פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   . |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: . (נקרא 4508 פעמים) |
הדפסה |
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
בעניין: .
« הגיב #15 ב- : מאי 21, 2018, 12:30:30 PM » |
|
וזאת לא הנקודה הראשונה בפורום, צור ?!
מומי תשים לב הנקודה פה זה הפסיק ,,,,,זה כבר לא נקודה זה כבר גדל לפסיק כנראה זה גדל עם הזמן אחי  זה בעיה כי זה מדבק 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
« הגיב #16 ב- : מאי 21, 2018, 13:03:45 PM » |
|
לאיזה מצב הגענו... ששירשור שטות של חבר שניסה למחוק הודעה הפך להיות השירשור הכי פעיל בפורום, והחברים שכותבים דוחות מתבאסים שאין שום יחס או תגובות על הדוח.... אני מצטער שאני משבית שמחות, אבל בסך הכל רציתי להבהיר פה נקודה.... 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
« הגיב #17 ב- : מאי 21, 2018, 15:13:57 PM » |
|
לאיזה מצב הגענו... ששירשור שטות של חבר שניסה למחוק הודעה הפך להיות השירשור הכי פעיל בפורום, והחברים שכותבים דוחות מתבאסים שאין שום יחס או תגובות על הדוח.... אני מצטער שאני משבית שמחות, אבל בסך הכל רציתי להבהיר פה נקודה....  תבהיר את הפסיק ותכבה את הנקודה כי היא כבר לא רלוונטית  מה גם שטל כבר לא נמצא פה והוא לא יכול לתת נקודות זכות לנקודה  אז מה שנשאר זה פסיק קטן אבל מדבק,,,,,, 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
« הגיב #18 ב- : מאי 21, 2018, 19:09:40 PM » |
|
לאיזה מצב הגענו... ששירשור שטות של חבר שניסה למחוק הודעה הפך להיות השירשור הכי פעיל בפורום, והחברים שכותבים דוחות מתבאסים שאין שום יחס או תגובות על הדוח.... אני מצטער שאני משבית שמחות, אבל בסך הכל רציתי להבהיר פה נקודה....  תבהיר את הפסיק ותכבה את הנקודה כי היא כבר לא רלוונטית  מה גם שטל כבר לא נמצא פה והוא לא יכול לתת נקודות זכות לנקודה  אז מה שנשאר זה פסיק קטן אבל מדבק,,,,,,  בנצי תסביר לו ......שפסיק אחד כזה ,,,,,, מדבק מאוד ונראה לי שזה כמו שיש מטבעות וירטואלים של ביטקוין  אז יש גם ,,,,,,, וירטואלים כאלה מדבקים נראה לי שזה הדור הבא  אני משקיע ב ,,,,,,,,,,, כי זה רק עולה 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
« הגיב #19 ב- : מאי 21, 2018, 20:37:54 PM » |
|
לאיזה מצב הגענו... ששירשור שטות של חבר שניסה למחוק הודעה הפך להיות השירשור הכי פעיל בפורום, והחברים שכותבים דוחות מתבאסים שאין שום יחס או תגובות על הדוח.... אני מצטער שאני משבית שמחות, אבל בסך הכל רציתי להבהיר פה נקודה....  תנסה להבהיר פסיק. מי חמצן יעזרו? 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
« הגיב #20 ב- : מאי 21, 2018, 21:46:33 PM » |
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אופס ברח לי 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
 |
« הגיב #21 ב- : מאי 22, 2018, 06:36:35 AM » |
|
 אמרתי לך זה מדבק ומדביק והכי גרוע שזה גודל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
 |
« הגיב #22 ב- : מאי 22, 2018, 11:59:25 AM » |
|
מומי אתה כנראה לא מעודכן הנקודה נשכחה באיזו נקודה שי פשוט עלה פה על אקזיט חדש על הפסיק והבעיה בפסיק הזה שהוא מדבק,,,,  וזאת לא הנקודה הראשונה בפורום, צור ?!
מומי תשים לב הנקודה פה זה הפסיק ,,,,,זה כבר לא נקודה זה כבר גדל לפסיק כנראה זה גדל עם הזמן אחי  זה בעיה כי זה מדבק  חיקוי עלוב לנקודה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
« הגיב #23 ב- : מאי 22, 2018, 12:24:25 PM » |
|
מומי אתה כנראה לא מעודכן הנקודה נשכחה באיזו נקודה שי פשוט עלה פה על אקזיט חדש על הפסיק והבעיה בפסיק הזה שהוא מדבק,,,,  וזאת לא הנקודה הראשונה בפורום, צור ?!
מומי תשים לב הנקודה פה זה הפסיק ,,,,,זה כבר לא נקודה זה כבר גדל לפסיק כנראה זה גדל עם הזמן אחי  זה בעיה כי זה מדבק  חיקוי עלוב לנקודה  עזוב תן לשי להנות עוד קצת מהחיקוי הסיני העלוב 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]