ונעל טרכון ואיי ואיי האקשן התחיל ואני כולי כמו קפיץ,בודק בכלבייה רואה את הדמוי שמתאים לרגע זה שזה המניק88 ישר שם סיכה מדלג כמו צבי מעיף עד כרתים מתחיל בזרזור איטי ובום נעילה וריצה טרכון ראשון לבוקר ושוב זריקה ועוד טרכון אקשן מטורף על סט קטנטן ושוב זריקה כחילה יפה ששוחררה,וזכי תופס עוד טרכון ממש להקה קטנה שעברה ,נותןעוד שיגור תוך גילגול המקל קד קדימה רולר התחיל לזמר זאת הייתה מפלצת לסט הזה הערכה שלי שלוש לפחות ,פימפום של הדג ופיצץ לי את החוט איזה באסה sml_bang;לא תמיד מנצחים כמו שקובי אמר,מגלגל את החוט לבדוק איפה הקרע היה ושם לב שכל השוק לידר ירד בכלל לא מאמין שזה אבו נפחא זה היה דג אחר ,מחליטים לסיים את היום לא תמיד מקבלים את מה שרוצים לא היו דגים גדולים גם הפעם אבל נחכה להם בפינה פעם הבאה paddle:והדגים הללו הולכים לגאייצוק כמו שהובטח לאינטיסים שיהיה לך בהצלחה בעונה אחי 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 11, 2018, 20:05:09 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תמונה
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאד אסלן אחלה של יום דייג אתה יודע איזה דמויים מביאים אותם והשתמשת ב"תחמושת" הנכונה  שיהיהי בהצלחה בהמשך 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מה יהיה אסלן?! דוחות הדיג שלך רק הולכים ומשתבחים  מה שבטוח, לא משעמם לך בים וגם בלי תקיפות, פסטיבל הדמויים המתחלפים כבר נותן לך עניין... וזה שמאבדים כמה - סיבה להנות מקניית חדשים  אנחנו לפחות לומדים מה עבד פחות ומה יותר בים שתיארת.. רציתי לשאול למה לשחרר כחילה ולקחת טרחונים - לטעמי כחילה עדיפה, עד שגיליתי בסוף שהלכו לגיאצוק כפתיון... נשמה טובה אתה - ללא ספק  לגבי הבריחה הגדולה, בעת הזו יש גם טרחונים גדולים של 2-3, חומר למחשבה לגבי סט מעט חזק יותר.. אגב, עם איזה חוט עבדת?
|
|
|
|
|
|
|
תודה על דוח יפה, מפורט, ומלמד 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יפה מאד אסלן אחלה של יום דייג אתה יודע איזה דמויים מביאים אותם והשתמשת ב"תחמושת" הנכונה  שיהיהי בהצלחה בהמשך  תודה גבר  מה יהיה אסלן?! דוחות הדיג שלך רק הולכים ומשתבחים  מה שבטוח, לא משעמם לך בים וגם בלי תקיפות, פסטיבל הדמויים המתחלפים כבר נותן לך עניין... וזה שמאבדים כמה - סיבה להנות מקניית חדשים  אנחנו לפחות לומדים מה עבד פחות ומה יותר בים שתיארת.. רציתי לשאול למה לשחרר כחילה ולקחת טרחונים - לטעמי כחילה עדיפה, עד שגיליתי בסוף שהלכו לגיאצוק כפתיון... נשמה טובה אתה - ללא ספק  לגבי הבריחה הגדולה, בעת הזו יש גם טרחונים גדולים של 2-3, חומר למחשבה לגבי סט מעט חזק יותר.. אגב, עם איזה חוט עבדת? המון תודה רפי  לגבי הכחילה הייתה קטנה מידיי ריחמתי ושיחררתי הייתי חייב לגבי החוט חוט 0.6 pe של ygk חוט חזק יחסית על רולר 2500 גודל, זה לא העיניין של לקחת סט גדול פשוט הייתי צריך לשחרר לו עוד את הקלאץ ברולר עוד טיפה ,לומדים  ויש מצב גם טרכון נכון גדול אני מגוון בין הסטים לפעמים לוקח סט טיפה יותר חזק אבל הפעם רציתי את הלייט לנסות ולהרגיש את הפייט יותר לעומק  תודה על דוח יפה, מפורט, ומלמד  בכייף ענק גבר 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2018, 10:10:40 AM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אסלן, אקשן טרחונים על הדמויים המתאימים  עוד בוקר מהנה שם בצפון בתאבון
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
