פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   תיקון טבעת במקל אולטרה לייט |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תיקון טבעת במקל אולטרה לייט (נקרא 4116 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לצערי ביציאה האחרונה שברתי 15 סמ משפיץ החכה לשמחתי מצאתי טבעת קצה אותה לא בעיה להחליף אבל הייתי צריך גם טבעת נוספת שאותה יותר קשה לתקן הורדתי מהחלק השבור את הטבעת הנחוצה לאחר הפרוק ביצעתי ניקוי של שאריות חוטים ודבק סימנתי את הנקודה בה אני מעוניין למקם אותה בכדי לקבל קו ישר השחלתי בין הטבעות שיפוד במבוק וקיבעתי אותה עם טיפה של סופרגלו  השלב הבא ליפוף חוט בד בצורה צפופה ומהודקת  והשלב הסופי מריחה של דבק אפוקסי שקוף בצורה אחידה וסיבוב של המקל סביב עצמו למשך 5 דקות לקבלת שכבה חלקה וללא נזילות עד ליבוש  יצא מושלם 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מדהים. כל הכבוד צור על העניין, סחטיין על התיקון. מעניין איך זה יהיה במבחון התוצאה עם דגים . וממה עשוי החלק החלופי של קצה המקל? מאיפה הבאת אותו?
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אברהם אין חלק חלופי שפיץ המקל קוצץ ב 15 סמ ולכן נאלצתי לחפס טבעת קצה עם שרוול בקוטר טיפה יותר גדול שיתאים לעובי הטיפ בנקודה שנשבר המקל יעבוד מצויין עם התיקון בדבר היחד שאולי יהיה זה עליה במשקל הנמוך של טסט החקה שבגלל המשקלים הנמוכים שלה לא ישפיע בהרבה על הזריקה דל דמויים קטנים
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אברהם אין חלק חלופי שפיץ המקל קוצץ ב 15 סמ ולכן נאלצתי לחפס טבעת קצה עם שרוול בקוטר טיפה יותר גדול שיתאים לעובי הטיפ בנקודה שנשבר המקל יעבוד מצויין עם התיקון בדבר היחד שאולי יהיה זה עליה במשקל הנמוך של טסט החקה שבגלל המשקלים הנמוכים שלה לא ישפיע בהרבה על הזריקה דל דמויים קטנים
בס"ד הבנתי, תודה רבה  מבחינתי עדיין סחטיין על הפיתרון שעשית בעצמך!
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צור, נראה טוב  כנראה עכשיו שהמקל יהיה טיפה יותר קשיח למשקלים הנמוכים. תצא ותעדכן
|
|
|
|
|
תודה על התזכורת...לבדוק/לארגן סט טבעות לגזרה של הביניות בירדן לקיץ. 
|
|
|
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8
|
|
|
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8 בהערכה גסה, עפ"י הטסט המקורי והחתיכה שקיצצת מהשפיץ, אני מעריך 15-30/35... מארט 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8 בהערכה גסה, עפ"י הטסט המקורי והחתיכה שקיצצת מהשפיץ, אני מעריך 15-30/35... מארט  נראה לי שאתה גס מאוד
|
|
|
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8 בהערכה גסה, עפ"י הטסט המקורי והחתיכה שקיצצת מהשפיץ, אני מעריך 15-30/35... מארט  נראה לי שאתה גס מאוד צור, קיצצת 15 סמ, לא אחד ולא שתיים אלא 15 סמ!!! מארט 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8 בהערכה גסה, עפ"י הטסט המקורי והחתיכה שקיצצת מהשפיץ, אני מעריך 15-30/35... מארט  נראה לי שאתה גס מאוד צור, קיצצת 15 סמ, לא אחד ולא שתיים אלא 15 סמ!!! מארט  במקור השפיץ היה 0.8 ממ עכשיו הוא 1.1 ממ המקל בחלק העבה שלו ממש מחל תפס הרולר הוא 8 ממ המקל בנוי עם עלית קוטר עדינה לכל אורכו ונשאר מאוד גמיש ורך
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 23, 2018, 00:05:56 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8 בהערכה גסה, עפ"י הטסט המקורי והחתיכה שקיצצת מהשפיץ, אני מעריך 15-30/35... מארט  נראה לי שאתה גס מאוד צור, קיצצת 15 סמ, לא אחד ולא שתיים אלא 15 סמ!!! מארט  במקור השפיץ היה 0.8 ממ עכשיו הוא 1.1 ממ המקל בחלק העבה שלו ממש מחל תפס הרולר הוא 8 ממ המקל בנוי עם עלית קוטר עדינה לכל אורכו ונשאר מאוד גמיש ורך
|
|
|
|
|
יפה מאוד! עכשיו מהו טסט המקל, בערך? מארט  אין לי מוסג במקור הוא 0.5-8 בהערכה גסה, עפ"י הטסט המקורי והחתיכה שקיצצת מהשפיץ, אני מעריך 15-30/35... מארט  נראה לי שאתה גס מאוד צור, קיצצת 15 סמ, לא אחד ולא שתיים אלא 15 סמ!!! מארט  במקור השפיץ היה 0.8 ממ עכשיו הוא 1.1 ממ המקל בחלק העבה שלו ממש מחל תפס הרולר הוא 8 ממ המקל בנוי עם עלית קוטר עדינה לכל אורכו ונשאר מאוד גמיש ורך צור, תבדוק אותי ותראה שאני צודק. עלייה בעובי ב-30%, וקיצור ב-15 סמ". יש לי נסיון רב עם שבירת קצה במקלות match. שם הטסט 5-20 גרם, למקל באורך 3.9 מ'. בשבירת 1 ס"מ של הקצה, הטסט קופץ!!!! אצלך המקל יותר קצר ..... מארט 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
טוב לא יכולתי להתאפק ויצאתי לבדוק הרכבתי דמוי של סטרייק פרו eg-74 ששוקל 2 גר ביצעתי מספר זריקות לא חזקות וממוצע המרחק היה 17 מ מאמין שבשטח עם זריקות חזקות יותר הטווח יגדל בעוד מס מטרים מה שמראה שהמקל עדיין מסוגל להתמודד יפה עם משקל של 2 גר לא מאמין שמקל בטסט של 15-30 יצליח להעיף דמוי של 2 גר למרחק של 17 מ
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|