|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תודה רבה, כנראה באמת שזה מה שאני אקנה. את האוזניות אני בכל מקרה קונה בארץ - זה יוצא לי 620 ש"ח. מ- eBay זה יוצא אחרי משלוח 540 ש"ח... יותר זול ב-80 ש"ח אבל לא שווה לי את ההמתנה וחוסר האחריות. בחנות אני מקבל אחריות לשנתיים.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד תודה רבה על ההמלצה, אני לא מעוניין באוזניות אלחוטיות, ובמיוחד לא ב- BlueTooth מאחר וזה לא למחשב.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
טוב, רכשתי את האוזניות, והם נשמעות ממש מעולה. סט איכותי לחלוטין עם 3 כבלים שונים שמתאימים לחיבורים שונים. שמיעה מעולה ומתלבשות ממש טוב על האוזניים, כשממש בקושי מרגישים אותם. בגדול מניסיון עם אוזניות אחרות הם אחרי זמן מציקות ואתה רוצה להוריד אותם בשביל לאוורר את האוזניים. אבל אלו ממש לא מציקות.
|
|
|
|
|
|
|
בס"ד
טוב, רכשתי את האוזניות, והם נשמעות ממש מעולה. סט איכותי לחלוטין עם 3 כבלים שונים שמתאימים לחיבורים שונים. שמיעה מעולה ומתלבשות ממש טוב על האוזניים, כשממש בקושי מרגישים אותם. בגדול מניסיון עם אוזניות אחרות הם אחרי זמן מציקות ואתה רוצה להוריד אותם בשביל לאוורר את האוזניים. אבל אלו ממש לא מציקות.
תתחדש 
|
|
|
|
|
|
|
תתחדש טוב לדעת ,תודה על השיתוף 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על השיתוף תתחדש ותהנה
|
|
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
תתחדש ותהנה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
תודה רבה לכולם. משתמש בהם כבר כמה ימים. הם באמת אחלה אוזניות, במיוחד כשאני צריך להשתמש באוזניות של העבודה במשרד ואז כל יום מרגישים את ההבדל. אם משהו מחפש אוזניות ממש איכותיות באיכות מעולה ויכול להרשות לעצמו אוזניות ב- 600 ש"ח אז אישית ממליץ מאד.
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בס"ד
תודה רבה לכולם. משתמש בהם כבר כמה ימים. הם באמת אחלה אוזניות, במיוחד כשאני צריך להשתמש באוזניות של העבודה במשרד ואז כל יום מרגישים את ההבדל. אם משהו מחפש אוזניות ממש איכותיות באיכות מעולה ויכול להרשות לעצמו אוזניות ב- 600 ש"ח אז אישית ממליץ מאד.
איזה אוזניות קנית בסוף שיצאת מרוצה ??
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
איזה אוזניות קנית בסוף שיצאת מרוצה ?? בס"ד קניתי בסוף את ה- Audio-Technica ATH-M50x רכשתי בארץ בחנות מראשון לציון ליד קניון הזהב בשם דיאז. מפרסמים אותם ב- 650 ש"ח אבל אם מתקשרים ותגיד להם שתבוא לקנות ובלי משלוח הם יורידו לך 50 ש"ח מהמחיר.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|