| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/3/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 5:20 | דמוי דג קטן - duo tide minow צבע ברקודה | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:
שבוע טוב לכולם
אז איך אתחיל,עם התפיסות של שבוע שעבר התולעת התחילה לכרסם את המוח

רואים תחזית שרגא ויש ים שמתאים ללברקים חמקמקים רואה דוח פה ושם עם השקדים שיוסי מפרסם ושרון עם השקדיה
אומר לשותף לדייג זכי בא ננסה ללברקים מחר שישי בבוקר אולי יש ניצנים בפתח 
אני יודע בינתיים אין דיווחים מגזרת צפון אז אומר בא ננסה אם הלך הלך לא הלך גם נקבל את זה ,מגיעים לחוף מדפי סלע שנה שעברה הניב החוף תוצאות לשנינו אבל חרישה של קילומטרים לא מענה מצד הלברקים ים מדהים טופאוטרים סיליקונים כלום
סיימנו את היום אחרי ההליכות מחליטים להתקפל אומר לזכי בוא נחכה עם הלברקים עוד קצת זמן ואז נחזור אליהם ,משלישי בחופש מחלה בבית אז קצת יצאנו לנשום סוף סוף אוויר זכי אומר בוא ננסה מחר את אחד הריפים טוניות משהו ברקודות מה שבא יתקבל בברכה
אומר לו נראה צריך לאגור קצת שינה לפני החזרה לעבודה בראשון ובכל זאת הפטיש דופק בראש
יאלה זרמתי איתו והסכמתי מאוחר יותר קובעים מוקדם 3 לפנות בוקר שתיים וחצי השעון מצלצל בקושי ישנתי שעה וחצי שולח הודעה לזכי בוא נוותר הפעם אומר לי כבר התארגנתי לא נעים לי ממנו מקסימום נישן מוקדם יותר יוצאים מגיעים לנקודה אוטוסטרדה עמוס דייגי פתיונות אינטיאסים מחליטים לשנות כייון ימינה ריק המקום שלנו לא נפריע לאחרים כי זה הכי מעצבן כשזה קורה לך אז אתה מבין ומתרחק ,תופסים לנו פינה עם עומק דמויים במים עבודה של 20 דקות אין מענה ופתאום זכי מצד שני נעול יש דג יש דג פייט קצר הגיע עד הרגליים משתחחר הדמוי הדג עושה פרסה
לפני הנעילה עוד החלטתי להחליף דמויי ממש כמה שניות לפני רגע התפיסה ואז מבין שלהקה נכנסה לידינו מעיף את הדמוי מתחיל עבודה מהירה בינונית עם טוויצים מידיי פעם אני מעדיף לזרזר מהר יש כאלו שעובדים לאט יותר אני מגוון אבל עדיפות לברקודות גלגול מהיר עם פה כזה שינעל יותר טוב והנעילה לא איחרה הוק סט וצינור נירוסטה נעול ברנש יותר גדול מהשניים של שבוע שעבר הוציא קצת קלאץ סגירה נוספת קטנה תוך כדי והגיע לרגליים אבל איך ארים אותו המים יורדים ליד הריף ועולים ואז קולט לשונית קטנה שנכנסת כמו איילה מדלג ליד מושך את הדג מחכה לגל שיבוא ורים את הדג לא איחר וישר על הריף חברים תנסו צבעים כהים יותר גם אחד האנשים פה אמר שיש לו חברה שתפסו יותר על דמויים כהים מאשר בהירים אז אני נסיתי ויש תוצאות מודה וזהו עד הפעם הבאה נקווה בעזרת השם נרשום איזה דוח עם לברק