בס"ד
יוסקה, נראה כי אתה את הדוקטורת שלך עשית על הברקודות. אין ספק שאצלך הברקודות זה אהבה ממבט ראשון
פשוט תענוג לקרוא את הדוחות שלך , מקווה לראות רצף קבוע של דוחות ממך. התגעגעתי לזה מאד.
ופגישה שלך עם קובי יכולה להיות מאד מעניינת
יוסקה, נראה כי אתה את הדוקטורת שלך עשית על הברקודות. אין ספק שאצלך הברקודות זה אהבה ממבט ראשון

פשוט תענוג לקרוא את הדוחות שלך , מקווה לראות רצף קבוע של דוחות ממך. התגעגעתי לזה מאד.
ופגישה שלך עם קובי יכולה להיות מאד מעניינת

רק שיבוא וגם אתה מתי כבר נראה אותך מקווה שבשמחות הבאות
חג שמח
ואי, גרמת לי עקיצה קטנה בלב...
אם רק היית יודע כמה זמן לא ראיתי ים... ולעומת זאת אני רואה רק מסך מחשב

עבודה פשוט עמוסה בטירוף שממש אין זמן לנשום. חוזר הביתה מעבודה בשעות מאד מאוחרות שאין לי שום כח לחשוב אפילו על לקום מוקדם לים.
ובטח ובטח שמבחינתי לפגוש אותך בים זה יהיה חויה גדולה. פעם אחת כבר פספסנו אחד את השני, מקווה שבההזדמנות הבאה, זה כבר לא יפוספס.
רפי שאלה לענין
כבר הבנו שהדגים מבינים מהר מה יכול להרוס להם את הבוקר
כל עוד הדג חושד אני מחליף דמויים ומנסה לגרום לדג להפסיק לחשוד
כמובן אני מתחיל בהחלפות כמעט כל זריקה בהתחלה בכדי להבין את מצב הים והזרמים
ועד שאני מוצא את הדמוי שעובד הכי יעיל בסיטואציה אני לא מוכן לעבוד עם משהו שאני לא בטוח ביעילות שלו
הזמן מלמד והנסיון רק גודל ותמיד יש משהו חדש או משהו שנשכח
וזה לפעמים כל ההבדל בין חיפוש המון זמן עם דמוי שעובד או לקבל תקיפות ונעילות מהתחלה
עם הזמן החלפת הדמויים נהיית יותר עניינית ולא מבזבזת זמן
רק שתדעו השיטה הזאת לפעמים יכולה להיות אסון בסיטואציה שיש אטרף
בזמן כזה אי אפשר להחליף דמויים וצריך לתת עבודה על עיוור
אז מומלץ כבר להכין משהו למקרה שיכנסו גומברים או איזה דג מוטרף אחר שתוקף בלי יותר מידי חשדנות
קרה כבר שיצאתי בלי דג אחד והחברים מסביב חגגו עם מה שהיה להם כבר מחובר ואני עוד עם הראש בקופסא
ככה לומדים
אז
כבר הבנו שהדגים מבינים מהר מה יכול להרוס להם את הבוקר
כל עוד הדג חושד אני מחליף דמויים ומנסה לגרום לדג להפסיק לחשוד
כמובן אני מתחיל בהחלפות כמעט כל זריקה בהתחלה בכדי להבין את מצב הים והזרמים
ועד שאני מוצא את הדמוי שעובד הכי יעיל בסיטואציה אני לא מוכן לעבוד עם משהו שאני לא בטוח ביעילות שלו
הזמן מלמד והנסיון רק גודל ותמיד יש משהו חדש או משהו שנשכח
וזה לפעמים כל ההבדל בין חיפוש המון זמן עם דמוי שעובד או לקבל תקיפות ונעילות מהתחלה
עם הזמן החלפת הדמויים נהיית יותר עניינית ולא מבזבזת זמן
רק שתדעו השיטה הזאת לפעמים יכולה להיות אסון בסיטואציה שיש אטרף
בזמן כזה אי אפשר להחליף דמויים וצריך לתת עבודה על עיוור
אז מומלץ כבר להכין משהו למקרה שיכנסו גומברים או איזה דג מוטרף אחר שתוקף בלי יותר מידי חשדנות
קרה כבר שיצאתי בלי דג אחד והחברים מסביב חגגו עם מה שהיה להם כבר מחובר ואני עוד עם הראש בקופסא

ככה לומדים
אז
ללא ספק התשובה שלך מלמדת מאד. ויש בה הרבה פרטים חשובים שהצלחת לתמצת מהניסיון שלך.
מעניין לדעת כמה זמן התעסקות יש לך בין כל החלפת דמוי?
אני יכול להמר שאתה עובד עם סיכה בשביל לחסוך זמן... או שמא אתה עושה קשירות כל פעם מחדש?