פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הם כאן והם עצבנים לאללה (נוספו תמונות) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: הם כאן והם עצבנים לאללה (נוספו תמונות) (נקרא 5175 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תודה על התשובות המפורטות והמלומדות.  אנסה בשטח, מבטיח לדווח אם יהיו תוצאות. בהצלחה בהמשך העונה!
|
|
|
|
|
יופי של פתיחת עונה שרון. גדלים מרשימים. 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שרון, תענוג של פתיחת עונת הלברקים ל 2018 עם השקדיה  רואים שאתה מקצוען איתם  למצוא שותף לדייג כפי שרשמת זה קשה, טוב שמצאת אחד כזה 
|
-------------------------------
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
תודה על השיתוף בפרטים
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איך שהזכרת "שותף אידיאלי" - ישר עלה לי בראש יוסי אסולין  דו"ח דליקטס שרון... עם הכל מכל... דגים וחברים... חוויות ונעילות.. וטיפים כמובן... נהניתי מכל שורה... ידעת כי הלברקים יגיעו אחרי פריחת השקדיה, גם אם באיחור.. והם הגיעו  תמשיך להנות ולחגוג חבר יקר, עם אוויר ים, דגים וחברים 
|
|
|
|
|
איזה יופי של דו" www_MyEmoticons_com__fishing;ח... תהנה מהדגים ...בתאבון
|
|
|
|
|
שאפו שרון, תענוג של לברקים, ואין על אסולין בתור שותף ליציאות כאלו, זה הזמן שלכם עכשיו שם בדרום, תמשיכו להפציץ
תודה גבר  אלוףףףף שרון איזה כיף אין על ימים עם אקשן שמח בשבילך על התפיסות המשך הצלחות חבר!!
תודה אחי  תודה על התשובות המפורטות והמלומדות.  אנסה בשטח, מבטיח לדווח אם יהיו תוצאות. בהצלחה בהמשך העונה! בכיף,בים שקוף תנסה כלבים ובים עובד סילקונים במקומות שציינתי. בהצלחה איך שהזכרת "שותף אידיאלי" - ישר עלה לי בראש יוסי אסולין  דו"ח דליקטס שרון... עם הכל מכל... דגים וחברים... חוויות ונעילות.. וטיפים כמובן... נהניתי מכל שורה... ידעת כי הלברקים יגיעו אחרי פריחת השקדיה, גם אם באיחור.. והם הגיעו  תמשיך להנות ולחגוג חבר יקר, עם אוויר ים, דגים וחברים  יוסי הוא שותף יותר מאידיאלי,ממנו אני לומד מה זה להיות שותף... שמח שנהנית תודה  איזה יופי של דו" www_MyEmoticons_com__fishing;ח... תהנה מהדגים ...בתאבון
בדיוק נכנסו לסיר עם רוטב לשבת חתן של הבן, נראה לי שייהנו מהם 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
שרון הרגת אותי עם התמונה לרגע חשבתי שהזמר ישי לוי התחיל לכתוב דוחות בפורום  מתחבר לכל מילה שכתבת על השותף ולדעתי יש לך אחד כזה בשם יוסי אסולין מברוק על הצמד העצבני שימשיכו להיות עצבניים ושאתה תמשיך להוציא אותם אני בטוח שאצלך הם נרגעים בהצלחה בהמשך
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 16, 2018, 16:54:23 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
איך שהזכרת "שותף אידיאלי" - ישר עלה לי בראש יוסי אסולין  דו"ח דליקטס שרון... עם הכל מכל... דגים וחברים... חוויות ונעילות.. וטיפים כמובן... נהניתי מכל שורה... ידעת כי הלברקים יגיעו אחרי פריחת השקדיה, גם אם באיחור.. והם הגיעו  תמשיך להנות ולחגוג חבר יקר, עם אוויר ים, דגים וחברים  יוסי הוא שותף יותר מאידיאלי,ממנו אני לומד מה זה להיות שותף... שמח שנהנית תודה  יוסי הוא גם יותר מאשר שותף לדיג... הוא נכס ליקום  וגם אתה 
|
|
|
|
|
" מארסו פאלסו " - החודש המשוגע של השנה . אחלה לברקים , אין על לברקים . תהייה עירני כשהים יירד , מוסר השכל 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אחלה דייג עם אחלה דגים, הם טעימים כמעט כמו הדו"חות שלך ! תודה על המידע המעניין והמידע בתגובות, שווה זהב... אכן, שותף טוב שותף לחיים, נותן לך את האמונה פהנימית והכח להמשיך כשאתה נשבר, ואתה יודע שהוא שם בשביל לזרוק את הציוד שלו למים ולקפוץ על הדג שלך.... בהצלחה בהמשך העונה, מחכה לעוד דו"חות שלך ! רק דבר אחד חסר לי:באיזו שעה זה היה? כי ציינת שגם הצינורות תקפו 
|
|
עריכה אחרונה: מרץ 18, 2018, 09:12:38 AM על ידי Eldad79
|
|
|
|
|
|
אחלה דייג עם אחלה דגים, הם טעימים כמעט כמו הדו"חות שלך ! תודה על המידע המעניין והמידע בתגובות, שווה זהב... אכן, שותף טוב שותף לחיים, נותן לך את האמונה פהנימית והכח להמשיך כשאתה נשבר, ואתה יודע שהוא שם בשביל לזרוק את הציוד שלו למים ולקפוץ על הדג שלך.... בהצלחה בהמשך העונה, מחכה לעוד דו"חות שלך ! רק דבר אחד חסר לי:באיזו שעה זה היה? כי ציינת שגם הצינורות תקפו  תודה גבר  ממש עם אור ראשון
|
|
|
|
|
שרון איש יקר  דייג בחסד עליון איש מקצוע בקריאת הים והמצב לא סתם דוחות שלך כוללים תמונות של דגים יפים על השחילר  כל הכבוד לך על תובנות ושיתופן עם חברי הפורום מאחל לך המשך עונה פוריה וכמובן חג שמח אח יקר מקווה שיום אחד אתגבר על העצלנות והתרוצים ואגיע דרומה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
כל דוח שלך זה בא עם סיפור מעניין מאוד נהנתי לקרוא
שיהיה בתאבון
|
|
|
|
|
שרון איש יקר  דייג בחסד עליון איש מקצוע בקריאת הים והמצב לא סתם דוחות שלך כוללים תמונות של דגים יפים על השחילר  כל הכבוד לך על תובנות ושיתופן עם חברי הפורום מאחל לך המשך עונה פוריה וכמובן חג שמח אח יקר מקווה שיום אחד אתגבר על העצלנות והתרוצים ואגיע דרומה בכיף שחר וחג שמח גם לך ולמשפחתך
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|