| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 22/4/2018 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:30-19:4 | דג - חתיכות/פילה - פילה בורי | גומבר (גומבר טורפני) | 2 | 2 ק"ג (לא נשקל) |
הדו"ח:
יציאה נוספת יום ראשון בערב
זאת לאחר שכל הסופ"ש אני מחכה לתחזית והתנאים המושלמים מבחינתי לגומברים, ים עובד באזור ה 70 עד 90 ס"מ, רוח צפונית ערה , הבטן שמפרפרת ויודעת למה, והדקות שנספרות עד לרגע שאתה נוחת על החול הזהוב.
18:30 מתמקם בנקודה, בנוהל רגיל 3 מקלות עם פילה בורי מומלח.
בין חופשת פסח ליום העצמאות היו עוד 2 גיחות מלוות במספר פספוסים, לא זכור לי מצב כזה בשנה שעברה עם אותו הסט כמעט, אין לתאר את התסכול שנלווה לכך, אך ביציאה האחרונה התגלתה הבעיה, טעות שמתחילים אפילו לא עושים, שימוש בקרסים משנה שעברה שלמרבה המזל בקיפול האחרון לא חדרו לאצבע כי כבר לא היו חדות, ליציאה הזו כבר הייתי מוכן עם חדשות.
19:30, המקל השמאלי בקידה קלה מלווה בנגיחות מקפיצה אותי מהכיסא, עבודה בנוהל הקבוע ויוצא לו גומבר של קילו לערך (רציתי לשקול אבל הסוללות גם קיפחו חייהם).
מחמש מחדש ושולח עם ברכת הדרך, מתיישב על הכיסא אבל למספר שניות בלבד, 10 דקות מהראשון והמקל הימני אותו הסיפור כמו הראשון, גם כאן עבודה עדינה ויוצא התאום שלו.
ממשיך עד לשעה 21:00 ומחליט שלמרות שהפוטנציאל לעוד גבוה והלילה עדיין צעיר ,שהשלל שיצא בהחלט מספיק וסוגר הבאסטה.
כיף לראות שהעונה מתחילה ברגל ימין ומקווה שימשיך גם ככה.