תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
10/3/2018 | כנרת - מזרח | מים מתוקים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
דמוי דג קטן - leshem yellow tail (: | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 1 | מוערכת כ 3 ק״ג |
הדו"ח:
כל שנה אני מחכה דווקא למרץ להתחיל לזרזר בכינרת , ולחפש את התקיפות הראשונות של הביניות .
בשבועות האחרונים ראיתי מספר רוסים עושים טרולינג בכינרת באזור העמוק גם שהמים קרים
בעוד אני מחפש בורים על פתיון , ואז נפל האסימון לחפש את הביניות מהחוף בנקודה מאוד מסויימת

וכך היה בשבוע שעבר בו התחלתי רשמית את עונת הזרזור במים מתוקים.
חייב לציין שהתעצלתי לקום מוקדם בבוקר שבת אז חיכיתי לשעות אחר הצהריים מ 15:00 והלאה
חמוש במיטב הגיגים והדמויים שעובדים אצלי כל שנה .
בשבוע שעבר תפסתי בינית יפה בגודל של קילו וחצי בערך התקיפה הייתה ב 15:30
לא היה לי הרבה זמן כדי להישאר לשעות המאוחרות אז צילמתי וחזרתי הביתה .
בשבת הזאת 10/3 הגעתי כהרגלי ב 15:00 והתחלתי לסרוק את האזור , למזלי הפעם לא היה אף מטייל
או נופשים שנשארו לתחילת השבוע אז יכולתי להנות גם מהטבע ופריחות ההדרים שממסטלים את האויר

בזריקות הראשונות לא הייתה שום תקיפה אבל ידעתי שהיא תגיע בקרוב וכך היה ....

מ 15:30 תקיפות בלי הפסקה בזו אחר זו לפעמים רק תקיפה בלי נעילה יציאת חוט ואז שוב זריקה וושוב פעם אותו סיפור
כנראה מושטים ממזרים או ביניות קטנות כי יחסית אני עם משולשות גדולות על הדמויים .
בשבלב מסויים התחילה רוח מציקה , אבל מיד כזכור לי מעונות קודמות תפסתי את כיוון הרוח ואיתו הזריקה
הברבורים במים רק עושים טוב ושהכינרת במצב גלי יש יותר תקיפות מכל מצב אחר ...

מחליף לדמוי סיני מ ebay צבע צהוב זורק מגלגל ובזז קצר ואין מתיחה מגלגל והדמוי נקרע מהאחיזה שלו

הבנתי שהגדולות פה !!!!

שם דמוי דומה מאותו דילר ב ebay צהוב פלורסנטי 5 י״ח ב 19 ש״ח ומתחיל לגלגל ...

ימינה שמאלה קרוב רחוק ובאאאאאאאאאאאאאם פצצה על הדמוי וריצה מטורפת ימינה

יא חביבי אני מוצא את עצמי רץ על הסלעים כמו פיטר פן מדלג עם מקל למעלה והחוט טס מהשפולה יא אלוהים
אני אומר איזה מפלצת !!!!! אין ולא יהיה על חודש מרץ אני צועק

אוחז בעדינות בשפולה לעייף את הסוסה ומתחיל לגלגל אותה אליי והיא דופקת עם הזנב על המים כמו בורי

אני עובד עם מקל 3-15 של טרבוקו חוט יוניטיקה 4 ליברה ורולר ספרו 1000 לרגע הזה חיכיתי !!!!
מבין שאני נלחם עם לוחמת רצינית שלא תוותר על החופש שלה כל כך מהר ובקלות

עבודה נכונה ואיטית , הכל לאט לאט בסבלנות , היא לוקחת אני נותן , היא לוקחת אני מגלגל ....
לאט לאט מביא אותה אליי ומתרגש מהגודל של הבינית . מאז 2015 לא תפסתי כזאת גדולה

עכשיו נשאר להוציא לה את המשולשת לאט לאט עם הכי הרבה פציעות עובד עם פלייר ומספרי מנתחים
לאט לאט שולף את הדמוי מהפה של הדג מרביץ מהר תמונות אומר תודה רבה ומשחרר אותה חזרה למים.

אין לי משקל אבל הדג מוערך ויותר מ 3 ק״ג מפלצת מים מתוקים , שעם כל הניסיון שיש לי באגם הזה תמיד הוא מפתיע
אותי מחדש וגורם לי להתרגש כל עונה מהדגים שחיים בו .
עונה מהנה ומוצלחת לכולם ברשותכם בינתיים לא אחשוף היכן אני דג תודה וסליחה

ינון.