| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/2/2018 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:00 | גיג קטן - חיקוי ג'יגפרה 24 גרם לבן כסוף | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 0.8~ |
הדו"ח:
שלום לכולם,
הודעה ראשונה בפורום, לא קל לי לכתוב אבל אני מרגיש שהגיע הזמן...
הדו"ח הזה הוא הוא סוג של הכרת תודה לאנשים הנפלאים שיש פה, בזכותכם למדתי הרבה, על דייג בפרט ועל שיתוף ואחווה בכלל.
לפני שנה הגעתי לאתר והתוודעתי לתחום הז'ירז'ור (עד אז רק פיתיונות בקטנה- גמברי על קרס 7 עם משקולת רצה), היה נשמע לי די הזוי שאפשר לתפוס ככה אבל אנשים מעלים דוחות...
קניתי חכה רולר וקצת ציוד (חכה 10-30 3 חלקים מסין, רולר דאיווה פרוקאסטר 2500, חוט J-BRAID (תודה למארט)), והתחלתי לנסות בהתאם להמלצות. הגעתי לחוף לחלונות קצרים בשעות לא אופטימליות, ובשילוב חוסר הניסיון שלי התוצאות היו בהתאם.
לפני שבוע ראיתי שיש לי חלון באזור השקיעה, הגעתי מכוון לפלמידות. שם ג'יג חיקוי ג'יגפרה שהומלץ עליו בזמנו (אם אני לא טועה ע"י שרון, תודה רבה!), הטלה ראשונה, ואחרי הקפצה אחת יש דג! אחרי כל ההטלות חסרות המענה בעבר אני לא מאמין שזה באמת דג אבל החוט יוצא מהשפולה ואין מה להתבלבל. מתחיל לגלגל פייט נחמד עם הרבה משיכות חוט ואני כבר מנחש מה יש בקצה השני. כשראיתי את הצללית הכסופה בתוך המים לא האמנתי שזה קורה. ליפוף של הלידר על היד (תודה לקובי על הטיפ) והדג בחוץ.
הטלה אחרי זה תקיפה ללא נעילה ואח"כ פלונטר בחוט בד שפתחתי רק בבית.
שבוע טוב לכולם ושוב תודה,
נעם

, עם איזה דג פתחת את היסטוריית הז'ירזו'ר שלך
,כל הכבוד על ההתמדה , הרווחת את הפלמידה ביושר !! חוטים מתוחים