| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 11/5/2018 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 23:30 | דמוי דג קטן - | לברק-חלק | 1 | 3+- |
הדו"ח:
יושב בבית וסובל מגירוד נוראי בידיים השעה כבר 23 ורבע.......סט האולטרא החדש קורץ לי מפינת החדר.....טוב יאללה נדפוק גיחה של שעה לגשר הקסום
הגשר של מלון הרודס....הניב העונה שלל דגים ותפיסות רבות.מגיע לגשר יוצא מהרכב וסורק את המים, בדכ אם יש טורפים ניתו להבחין בהם,לא מבחין בתנועה במים ובכל זאת מוציא את הסט ומחליט לזרוק כמה זריקות לפני מעבר לנק' הבאה.
זורק זריקה ראשונה מגלגל במהירות בינונית, חושד בתנועה אחרי הדמוי אך לא בטוח.
זורק בפעם השנייה והפעם מגלגל יותר לאט עם טוויצ'ים קטנים,הדמוי עובר מהאור לחושך ופתאום....בלי שום סימן מקדים.....ספלאש עצבני והסרטט צורחחח.....מכיוון שאני בגובה והסט אולטרא לייט כל ריצה הצגה, הדג רץ ימינה חותך שמאלה אך עדיין לא מזהה במה מדובר,עובד לאט ו"בטוח" ומתחיל לפמפם בעדינות לכיוון הגשר......הדג מגיע לפלג המים העליון......wtf.....איזה מפלץ....לרגע חשבתי שמדובר בברמונדי אך זהיתי לאחר מכן שזהו לברק שצף שם למטה לאחר פייט מהנה.
אוקיי עכשיו אני למעלה....אאתה למטה....איך עושים את זה?

הדג מותש, גורר אותו בזהירות לכיוון גבעת חול פיצית שנחשפה בשפל לצד הגשר פותח קשת ויורד בזריזות למטה, שולח יד לפה הדג....רגע איפה הדמוי?
......הדג בלע אותו לגמרי! צריך להזהר עם יד לזימים אולי הקרסים שם...מעלה את הדג הדמוי תקוע לו בפתח הקיבה סמוך לזימים.
אחרי מלחמת דמוי פלייר דג הדמוי שוחרר ורק אז אני קולט באמת איזה גודל מרשים...ללא ספק הגדול שהוצאתי עד היום בעזרת סט אולטרא.
מודה לאלוהיי הים ובשעה 24 וחצי כבר אחרי מקלחת במיטה
.שתהיה שבת שלום חברים
הסט שהשתמשתי בו:
מקל: varivas violente 0.8-8g
רולר:daiwa certate 1003
חוט: sunline small game(pink) 0.6pe