|
מניסיון שנים קודמות מס' 1- ניקל זהב 7 גרם לכל סוגי המתוקים - מושטים ביניות ושפמנונים כולם חומדים אותו מס'2 - גיגים קטנים בינוניים 7-15 גרם בעבודה של ורטיקל-ג'יג מהיר והורדה עד הקרקעית בעיקר ביניות מס'3- דמויים קטנים 3-7 גרם לגרירה - עובד על מושטים וביניות
בעבודת זירזור מהחוף - מוסיף גם טופווטרים קטנים שגורמים ללהקות עדדדים לרדוף אחריהם מתוך השיחים
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 19, 2018, 21:25:04 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עונת הז'ירז'ור מתקרבת וזה הזמן להתארגן ולארגן ציוד נשמח לשמוע מהוא הציוד שאיתו אתם עומדים להשתמש איזה ציוד אתם עומדים לקנות או להזמין נשמח לקבל קישורים ודגמים של חכות , רולרים , חוטים , דמויים , ג'יגים , ניקלים , ציקדות , וכל ציוד נלווה אחר שמתאים לז'ירז'ור במתוקים
מתי בכלל מתחילה עונת הז'רז'ור בכנרת? 
|
|
|
|
|
צור, הקישור לאתר דאיווה: http://www.daiwa.fr/produits/moulinets/revros-e-aלא גודל 1000 רגיל אלא 1003ha (מהיר). יש עוד דגם כזה, אירופאי, זהה לחלוטין ויזואלית ובקיבולת שפולה אך עם החזר חוט של 60 ס"מ לסיבוב ידית, ולא 70 סמ לסיבוב ידית כמו שאצלך, למרות שיחס החזר החוט הוא אותו יחס. ברולרים שאצלך, השפולה והקשת יותר רחבים ליציאת חוט טובה יותר במשקלי זריקה נמוכים, והשפולה רדודה. מארט  aww האם יש אותו בארץ?מה מחירו פה?
|
|
|
|
|
עוד דמוי טופווטר קטן מסוג כלב (כלבלב קטן) לאולטרה - SMITH TOWADI קיבלתי עליו המלצות חמות והוכיח את עצמו בכינרת בקיץ האחרון כייף לראות את המושטים רודפים ומתפוצצים עליו על פני המים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עוד דמוי טופווטר קטן מסוג כלב (כלבלב קטן) לאולטרה - SMITH TOWADI קיבלתי עליו המלצות חמות והוכיח את עצמו בכינרת בקיץ האחרון כייף לראות את המושטים רודפים ומתפוצצים עליו על פני המים.
יש לי אותו ואכן אחלה דמוי קצת יקר לטעמי סביב 70 שח אתה נהנת מהמושטים שרדפו אני נהנתי מהביניות שהתפוצצו עליו בעומק כשהייתי עם הקיאק
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
האמת שאני די מצויד עוד משנה שעברה, ומחכה בכיליון עיניים לעונת המתוקים שתתחיל. משתמש בשני סטים: סט עיקרי: חכה: BlackHole Dark Horst 2.10 רולר: Shimano Stradic CI4+ 1000 חוט: Berley Nanofil 6LB צבע לבן
סט משני: חכה: Shimano Carlos 1.75 - 8.75 רולר: Daiwa Revros 1003 חוט: PowerPro 10LB צבע ירוק כהה
לגבי דמויים - אלו העיקריים: קאסטמסטר 3.5 גרם בשלל צבעים ג'יגים של עידן (Dayagos) - הלבנים עם הולוגרמה 7 גרם (שכרגע אין לו במלאי) היו ממש טובים שנה שעברה ג'יגים של Jigpara במשקלים של 5 גרם וגם 7 גרם את ה- Towadi יש לי ודווקא לא יצא לי לנסות אותם בעונה שעברה, אשתדל לנסות השנה הזו. טופווטרים של HALCO קטנים של 4 גרם - מחכים למבחן הראשון שלהם השנה. ציקדות של StrikePro בצבע זהב
יש כמובן עוד דמויים בארסנל כגון סיליקונים אבל אני חושב שזה מספיק לעת עתה...
וציוד נלווה וחשוב: רשת הרמה סל דגים צף
מקווה שלא שכחתי עוד משהו חשוב...
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 23, 2018, 02:23:55 AM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
טופ ווטר מומלץ, אבל המחיר שלו ממש לא שפוי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
טופ ווטר מומלץ, אבל המחיר שלו ממש לא שפוי אז תכין מבלזה 
|
|
|
|
|
טופ ווטר מומלץ, אבל המחיר שלו ממש לא שפוי אז תכין מבלזה  אני יודע שפעם הסתובבו חיקויים שעבדו יפה. מצאתי משהו שנראה כמו חיקוי של זה. המכירה בבאלקים של 10 יחידות. מישהו נכנס שותף?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
טופ ווטר מומלץ, אבל המחיר שלו ממש לא שפוי אז תכין מבלזה  אני יודע שפעם הסתובבו חיקויים שעבדו יפה. מצאתי משהו שנראה כמו חיקוי של זה. המכירה בבאלקים של 10 יחידות. מישהו נכנס שותף? אפשר לראות קישור למוצר?
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ללא ספק צור, אתה מסודר  ולאור הדו"ח של ינון על הבינית - אתה יכול כבר להתחיל לנסות 
|
|
|
|
|
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|