פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פתיחת עונה באיחור,אבל שזה בא זה תענוג |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: פתיחת עונה באיחור,אבל שזה בא זה תענוג (נקרא 4657 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
יפה מאוד שרון. הדג הולך לדרכו וחוזר בשנה הבאה שוב, אבל את הטאץ' והדקויות שבהיכרות איתו ממש לא איבדת. גם אני ביקרתי בנקודה החמה לפני שבוע בדיוק (המקום בו נתקלתי בך בתחילת הסתיו), והפלמידות השתוללו שם. הרבה תקיפות, בריחות, חיתוכים, וגם אחת חמודה שהלכה איתי הביתה והוגשה לשולחן אצלנו. נראה שבחופי הדרום העונה מתחממת, מקווה לראות עוד הרבה דוחות מעניינים שלך. אחלה של תפיסות, פצצה של דו"ח, תודה על השיתוף!
תודה קובי ומאמין שעוד נתראה העונה  יפה שנפלת על להקה והוצאת כמה בזמן קצר יחסית  לפי מה שאתה אומר יכול להיות שמחר (אולי בשקיעה) יהיה שווה לצאת? ים קצת גבוה (סביבות 1-1.5 מטר) ומיד אחרי הסערה באיזה גבוה גלים יצאת לדוג? עוד לא יצא לי לצאת עם הסט הכבד כי חשבתי שבתחילת העונה עוד עדיף לשחק איתם עם גי'יגם של 20-30 גרם אבל אולי אפשר כבר לעבור ליותר כבדים של 40-60 לפי מה שאני רואה לא יודע מה מצב העכירות של הים,מקווה שלא שוקו.. בים עובד חזק מומלץ גיגים כבדים וסט בינוני עד כבד הים שעבדתי בו היה סוער במיוחד מעל 1.5 מטר,ים אקסטרים עם רוח לפנים ממש של 15 קמש תענוג אמיתי  לא לפחד לצאת בים כזה עם איזה סט אתה? (רולר חכה חוט) מגיע לטווח זריקה טוב במקרה שציינת עם ג'יג 40 גרם? שוקל לצאת בים כזה אבל זאת ההתלבטות שלי אני מאשדוד ובח"ח לדוג מהחוף שים כזה לא נוח בכלל ועלול להביא לתקיעות של ג'יגים על הריף ברדוד יחסית (מה שיגרום לאיבוד ג'יגים לעיתים קרובות אני מאמין) אבל שם הולך יותר טוב לדעתי ולפי מה שאני רואה, או ללכת לאזור של הראש של המרינה שם הסיכוי שיתקע די אפסי (אם אני לא טועה אין שום סלעים כמעט באזור הזה כאשר זורקים לעומק), והיתרון של הגובה גם מקטין את הסיכוי לתקיעות עוד שאלה, אתה אומר שאתה תופס אותם בסביבה שקרובה לקרקעית, אתה עובד עם משולשת או עם סינגל ואסיסט להקטנת הסיכוי להיתקע? עובד עם חוט 22 ליברות 8גידים ygk G-SOUL חכה prox-walker se 10-45 gram רולר shimano Stradic 4000 ci4 הסט מאוזן ומטיס גיגים מעל 100 מטר,לפעמים זה עושה את ההבדל מכיר את כל ההתחבטויות שתיארת למעלה לגבי זירות הדייג. תמיד תלך עם האינטואיציה שלך  ככה תפתח את חוש מציאת הדגים  לשאלתך על הקרסים עובד עם משולשת ואסיסט ,או שתי אסיסטים העיקר שיהיה חד ולא קטן מידי 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
סחתיין מקצוען אם דג או 2 נקרא לגרד המצב מצוין  בעוד שרובנו מנסים לגרד 1 במשך חודשים  עם איזה ניקל אתה עובד? צבעים וגודל (אורך) של הגיגים? כבל? איזה אורך?
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
 |
|
|
סחטיין שרון על הפלמידות  חזרת לכושר ומפתיע שיש אותן גם בים אקסטרימי כפי שציינת תודה שרגא לא מפתיע בכלל,בחודשיים הקרובים שזה שיא העונה הם נמצאים בכל תנאי של ים ובכל שעות היום. שהים עובד קל לתפוס אותם. שרון, המון תודה על דו"ח מלמד, כיף לראות תפיסות כאלו וכיף עוד יותר לראות שזה בא מתכנון והתמדה. שאלה אחת, לגבי הריג: אתה עובד נקי? כבל? שוק לידר? סיכה/קשירה ישרה.... איך בעצם? שמת לב להבדלי צבעים בג'יג או כל דבר הולך? ומה הטסט של הסט שלך למשקלי כאלו? (חכה וחוט) המון שאלות, כי יש המון ידע להשלים  בכיף ותודה לאל קושר שוק לידר פלורו קרבון לספוג את המכה של הפלמידה ,לפעמים עובד בלי כבל(בים שקוף שיש מעט דגים) ולפעמים עם כבל שיש כמות של דגים או/ו שהים עובד. לגבי הגיגים פחות הצבע יותר הצורה ,אוהב את האימה גן ואת הגיגפרה גם הזיופים עובדים אותו דבר. שימאנו קולט גיג שתפס אצלי טוב יותר חשוב העבודה עם הגיג מאשר הצבע או החברה וצורות מסוימות קל יותר לעשות את זה. סחתיין מקצוען אם דג או 2 נקרא לגרד המצב מצוין  בעוד שרובנו מנסים לגרד 1 במשך חודשים  עם איזה ניקל אתה עובד? צבעים וגודל (אורך) של הגיגים? כבל? איזה אורך? עובד עם כל מיני למעלה רשמתי חלק מהגיגים וכמובן גם הניקל הפשוט קאסטמאסטר והחיקויים שלו.
|
|
|
|
|
דו"ח עם תוצאות- תודה על השיתוף  מארט 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
תודה תותח !
