|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחלה דוח כהרגלך מפציץ תן בבקשה קצת יותר פרטים על החכה הרולר והחוט תודה על השיתו
מקל יחסית לאולטרה הוא יותר מקל לייט פחות מפעיל דמויים של 2 גרם ו3 גרם מעולה לכלבים באורך 70 ומעלה מפעיל ג׳יגים תענוג מ3 גרם עד 15 שזהמעבר לטסט המומלץ אבל עם הצלחות לא מתווכחים חזק ועמיד בהמפות מה שנקרא סלחני (בכל מקרה לא מומלץ עדיף עם רשת ) הרולר סטרדיק 2500 עם חוט ygk 8 lb חייב קלאץ פתוח תודה לכולם על התגובות החמות
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד יוסי אח יקר.. לקחת את המקל אולטרא לטעמי האולטימטיבי ביותר לחופינו... יש לי אותו בערך שנה יצאו עליו מאות דגים....
שאני אלשין לרפי שתפסת מאות דגים ואין לנו על זה כאן דוחות? 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סיפתח לוהט לחכה, ותענוג של דו"ח שיבה ליומן  וכמו שאמרו פה, עם כל הכבוד למקל, היד של הדייג עושה את ההבדל. גיל
|
|
|
|
|
|
|
רמה גבוהה ביותר ! שאפו ענק חבר !
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
עושה רושם יוסי שרכשת מקל מנצח, יופי של ספתח היה לך, רק הצלחות וברוך שובך לפורום, היית חסר תקופה.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
תודה אנשים טובים סוף שבוע רוטט לפנינו תנו בראש 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
יוסי היקר כמו שידידנו שרונס ציין זה לא המקל זה היד והעיניים שלך  אבל נציין שגם המקל הוא אחד מהיותר טובים שמסתובבים עכשיו בשוק גם אני חוגג עליו עם מרמירים לוקוסים קטנים שמשוחררים כמובן וטרולוסים למכביר אגב גם הדגמים שלהם למדיום מעולים ועומדים בכל הצפיות.  ועכשיו לדוח שלך שבעצם בגללו אני כאן אז חוויה של תקופה עוברת עליך ובטוח שכל נעילה מעלה לך את הדופק  יופי של כתיבה שנותנת הרגשה של ליד. מי שקורא מרגיש אותך לידו תמשיך להנות עם החברים שלך שלנו כי אין להם תחליף 
|
|
|
|
|
|
תמירוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלךךךך וכמו ששרון אמר זה לא המקל זה היד שלך!!!! המשך הצלחות חבר
|
|
|
|
|
|
|
ראשית שמח לראות אותך שוב פה ביומן הדוחות חבר יקר המקל שאתה עובד איתו מדגם BLACK HORSE , באמת אחד המקלות המוצלחים לעבודת לייט קלה מאד לכיוון אולטרא יופי של הופעת בכורה שלו בים ותענוג של דוח
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
אח שלי התותח ! תתחדש על החכה שמעתי עליה רבות !..נשמע שאתה מכייף .איזה דוח מרשים. כל הכבוד
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
|
|
כבוד על התפיסה ותודה על השיתוף  בוודאות מבלי להכיר אותך והיכרות עם המקל אומר לך שמדובר בך ולא במקל  ובלי שום קשר : זה מסוכן להישאב לחור שחור ... כי לא מפסיקים ליהנות  מארט 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יא סאלם ! איזה דוח שכיף היה לי לקרוא  בהחלט חור שחור והצלחת לשאוב גם אותי אליו איתך יחד. נשמעת המלצה מאוד מעניינת.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יוסקה תתחדש על המקל שמח בשבילך שאתה מרוצה ממנו על הסיפתח שעשית לו אני יחול רק להגיד כל הכבוד בהצלחה איש יקר מקווה שניפגש בקרוב
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
בס"ד יוסי אח יקר.. לקחת את המקל אולטרא לטעמי האולטימטיבי ביותר לחופינו... יש לי אותו בערך שנה יצאו עליו מאות דגים....
שאני אלשין לרפי שתפסת מאות דגים ואין לנו על זה כאן דוחות?  כבר ערכתי סרטון של עונה שנמחק.. מי יודע אולי נשב על זה בהזדמנות.... מקסימום יש פה את יוסיפון... 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47