הדו"ח: אין מילים לתאר את היציאה הזאת!!!! דבר ראשון אני רוצה להודות לשגיא שניאור המלך שהביא לי את הסט עם ברכה מאלוהים! בא לים מתחיל לעבוד ומישהו לידי מוציא פלמידה קצת מקנא כי חיכיתי לה יותר מידי זמן... ממשיך לעבוד ופתאום נעילה כולי בהתרגשות ובגלל שלא הייתה לי רשת הרמתי אותה באוויר והיא נפלה הבאסה חוזרת... אחרי כמה זמן ננעל על בייבי לוקוס קטן שחזר למים כמובן! ממשיך לעבוד ופתאום תוך שנייה חתך לי את הגיג! אחרי 5 דקות מישהו לידי מוציא אבו נפחא של 2 קילו לפחות! ואז הבנתי מה חתך לי את הגיג. כבר נהיה חשוך ואמרתי לעצמי 5 זריקות אחרונות והביתה כי יש עוד שיעורי בית בזריקה האחרונה בוםםם פיצוץ מתחיל להילחם איתו והוא משתחרר!!! מנסה עוד קצת אבל אין תגובה לפני שהלכתי הביתה ראיתי סימני שיניים על הגיג והבנתי שזו פלמידה! בעזרת השם יציאה הבא היא תיתפס! לצערי אחרי החניתן נגמרה למצלמה הסוללה אז לא רואים את הפלמידה והלוקוס... שבוע טוב וחוטים מתוחים לכולם. https://www.youtube.com/embed/7LNykuWvrX8
עריכה אחרונה: מרץ 13, 2018, 12:57:20 PM על ידי rafi
בהחלט חוויה גדולה עברת היום הרבה דייגים היו מוכנים להתחלף אתך למרות שהדג נשאר בים בשביל ימים כאלו אנחנו יוצאים לים הדגים הם הבונוס ועוד יגיעו הרבה בע״ה
בהחלט חוויה גדולה עברת היום הרבה דייגים היו מוכנים להתחלף אתך למרות שהדג נשאר בים בשביל ימים כאלו אנחנו יוצאים לים הדגים הם הבונוס ועוד יגיעו הרבה בע״ה
תמיד בהצלחה חבר
מסכים איתך לגמרי! התקשרתי להורים לספר להם ומרוב האקשן וההתרגשות נשמעתי כאילו תפסתי אינטיאס 40 קילו
יציאה כזאת זה יציאה של השמחות היום הדגים נשארו ביפ אבל לא רחוק היום שהם יגמרו אצל אמא בסיר מאחל לך עוד הרבה ימים עמוסי אקשן ועם שקית מרשרשת או לחלופין שחילר רוטטת
מה שבטוח סהר (אם זכרתי נכון את השם) - היו לך הרבה אקש'ן והרבה עניין... עצם העובדה שקיבלת נעילות וחיתוכים - אומר שגרמת לדגים לתקוף וזה כבר טוב... זמנם של הדגים להגיע ליד ולסל שלך - יגיע באחת היציאות הבאות... הסרטון היה כייפי לצפיה...
הערה: מי שלקח לך את הג'יג לדעתי זה 98% פלמידה ו:2% אבונפחא, לרוב, אבונפחות לא חותכים חוטים בג'יג... העובדה שהיו פלמידות בסביבה - מחזקת מאוד את המסקנה שלי
מה שבטוח סהר (אם זכרתי נכון את השם) - היו לך הרבה אקש'ן והרבה עניין... עצם העובדה שקיבלת נעילות וחיתוכים - אומר שגרמת לדגים לתקוף וזה כבר טוב... זמנם של הדגים להגיע ליד ולסל שלך - יגיע באחת היציאות הבאות... הסרטון היה כייפי לצפיה...
הערה: מי שלקח לך את הג'יג לדעתי זה 98% פלמידה ו:2% אבונפחא, לרוב, אבונפחות לא חותכים חוטים בג'יג... העובדה שהיו פלמידות בסביבה - מחזקת מאוד את המסקנה שלי
חח לגבי השם זכרת נכון ואני בעצמי מרגיש את ההשתפרות שלי בזירזור לגבי התקיפות והנעילות.