| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/4/2018 | כנרת - דרום | מים מתוקים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 16:30 | דמוי דג קטן - IMA 46S לבן בטן צהובה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | 3.100 ק'ג שוחררה |
הדו"ח:
21 לאפריל שבת האחרונה ..מתארגן כהרגלי לירידה לכנרת ,לאלו שממש מכירים אותי טוב אני בלי להיות בכנרת שעתיים שלוש לא עובר לי היום ..
בכול אופן מגיע לנקודה בערך בשעה 12:00 בצהריים ,נפגש עם חברים כי איך אפשר בלי ..חיבוקים צחוקים קצת וישר מתחילים את העבודה ,מנסיון אני יודע שאת מה שאני מחפש בכנרת ( ביניפלצת) מגיע בדרך כלל בשקיעה בין השעות 17:30 ועד ממש רדת החשכה ..אבל אני אופטימי כמו תמיד דרוך ומוכן לכול הפתעה ,לאחר כמה הטלות של בדיקה אני מקבל פה ושם נעילות ,אבל של דגים קטנים (ביניות קטנות 500/700 גרם) משחרר בעדינות ומחזיר לאגם ..את המיוחלת אני עדיין לא מוצא ..לקראת השעה 16:30 אני מחליט להחליף לדמוי שהוא באמת אחד המנצחים שלי בארסנל IMA 45S בצבע לבן עם בטן צהובה (מבטיח להוסיף תמונה שלו בהמשך) מחליף את הדמוי זריז ומתחיל לעבוד ממש בהטלה השניה אני מקבל פצצה
ומבלי שבכלל הספקתי להבין אני כבר ממש עמוק בפייט !! אני מעריך שהבינית הייתה בעומק של לפחות 10 מטר וגם הנעילה הייתה רחוקה יחסית ..מהר מאוד נתתי סט הוק כמו שצריך ולאט לאט תוך כדי עבודה כמו בספר ..סגרתי גם קלאץ' עד 80% בערך והמון עבודה עם המקל והרולר לאחר 4/5 דקות לשמחתי המיוחלת התעייפה והייתה אצלי ברשת

כולי נרגש עדיין מהפייט ..נועל לה פישגריפר לפה הענק שלה משחרר לה בעדינות ממש את הדמוי מכיוון שהדמוי היה יחסית מאוד קטן והיא בלעה אותו עמוק בגרון שוקלים מצלמים וכמובן משחררים עם המון כבוד ..לה ולאגם שלנו .