steventrub123
|
מתעניין
מנותקגיל:
19
דייג קרפיונים וזירזור
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 25/3/2018 | כנרת - מערב | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:נהנתי מאוד מהדייג.פיתיון עיקרי בוילס טייגר נאטס ותירס. מרחקי זריקה 90-110.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
טוב שנהנית ויפה שעדכנת (השם הפרטי הוא סטיב?).
לעתיד, *לטובת מאגר נתוני יומן דו"חות הדיג - תעדכן את כל הפרטים ולמשל הדג שנתפס, מספר פריטים וכו'. *תרגיש בנוח לתת קצת יותר מלל על החוויה והתפיסות *תרגיש נוח לצרף תמונה - זה התבלין של דו"ח הדיג.
בהצלחה בבאות
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מה שרפי רשם
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
מציע לכתוב דוח מסודר קצת תמונות ופרטים לא יזיק 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שמח שנהנת אשמח כמו קודמי אם תשתף אותנו בקצת יותר מהחוויות ותמלא את נתוני יומן הדוחות שיהיה המון בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
סטיב ברוך הבא לפורום לא הבנתי מהדוח שלך האם נתפס משהו ? אם כן...מה. אם לא ...גם בסדר 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
"רואים ש נהנית מאוד"........ ברוך הבא גבר.... נשמח ללמוד ממך
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
steventrub123
|
מתעניין
מנותקגיל:
19
דייג קרפיונים וזירזור
|
|
פושט למשהו לא נתן לי לפרסם תמונה,וכתבתי מה הדגים אבל אחרי שזה פירסם זה לא פירסם את הדגים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פושט למשהו לא נתן לי לפרסם תמונה,וכתבתי מה הדגים אבל אחרי שזה פירסם זה לא פירסם את הדגים.
תערוך את הדוח תוסיף קצת תוכן אם יש לך בעיה עם התמונות שלח לי במייל ואני יכניס לך אותם לדוח zurbashari1970@gmail.com
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תערוך את הדוח תוסיף קצת תוכן אם יש לך בעיה עם התמונות שלח לי במייל ואני יכניס לך אותם לדוח zurbashari1970@gmail.comצור, הוא לא יכול לערוך את הדו"ח. אופציית העריכה נפתחת ע"י המערכת רק אחרי 8 הודעות/תגובות
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תערוך את הדוח תוסיף קצת תוכן אם יש לך בעיה עם התמונות שלח לי במייל ואני יכניס לך אותם לדוח zurbashari1970@gmail.comצור, הוא לא יכול לערוך את הדו"ח. אופציית העריכה נפתחת ע"י המערכת רק אחרי 8 הודעות/תגובות שישלח לי במייל את המלל והתמונות ואני יערוך לו
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|