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
לא יודע מה מתאים לך יותר: משורר סופר סופר סתם, סתם סופר... איך שלא יהיה אתה דייג עם הרבה "קלאס"! מסגנן את החוויות שלך מהים ומכניס את החברים לתוך המסך עם זמזומי קלאץ'...  היציאות האחרונות היו מטריפות... משהו בי אומר שזה עדיין לא השיא! הלבנות האגרסיביות האלה עוד יפגשו אותך הרבה 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 21, 2018, 00:41:56 AM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
|
שרון !
נהנה לקרוא את הדוחות שלך....
איש יקר שאוהב את הים והים מחזיר לו בגדול!
תודה על השיתוף
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין מה להגיד שרון... ללא ספק הפכת בתוך שנים ספורות להיות מאסטר בז'רז'ור...  ולא צריך לחפש הרבה - בדיקה ביומן דוחות הדיג נראה שבשנה שכברה באותה עונה תפסתם פלמידות בדרום כרגיל, דו"ח דיג לתפארת... תודה לבורא עולם שהעיתים בידיו ומחליף את הדגים בעיתם ושולח לכל אדם את חלקו ועל זה שברא את הפלמידות
איזו סיומת  הייתי מוסיף - ועל זה שנתן ילדים נפלאים שנהנים מהדגים שאבא תופס  
|
|
|
|
ronenmoa
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
56
הים הוא המנוע של הנשמה
|
|
באמת מאסטר
כל הכבוד ואחלה סעודה לקטנטנים והחמודים...
|
|
|
|
|
אח שלי גיבור  איזה כיף לראות שאתה חוזר לשלווה שלך מול הכחול הגדול כיף לקרוא את הדוח שלך ולראות את החתיכות שחוזרות איתך הביתה 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 21, 2018, 21:32:20 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
איזה יום חלום. שתהיה בעניין, לא מספיק רק ים מתאים ודמויים נכונים. היד שלך מקצועית וזה דבר לא פשוט חשוב. אתה אלוף ויש הרבה מה ללמוד ממך. כל הכבוד איש יקר
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שרון, תענוג של דוח וכל הכבוד על השלישיה, גם לאחר תקופה ארוכה של חוסר בים נראה שלא שכחת את העבודה, למדת את הנוסחה ובאת על שכרך , תמשיך כך
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של פתיחת עונה למרות שזו הגיע באיחור אתה נותן בראש תודה על השיתוף והתמונות של דור העתיד מדהימות שיהיה המון בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח מאוד נהנתי 
|
|
|
|
|
 |
|
|
לא יודע מה מתאים לך יותר: משורר סופר סופר סתם, סתם סופר... איך שלא יהיה אתה דייג עם הרבה "קלאס"! מסגנן את החוויות שלך מהים ומכניס את החברים לתוך המסך עם זמזומי קלאץ'...  היציאות האחרונות היו מטריפות... משהו בי אומר שזה עדיין לא השיא! הלבנות האגרסיביות האלה עוד יפגשו אותך הרבה  תודה אח יקר שרון !
נהנה לקרוא את הדוחות שלך....
איש יקר שאוהב את הים והים מחזיר לו בגדול!
תודה על השיתוף
בכיף תומר  אין מה להגיד שרון... ללא ספק הפכת בתוך שנים ספורות להיות מאסטר בז'רז'ור...  ולא צריך לחפש הרבה - בדיקה ביומן דוחות הדיג נראה שבשנה שכברה באותה עונה תפסתם פלמידות בדרום כרגיל, דו"ח דיג לתפארת... תודה לבורא עולם שהעיתים בידיו ומחליף את הדגים בעיתם ושולח לכל אדם את חלקו ועל זה שברא את הפלמידות
איזו סיומת  הייתי מוסיף - ועל זה שנתן ילדים נפלאים שנהנים מהדגים שאבא תופס   תודה רפי שנה שעברה היו הרבה יותר דגים,השנה הדייגי רשתות אוספים אותם בדרך לחוף ומגיעים מעט  כל שנה והשפע שלה תודה על העלאת התמונות רפול אח שלי גיבור  איזה כיף לראות שאתה חוזר לשלווה שלך מול הכחול הגדול כיף לקרוא את הדוח שלך ולראות את החתיכות שחוזרות איתך הביתה  תודה עיוני  איזה יום חלום. שתהיה בעניין, לא מספיק רק ים מתאים ודמויים נכונים. היד שלך מקצועית וזה דבר לא פשוט חשוב. אתה אלוף ויש הרבה מה ללמוד ממך. כל הכבוד איש יקר
תודה מתן הכבוד לבורא עולם  שרון, תענוג של דוח וכל הכבוד על השלישיה, גם לאחר תקופה ארוכה של חוסר בים נראה שלא שכחת את העבודה, למדת את הנוסחה ובאת על שכרך , תמשיך כך
בכיף צחי,פלמידות זה שיגעון אמיתי בזרזור שהעונה מתחילה הרבה מהמחשבות שלי בים גם שאני לא שם,ממכר מטורף וטעים  יופי של פתיחת עונה למרות שזו הגיע באיחור אתה נותן בראש תודה על השיתוף והתמונות של דור העתיד מדהימות שיהיה המון בהצלחה בהמשך
תודה צורי אחי  אחלה דו"ח מאוד נהנתי  בכיף והמשך הנאות מהפורום מהים ובכלל 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3