פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מה מסתתר בפנים? תציצו... |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מה מסתתר בפנים? תציצו... (נקרא 1921 פעמים) |
הדפסה |
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד ארז תתחדש על כל הציוד החדש. משער שרק הסכום ששילמת עבור המכס גבוה יותר מסך הקניות שלי לדייג בשנה הקרובה  מקווה בע"ה לראות עכשיו סרטוני דייג בלי "תירוצים" שאתה מחכה לסט הכבד שלך. דרך אגב, תוכל להסביר טיפה על ה- Line Stopper בשביל הרולר שהראת. ואשמח גם אם תתן כמה מילים על הגריפר שרכשת, מאיפה ומאיזו חברה. תתחדש 
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזו חבילה מפנקת תתחדש ושכל הציוד יסריח מדגים בהצלחה
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
איזה כיף לפתוח חבילות... אבל חבילה כזאת- זה כבר סיפור אחר. ציוד מהטופ, כיסית את הכל בקרטון אחד. תתחדש, חבר, ממתינים לדוחות בהם יככבו הפריטים מהסרטון!
|
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
ארז שלום, תוכל לפרט מהיכן רכשת ? מור
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, תתחדש על ארגז הצעצועים המעניינים  תהנה מהם
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה חברים...
הזמנתי מהספק של החנות שלי (מיפן)
אברהם... חחחח תודה, עכשיו התרוץ יהיה זמן אבל נמצא זמן... לגבי הגריפר, אין לי מושג, לא של חברה מוכרת, זה היה בסטוק של הספק אז לקחתי לנסות, בגדול זה פךסטיק שנראה שפחות יפצע את הדג. לגבי העוצר חוט, זה מתברג במקביל לידית מהצד השני במקום הסוגר, זה גם נותן את האפשרות להניח על זה את הרולר מבלי שהקשת או השפולה תיפגע ולמישה תישאר באוויר אבל בעיקר כדי להחזיק את החוט, יש שתי גומיות צמודות ובסוף הדיג מקפלים את החכה , מורידים את הדמוי ואת החוט מכניסים לשם ולא צריך לפרק את הסיכה. מקווה שברור
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
תודה רבה חברים...
הזמנתי מהספק של החנות שלי (מיפן)
אברהם... חחחח תודה, עכשיו התרוץ יהיה זמן אבל נמצא זמן... לגבי הגריפר, אין לי מושג, לא של חברה מוכרת, זה היה בסטוק של הספק אז לקחתי לנסות, בגדול זה פךסטיק שנראה שפחות יפצע את הדג. לגבי העוצר חוט, זה מתברג במקביל לידית מהצד השני במקום הסוגר, זה גם נותן את האפשרות להניח על זה את הרולר מבלי שהקשת או השפולה תיפגע ולמישה תישאר באוויר אבל בעיקר כדי להחזיק את החוט, יש שתי גומיות צמודות ובסוף הדיג מקפלים את החכה , מורידים את הדמוי ואת החוט מכניסים לשם ולא צריך לפרק את הסיכה. מקווה שברור
בס"ד תודה רבה 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
ארז יקירי איזה קופסאת הפתעות  ... הכנסת את כולם פה לסיחרור מערכות  תתחדש איש , ומאחל לך כיפופים יפים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חבילה בהפתעה למרות שלא הופתעת  תתחדש ותהנה ארז... נראה שהציוד הזה יככב בהרבה סרטונים שלך 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|