|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 24/2/2018 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| לפני אור ר | דמוי דג קטן - דו פלאייר 140 צף | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 2 | לא נשקלו |
הדו"ח:שבוע טוב חברים  אחרי נסיונות לדוג בסט הכבד אינטיאסים העונה לא שיחקה לטובתנו שבוע אחרי שבוע יבש ללא תקיפות ללא רחרוחים אפילו אחרי הדמוי והגיגים ,החלטנו שמספיק העונה ונעבור לסט הבינוני קל התחדשתי לאחרונה בחכה חדשה ורולר חדש אז החלטתי לעשות קצת הרצה לסט ,קובעים אתמול בשבת לנקודה חדשה עם שני חברים מהאזור קובעים שעה ובקושי ישנתי שעתיים בלילה השעון צלצל בשתיים לפנות בוקר שותה את הנס ושתי אצבעות שוקולד קינדר בואנו שיהיה קצת אנרגיה לבוקר ויאלה יוצאים לדרך זכי ואני ,אוספים את אחד החברים ממשיכים לשני בכוונה יצאנו קצת מוקדם להספיק את כל הסידור ולהגיע ברגוע לנקודה  עלינו לנקודה מחמש את החכה בדו פלאייר 140 צף כסוף עם לחיים אדומים ונותן שיגור החכה מעיפה פצצה מעל המצופה ומעלה מרחקים שלא יכולתי לפני להגיע הסט תואם להפליא חכה מהירה רולר מהיר כל השחייה של הדמוי משודרת לאצבעות כמו רדאר ,גלגול מהיר בינוני מידיי פעם טויצים שמשתנים מרגיש מן תקתוק על הדמוי אין מצב שזה סלע כי האזור עמוק אומר חברי הם פה והאקשן התחיל תקיפה הוק סט שלא היה חזק מידיי מביא אותו כמעט עד אליי התנערה השתחררה ברקודה די יפה מתבאס ממשיך לזרזר וחברים ננעל לבריחה נוספת אצלו ממשיכים דקה שתיים נעילה בום אצלי הוק סט כמו שצריך יציאת חוט קטנה והחנטריש על המסלעה מבסוט שם בשחילר החגיגה נמשכת תקיפות ללא נעילה והחברה השני ננעל תוך כדי גלגול מהיר עם טוויצים רציניים מכל הלב חחח מביא אותו לסלע אחרי כמה שניות נעילה שנייה שלי ברקודה גדולה בקצת מהראשונה  האקשן עולה לראש עם בריחה נוספת ועלה לו האור והברקודות לא המשיכו לשתף פעולה ,חושב איזה דמוי לשים ופתאום נזכר שקניתי אצל גינדי את המניק האגדי בצבע סוכריה 88 משקל 11גרם עף כמו גיג עם הסט הקטלני הזה דמוי שוקע מרים את קצה החכה גלגול רציף מידיי פעם טויץ ופתאום בום של החיים יציאת חוט בטירוף דג חזק שזה לא ברקודה להערכתי טונית עצבנית של שתיים פלוס אפילו נותן הוק סט מתחיל לפמפם אותו אליי ואחרי מלחמה של דקה וחצי נזכר לשחות לימין תוך כדי שאני מתקדם שחרור מהיר של הדמוי והדג נותן גז אייייייאיי איזה פספוס הייתי חייב לתת עוד הוק סט לוידוי אבל לא נורא לא נהנתי ככה מזרזור וממגוון דגים שהיו בסביבה פעם הבאה מקווה לנעול את הברנש ,האינטיאסים יחכו לשנה הבאה למרות שעדיין אפשרי לטרגט אבל העדפנו אני וזכי לחזור לסט הבינוני יותר לחפש לברקים וגומברים מקווה שהשנה תהייה לטובתנו אחרי עוד דג ברשימה שתכננתי לתפוס השנה ותודה לכולם על האחווה שיש פה 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
תמונה
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יפה מאוד, אסלן! אחלה דאבל, ומברוק על הסט החדש! זה הסט שדיברנו עליו? תרחיב קצת, צריך להיות סט פצצה! נראה שאחרי תקופה "קצת" יבשה, הים מאיר לך פנים.... יופי של תפיסה, ואחלה דו"ח. תודה על השיתוף!
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
יפה מאוד, אסלן! אחלה דאבל, ומברוק על הסט החדש! זה הסט שדיברנו עליו? תרחיב קצת, צריך להיות סט פצצה! נראה שאחרי תקופה "קצת" יבשה, הים מאיר לך פנים.... יופי של תפיסה, ואחלה דו"ח. תודה על השיתוף!
תודה לך קובי חבר יקר היה לך לא מעט חלק ועזרת לי מאוד בדרכי ועד עכשיו זה מה שיפה בפורום הזה אנשים מקצוות אחרים בארץ מתוקשרים דרך אינטרנט לטלפון שאפשר ללמוד מהם כי הם אנשים זהבבב לגבי הסט מה שדיברנו אז אבל לצערי לא ה10-50 כבר הסברתי לך על הבעיה הלא מובנת לגבי החכה הזאת ומה כרוך בה אישית הלכתי על הסט 10-28 של חכת זינאק פאסט אקשן טבעות rg טיטניום ולא מעניין אותי מה שחשבו אחרים "אין דגים למה להשקיע " ומה שאני חושב שיש פשוט בדילול ואפשר למצוא אותם אם מחפשים טוב והחכה היא סופר טופ שבטופ אין מילים מרגישים כל דבר חכה חזקה בטירוף שמשודכת לשימאנו טועים פאור 3000 2017 xg יחס סיבוב אחד של הידית 1:6.4 מה אני יכול להרחיב עוד חחח החכה שמיועד לטופ ואטרים אין השחייה של הכלב היא מדוייקת מינוריים גיגים לא מומלצת לסיליקונים זהו סך הכל 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
המילים קפצו לי בכתיבה
|
|
|
|
|
|
|
מברוק על הסיפתח ידידי אחלה דגים, בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מברוק על הסיפתח ידידי אחלה דגים, בהצלחה בבאות
המון תודה סאמח
|
|
|
|
|
|
|
אסלן ידידי ראשית מברוק על סיפתח יפה לסט החדש  לפי התאור שלך עבודה תענוג יופי של צמד חמד  יום מלא אקשן נעילות בריחות , זה חלק מהמשחק שאפו
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אסלן ידידי ראשית מברוק על סיפתח יפה לסט החדש  לפי התאור שלך עבודה תענוג יופי של צמד חמד  יום מלא אקשן נעילות בריחות , זה חלק מהמשחק שאפו תודה שחר
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אסלן, יופי של זוג ברקודות לספתח לסט החדש  קנית סט איכותי והעיקר שאתה נהנה ממנו 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אסלן, יופי של זוג ברקודות לספתח לסט החדש  קנית סט איכותי והעיקר שאתה נהנה ממנו  תודה רבה שרגא 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה ספתח לסט החדש תתחדש ותמשיך להפציץ תודה על השיתוף
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אחלה ספתח לסט החדש תתחדש ותמשיך להפציץ תודה על השיתוף
תודה רבה צור 
|
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
צמד חמד  אולי תשתף אותנו בסט שהרכבת  , אם זה לא סוד כמובן  בהצלחה בהמשך העונה
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אסלן מברוק על הצמד ועל בוקר של השמחות עם חברים בשביל זה אנחנו לא ישנים גם בשביל קצת קינדר שהילדים ישנים עם האוכל בא התאבון המשך הצלחות ודוחות ובתאבון 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|