yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
יייייייחח הההההההההההההההה איזה יציאה כיפית לשלולית אחי איזו הצלחה ביניות בכמויות ואני ראיתי בסרטון את שומר השלולית היקר תעשו חיים אני מתגעגע אליכם ולסיטואציה מאד מאד
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
אחלה דוח קצר וסרטון ממצה ביותר יפה מאוד יופי של תפיסות כל הכובד 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איזה כיף לשמוע שהאגם מתעורר אחרי שנת החורף  בסרטון נתפסה בינית שלא רואים כל יום , סחטיין  סרטונים כאלה בהחלט מביאים חשק לבקר באגם למרות שאף פעם לא התחברתי ממש למתוקים  אולי בקיץ נקפוץ לביקור עם הילדים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
יפה מאוד אני מחכה שיתעוררו המושטים. אין כמו מושט בר על המנגל
|
|
|
|
|
יייייייחח הההההההההההההההה איזה יציאה כיפית לשלולית אחי איזו הצלחה ביניות בכמויות ואני ראיתי בסרטון את שומר השלולית היקר תעשו חיים אני מתגעגע אליכם ולסיטואציה מאד מאד
תמיד כיף בשלולית יוסי געגועים אליך ! אתה חסר אצלנו בחופרים
|
|
|
|
|
אחלה דוח קצר וסרטון ממצה ביותר יפה מאוד יופי של תפיסות כל הכובד  תודה 
|
|
|
|
|
איזה כיף לשמוע שהאגם מתעורר אחרי שנת החורף  בסרטון נתפסה בינית שלא רואים כל יום , סחטיין  סרטונים כאלה בהחלט מביאים חשק לבקר באגם למרות שאף פעם לא התחברתי ממש למתוקים  אולי בקיץ נקפוץ לביקור עם הילדים  שאין ים אני בכנרת ככה זה עובד בתקופה הזאת והבינית 1.3 קג נחמד מאוד ,תפסתי יותר גדולות... תבוא עם הילדים אבי אני בטוח שתהנו ביחד
|
|
|
|
|
יפה מאוד אני מחכה שיתעוררו המושטים. אין כמו מושט בר על המנגל

|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איך צינזרת אותי מהסרטון חכה ליציאה הבאה אני יושב לך על המצלמה  אכן היתה יציאה חביבה מזג אוויר מצוין כינרת שקטה מאופנועי ים ודגים שהתחילו לשתף פעולה אומנם לא האקשן של שיא העונה אבל עדיין היה חביב שיחקת אותה עם הבינת הגדולה ממתין לפעם הבאה
|
|
|
|
|
איך צינזרת אותי מהסרטון חכה ליציאה הבאה אני יושב לך על המצלמה  אכן היתה יציאה חביבה מזג אוויר מצוין כינרת שקטה מאופנועי ים ודגים שהתחילו לשתף פעולה אומנם לא האקשן של שיא העונה אבל עדיין היה חביב שיחקת אותה עם הבינת הגדולה ממתין לפעם הבאה חכה אתה עוד תיהיה כוכב אצלי בסירטונים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איך צינזרת אותי מהסרטון חכה ליציאה הבאה אני יושב לך על המצלמה  אכן היתה יציאה חביבה מזג אוויר מצוין כינרת שקטה מאופנועי ים ודגים שהתחילו לשתף פעולה אומנם לא האקשן של שיא העונה אבל עדיין היה חביב שיחקת אותה עם הבינת הגדולה ממתין לפעם הבאה חכה אתה עוד תיהיה כוכב אצלי בסירטונים  סיפקתי לך ים של הרפתקאות לסרטון ולא ניצלת אותם 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
תומר ממש סרטון להתענג עליו כל הכבוד !!!
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תומר, כיף של סרט פתיחת עונה באגם המתוק. היתה שם איזו בינית אחת ממש מכובדת  טוב לראות שיש אקשן וכבוד על השחרורים  נראה שאחרי פסח נתחיל גם לקפוץ לבקר, אנחנו צריכים מים חמים יותר
|
|
|
|
|
תומר ממש סרטון להתענג עליו כל הכבוד !!!
תודה תותח!
|
|
|
|
|
תומר, כיף של סרט פתיחת עונה באגם המתוק. היתה שם איזו בינית אחת ממש מכובדת  טוב לראות שיש אקשן וכבוד על השחרורים  נראה שאחרי פסח נתחיל גם לקפוץ לבקר, אנחנו צריכים מים חמים יותר תודה שרגא עכשיו המים עוד קרירים כיף לקפוץ להתרטב קצת  אחרי פסח כל 5 זריקות נכנס למים כי אי אפשר אחרת 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|