הדו"ח: חברים מומלץ בחום לראות מההתחלה ועד הסוף כי אין רגע אחד של מנוחה ! אהבתם תשאירו תגובה מה דעתכם על יום כזה של פעם בחיים וכמובן להירשם לערוץ. (אשמח לתגובה גם בסרטון ביוטיוב) אז אחרי שלושה ימים של עריכות ושלוש פעמים שהסרטון מוכן ונמחק בסוף בגלל באג בתוכנה זו היא העריכה הרביעית, לא 200% כמו שאני מצפה מעצמי כי גם האיכות ירדה אבל עדיין את החוויה והטרוף אי אפשר להסתיר. בנוגע לדו"ח, הפעם תסלחו לי , מעבר למה שרואים בסרטון כמעט ואין לי מה להוסיף, אין לי הסבר הגיוני למה שקרה כאן, כל מה שארשום ימעיט מההרגשה המטורפת שהייתה לנו אז אתם מוזמנים ל 20 דקות של שכרון חושים שלא תירצו שיגמר. אני באמת בספק אם אזכה לעוד יום כזה ולכן אומר תודה ענקית על הזכות שניתנה לי! בנוגע למשקל הדגים - יש פער של 3 קילו בין מה שמצולם למה שרשמתי, בסוף הסרטון אני מסביר למה. תודה לכולם
ארז היקר סירטון ..פצצה ממחיש את כול החוויה המטורפת שעברנו ביחד !! אני שמח שהייתי חלק מהחוויה המטורפת הזו !! אחלה דוח ..וסירטון שמסכם את הכול ..ללא הרבה מילים .
סרטון מעולה צפיתי בכל ה 20 דק בטירוף באמת שהייתה לכם שם חגיגה מטורפת ובטח שלא הרגשתם את הידיים אחרי היום הזה כל הכבוד על השחרורים ולא נורא שאחד מת אם הוא הלך למשפחה שצריכה את זה אז הכל טוב
וואווווו!!!!!!!!!!! נפלה לי הלסת! (עד כדי כך שהייתי חייב להגיב... כבר כ5 שנים שלא יצאתי לדוג למעט כמה יציאות בודדות עקב מצב רפואי ולימודים שלא איפשרו לי אבל אני נשבע שכמעט ארזתי את עצמי עכשיו וברחתי מהעבודה לכינרת שאפו על הסירטון, על השיחרורים ועל העזרה אחד לשני שם. בהחלט חוויה של פעם בחיים שאני מאחל לכם שתהיה עוד הרבה פעמים מעכשיו. האמת שכל כך הרבה זמן שלא הייתי בחוף שאפילו את שם החוף אני לא זוכר תודה על השיתוף.
יפה לראות את חבורת הדייגים שם שמפרגנים אחד לשני, נראה כמו אנשים שגרים שם ומידי פעם הולכים הביתה האמת שאין דברים כאלה, כאלה פייטים במתוקים ועוד עם דג שהוא לא טורף,אירוע נדיר שזכיתם להתענג עליו. לדעתי התנהגות הדגים נובעת ממזג האוויר המשוגע שקורה במזרח הארץ, האם נתפסו גם מהפה,מה האחוזים להערכתך ? תפיסות לפנתאון ושאפו על השיחרורים של הדג המגעיל בטעמו הזה(טעם דוחה גם למי שיודע להכין דגים). תודה על השיתוף ומאחל עוד ימים כאלה.
וואי וואי וואי איזה סרטון מעדן כל כך כיף לראות את האחווה שיש בין הדייגים שווה הכל הדגים היו בונס שמן ועסיסי האושר בעניים וצעקות השמחה ארז ככה זהצריך להיות שברתם שיאים ארציים ללא ספק עונה שתזכר לדורות המשך הצלחות ושבירת שיאים