דמוי מפרקי ולא מפורק.... לכל החברות בערך יש אותם, מיועדים לרוב למים מתוקים ולא לים. בכל זאת, יש כמה דגמים למים מלוחים, שמיועדים דווקא לדייג כבד, והמשקלים בהתאם, deprive של דואו ששוקל 50 גרם (באורך 170 ממ אם אני זוכר נכון), briganre של אפיה, באורך 160 ושוקל 48 גרם, ולאחרונה נחשפתי לדמוי שאמור להיות מוצלח, magic swimmer של סביל, דמוי שמגיע במגוון משקלים גם עד 165 גרם, אבל קיים גם במידות קטנות ומשקלים החל מ-12 גרם אם אני זוכר נכון. כולם זזים ממש יפה, בצורה טבעית מאוד, גם בשחיה רציפה וגם בטוויצ'ים ועצירות https://youtu.be/9lebZ4r1Q8Y
עריכה אחרונה: פברואר 24, 2018, 17:20:06 PM על ידי Kobiarava
הם נראים נחמד ויפה אבל יש לי בעיה אחת איתם אין להם ממש פרופיל של דג קלאסי שחי בים, רואים שזה דימויים המיועדים לבאסים. אבל לא ישר היה פסימיסטי.
בס"ד
בשביל זה יש כמה שנראים אמיתי ויש כאלו שנראים צעצוע... דרך אגב, בראה"ב ראיתי גם תפיסות על כאלו שנראים כמו דג זהב. למראה ראשוני זה היה נראה צעצוע אבל מי שהעלה את הסרטון תפס איתו כמה פעמים באותו היום.
כנראה שלנו יש טעם בדמויים ולדגים יש לפעמים טעם אחר...
עובד על לוקוסים בעיקר עם בובה מפורקת של שימנו אולי אצלם אותה אח"כ. צבע זהב כפי שציינתי למעלה הבובות הללו עובדות טוב יותר בים זז, או בזרמים מה שגורם למפרק של הבובה לזוז בתזזית ולשגע את הדג. חיסרון של הבובה זה שהיא לא עפה רחוק, למרות משקל יחסית גבוה
-------------------------------
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה