תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
25/2/2018 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 10 - 20 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
גיג בינוני - היבוסה | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | ||
גיג בינוני - היבוסה | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 |
הדו"ח:
אהלן חברים!
השבוע התחדשתי בקיאק outback 2017 כסא גבוה ומפנק ת'תחת

כולי התרגשות מת להרטיב את הקיאק ,שואל את החברים מי בעיניין ,יואב נותן תשובה חיובית
נפגשים בחוף,מקשקשים הרבה ומתחילים נגלות כי אין לשתינו עגלה לכן נכנסו יחסית באיחור
עולה על הקיאק מכניס פדלים ועף באוויר מרוב אושר ,איזה כיף ידיים פנויות ,יציבות,נוחות.מהירות,.פשוט עולם אחר !
מוריד בובה ומתחיל לגרור,מסתכל ימינה ורואה רשתות פרוסות בכל מקום,איך שאני עובר את הרשתות אני מקבל פצצה על המקל ויציאה של חוט מטורפת ורפיון של החוט כנראה השתחרר מהקרס....היה שם משהו גדול....
ממשיך בהתלהבות מפדל כמו מטורף ולא מרגיש בכלל עייפות, באיזשהו שלב אני רואה שהגזמתי והשארתי את יואב לבד אז עוצר ומתחיל לעבוד בנקודה ללא תוצאות בינתיים על הג'יג
באיזשהו שלב עברה אוניה עצומה בגודל שלה במהירות,לדעתי הייתה 500 מטר ממני אולי יותר,היא יצרה גל כמו צונאמי ,יותר נכון 3 גלים עם סוואל לאורך מאות מטרים ,שמסביב הים פלטה,לקח לגל להגיע אלי מהרגע שראיתי אותו בערך 5 דקות נלחצתי קצת כי הגל היה ממש גבוה ,יואב צועק לי תפדל במהירות אל תוך הגל ואני מבלי להקשיב לו בכלל כבר על 9 קמש נכנס חזיתית בגל, ראש בראש!עם הפרולר אני בוודאות הייתי מתהפך ,מזל שהאוטבק הציל אותי ועברתי את הגל בשלום!
ממשיכים דרומה ומזהה בפיש מקום מעניין שאין מצב שאני לא שולח למטה את כל הארסנל שלי,מזהה בפיש שהאזור סלעי וחשש לדגים למטה,ישר עוצר מסדר את עצמי לתנוחת ג'יג ומתחיל לעבוד בסלואו מוריד את הג'יג למטה נוחת על הקרקעית מתחיל לסובב 2-3 סיבובים ובום לוקוס נותן ביס בג'יג ,ידעתי שיש שם משהו...מעלה אותו למעלה תמונה נשיקה ותביא את אמא לפעם הבאה
מתקן שוב לאותו האזור שסימנתי אותו בפיש ,שוב מוריד ג'יג סלואו 120 גרם אותו אחד,מתחיל לעבוד ואחרי 3 זריקות שוב מקבל מכה ועולה לו עוד לוקוס חמוד שמקבל תמונה ורחמים ונותן לו לחזור לגדול להמשך הדורות הבאים!
הים היה מדהים! המזג האוויר היה תענוג ...הקיאק אליפות, הטופ של הקיאקים!
אחלה של שבת הייתה צאו לים תהנו ממנו תתנו בישבילו והוא יחזיר לכם בגדול !