וואו אתה עליהם וזה לא משנה עם איזה דמוי את העבודה אתה יודע החלפת דמויים וסריקה של מה ידרבן תקיפה וכמובן הנעילות כל הכבוד אסלן דוח של השמחות 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2018, 12:20:02 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד אסלן
להיות המקום הנכון ובזמן הנכון = אחלה של תוצאות, כנראה שתחושת הבטן שלך ידעה על מה היא מדברת, יופי של טרולוסים ןאקשן, ותודה על השיתוף
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אסלן יא אח... הכנת תכנית עבודה, ידעת למה אתה מכוון, באת מוכן, קראת את הים, סרקת, איתרת, ופגעת. אולי לא שמת לב, אבל אתה מקצוען  מאוד שמחתי לקבל ממך תמונות אתמול בבוקר, ידעתי כמה אתה מצפה ליציאה ומחכה כבר לנעול. ההוא שברח, הרוויח את חייו ביושר, כמו שאמרתי לך, אי אפשר תמיד רק לנצח. מי זה היה? זו שאלה שתישאר פתוחה לנצח, מי כמוני יודע, יחד עם השאלה מה הייתי צריך לעשות אחרת כדי שלא היה בורח.... כל הכבוד על ההתמדה, על התפיסות ועל הדו"ח. תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
|
|
אסלן, אקשן טרחונים על הדמויים המתאימים  עוד בוקר מהנה שם בצפון בתאבון המון תודה שרגא  וואו אתה עליהם וזה לא משנה עם איזה דמוי את העבודה אתה יודע החלפת דמויים וסריקה של מה ידרבן תקיפה וכמובן הנעילות כל הכבוד אסלן דוח של השמחות  המון תודה גבר לומד מהדוחות שלכם גם  המניק88 התאים למצב אותו רגע  כל הכבוד אסלן
להיות המקום הנכון ובזמן הנכון = אחלה של תוצאות, כנראה שתחושת הבטן שלך ידעה על מה היא מדברת, יופי של טרולוסים ןאקשן, ותודה על השיתוף
תודה צחי ובכייף  אסלן יא אח... הכנת תכנית עבודה, ידעת למה אתה מכוון, באת מוכן, קראת את הים, סרקת, איתרת, ופגעת. אולי לא שמת לב, אבל אתה מקצוען  מאוד שמחתי לקבל ממך תמונות אתמול בבוקר, ידעתי כמה אתה מצפה ליציאה ומחכה כבר לנעול. ההוא שברח, הרוויח את חייו ביושר, כמו שאמרתי לך, אי אפשר תמיד רק לנצח. מי זה היה? זו שאלה שתישאר פתוחה לנצח, מי כמוני יודע, יחד עם השאלה מה הייתי צריך לעשות אחרת כדי שלא היה בורח.... כל הכבוד על ההתמדה, על התפיסות ועל הדו"ח. תודה על השיתוף! אחאח קובי קובי זוכר מה אמרת לי יום לפני "אני רוצה לפחות לראות אותך עם שתי דגים "  תכנית עבודה חייבים כשתכנית א לא עבדה עברתי לתכנית ב  תודה יה אח על הפרגון ועל הכל בכלל thumbUp;ההוא שברח כנראה היה מכתוב 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 12, 2018, 18:49:57 PM על ידי אסלן
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
סחטיין אסלן.. גם בגדלים האלה- דג שנותן פייט חזק, אני נמס מהנעילות שלהם  כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
סחטיין אסלן.. גם בגדלים האלה- דג שנותן פייט חזק, אני נמס מהנעילות שלהם  כל הכבוד  המון תודה איש 
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
יופי של דוח אסלן אתה מצליח להנות מכל נעילה קטנה כגדולה וזוהי מעלתך הגדולה. אף פעם לא נדע איזה הפתעה מחכה לנו בים. מאחל לך תמיד הרבה הפתעות גדולות שאפו גדול על הדוח הנהדר והמלמד. 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יופי של דוח אסלן אתה מצליח להנות מכל נעילה קטנה כגדולה וזוהי מעלתך הגדולה. אף פעם לא נדע איזה הפתעה מחכה לנו בים. מאחל לך תמיד הרבה הפתעות גדולות שאפו גדול על הדוח הנהדר והמלמד.  המון המון תודה מוקי לומדים מאנשים מדהימים כמוכם 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2