|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
ברכות על הצמד  מהבריחות אתה רק תלמד. אין מה להתבאס.. מזל וברכה על הסט החדש. 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אסלן מברוק על הצמד ועל בוקר של השמחות עם חברים בשביל זה אנחנו לא ישנים גם בשביל קצת קינדר שהילדים ישנים עם האוכל בא התאבון המשך הצלחות ודוחות ובתאבון  ,תודה אחי 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ברכות על הצמד  מהבריחות אתה רק תלמד. אין מה להתבאס.. מזל וברכה על הסט החדש.  תודה אבי 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
צמד חמד  אולי תשתף אותנו בסט שהרכבת  , אם זה לא סוד כמובן  בהצלחה בהמשך העונה אין פה שום סוד ידידי חכת zenaq pa 89 אורכה 2.65 פאסט אקשן משודכת עם שימאנו טווין פאור שהוזמנה באיביי מיפן הדגם היותר מהיר מהhg שהוא הxg ,יחס סיבוב של הידית 1:6.4 שזה די מהיר והשידוך עם חכה מהירה עושה ומקלה על העבודה של הפעלת טופואטרים,החכה מיועד להפעלת טופאופטרים ממש נועדה לזה לא מומלצת לסיליקונים ,אני חסיד של כלבים וכל מה שנמצא על פני המים ,למה לא הלכתי על חכות אחרות? קודם כל פשוט יש לחכה הזאת טבעות טיטניום שלא מחלידות גם אם שכחת לשטוף במקרה לא נורא וגם מספר טבעות בחכה הוא 16 ,וטבעות rg ,טבעות rg מונעות כמה שאפשר פלונטרים הטבעת הראשונה בחלק התחתון של החכה היא קטנה מאוד לא כמו החכות הרגילות בזמן זריקת הדמוי החוט יוצא בהרבה יותר חלק והמרחק שהדמוי מגיע אליו הוא לא נורמאלי בהרבה יותר גדול אתה מרגיש כל תנודה של הדמוי או גיג עולם אחר חכה לא זולה אבל מה לא עושים בשביל תחביב בגבול הטעם הטוב למרות שאני מזרזור בתחילת דרכי הלכתי על זה שיהיה לפחות משהו איכותי
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תענוג של יציאת דיג אסלן ויופי של תפיסות  ההנאה שלך מהיום הזה מורגשת בדו"ח הדיג הכייפי, הגשה נהדרת... דו"ח אינפורמטיבי, מקצועי וחוויתי כאחד... ועם שתי ברקודות יפות ביד - הבריחות מתקבלות בקלילות... נשארת עם השאלה מה היה הדג שהתפוצץ וברח - והרבה חשק לפעם הבאה  וכמובן, תתחדש על הסט החדש - שהביא לך הרבה ברכה ותקיפות כבר בהתחלה.. סימן טוב לבאות 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תענוג של יציאת דיג אסלן ויופי של תפיסות  ההנאה שלך מהיום הזה מורגשת בדו"ח הדיג הכייפי, הגשה נהדרת... דו"ח אינפורמטיבי, מקצועי וחוויתי כאחד... ועם שתי ברקודות יפות ביד - הבריחות מתקבלות בקלילות... נשארת עם השאלה מה היה הדג שהתפוצץ וברח - והרבה חשק לפעם הבאה  וכמובן, תתחדש על הסט החדש - שהביא לך הרבה ברכה ותקיפות כבר בהתחלה.. סימן טוב לבאות  המון תודה רפי  הדג שהתפוצץ לדעתי הייתה טונית דיי גדולה אני מקווה שפעם הבאה תהייה בשחילר
|
|
|
|
|
|
driver36
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגיד בבקשה איך כותבים שם של הדמוי הזה באנגלית?
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תגיד בבקשה איך כותבים שם של הדמוי הזה באנגלית?
duo tide minow
|
|
|
|
|
|
|
כול הכבוד בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
כול הכבוד בהצלחה בהמשך  תודה גבר 
|
|
|
|
|
|
|
איזה יופי לראות את ההתקדמות שלך אסלן אחרי הזוגיה היפה תראה שהכל יפתח ויהיה יותר קל. תתחדש על הסט החלומי שקנית ,תענוג אמיתי מה משקל המקל ומה משקלי הזריקה? המשך הצלחות אסלן 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
איזה יופי לראות את ההתקדמות שלך אסלן אחרי הזוגיה היפה תראה שהכל יפתח ויהיה יותר קל. תתחדש על הסט החלומי שקנית ,תענוג אמיתי מה משקל המקל ומה משקלי הזריקה? המשך הצלחות אסלן  המון תודה שרון  משקל המקל הוא 149 גרם ומשקלי החכה מ 10-28 גרם
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|