| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/4/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג בינוני - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.400 | |
| גיג בינוני - | טרכון ים תיכוני | 1 | 600 | |
| גיג קטן - | טרכון ים תיכוני | 1 | 300 | |
הדו"ח:
טוב אז אני מעלה את הדוחות האלה עכשיו בגלל חוסר בזמן... אז
דוח 1: 7.4.18
הולך עם דוד שלי לנקודה שלו שהוא רק מדבר עליה דברים טובים! לא הצלחנו שנינו לישון בלילה מרוב ההתרגשות לזריחה! מגיעים לנקודה רואים ים שטוח אך לא נמוך! הוא אומר לי "בוא נראה עכשיו מה אתה באמת שווה, אתה והזרזור שלך..."
הוא פעם ראשונה מזרזר! מתחילים שנינו לעבוד אחרי שהבאתי לו הסבר קצר על כל הקטע של זירזור ואיך בערך לעבוד עם כל דמוי. פתאום אחרי 10 דקות בוםםםםם פצצה על המקל נתתי לו צעקה והוא כולו מתרגש!!!! (כאילו אני לא
) נלחם עם הדג 2 דקות והוא הלך להרים אותו מהמים. פתאום רואים פלמידה יפה עולה אני נותן את הצעקה הכי חזקה שלי עד היום נראה לי
"יששששש פלמידהההה" זה הדג שכיוונתי אליו כל העונה וסוף סוף הוא הגיע!!! ממשיכים לעבוד ואין תשובה מהם... הולכים הביתה מאושרים ואני שמח שדוןקא הוא ראה אותי מוציא כי נראה לי שהראיתי לו מה שווים אני והזירזור שלי
.דוח 2: 11.4.18
מגיע לנקודה לשקיעה אחרי הבית ספר, כולי עם מוטיבציה אחרי הפלמידה!! מתחיל לעבוד... ועובד ועובד ועובד וכלום! דווקא הים טוב אבל אין תשובה!!!
אומר 10 זריקות אחרונות ויאללה הביתה. פתאום זריקה אחת לפני אחרונה בוםםםם מוציא קצת קלאצ ונוגח כמו גדול!!! כבר לא הבנתי מה יש?! פתום הוא עולה לו טרחון של כמעט 600 גרם! חתיכה ראשונה לעונה שנתנה אחלה של פייט.
מתקשר לדוד שלי להראות לו והוא אומר למה לא אמרת לי?!
התחלתי לצחוק והבטחתי לו שמחר הולכים!
דוח 3: 12.4.18
אז כמו שהבטחתי לדוד שלי יצאתי איתו בתקווה שיהיה טוב ושהנקודה שלו לא תאכזב! מגיעים לנקודה שלו ואחרי שהוא כבר הבין פחות או יותר איך לעבוד עם גיגים.
וואלה הוא מתחיל לעבוד יציאה שנייה שלו בזירזור! ופתאום הוא צועק לי אני נעול אני נעול!!! ישר רץ אליו והוא הוציא טרחון חמוד של 350 גרם! הוא כולו שמח ובעננים ואני נראה לי שמח יותר ממנו
!הדגים שאני הוצאתי יצאו על הסט שהמלך שגיא שניאור הביא לי!
מקל- major craft n-one 10-30
רולר- shimno tp c3000
אני יודה אם מישהו יכול להביא לי בבקשה מתכונים גם לפלמידה וגם לטרכון.