פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סיכום מפגש הדייג בחוף דור ..... |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סיכום מפגש הדייג בחוף דור ..... (נקרא 14012 פעמים) |
הדפסה |
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
תשמעו חברים... למרות שאני חדש בפורום וזה המפגש הראשון שלי איתכם אני חייב להודות שנהנתי מאוווווווווווווד  כאילו שאני מכיר אותכם מאיזה גילגול קודם!? 
חסדייה (אלסאיאד אל מאהר) זה הכינוי שלו אצלי אתה תותח - חבר אמיתי כל הכבוד על היוזמה מחכים לעוד (דגים על האש) תודה רבה לכולם ושנה מוצלחת בדיג ולמי שלא מכיר אותי!! כן כן זה אני הדייג שטס לטייס  פגעת בול בנקודה והיא האנשים כאן גם לי אישית היה כיף גדול להיות במחיצתך (סוף סוף אני מכיר טייס )
|
|
|
|
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת! 
|
|
|
|
שעיבי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
41
|
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
הדבר הכי בולט במפגש זה החיוכים של כולם רק לקנא ...
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
הדבר הכי בולט במפגש זה החיוכים של כולם רק לקנא ...
אל תקנא פשוט תבוא בפעם הבאה ותהנה 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אז מה היה לנו שם ?חבר'ה על הכיפאק , מנגלים לוהטים , לול ורפת מפורקים לחתיכות ,
מחלקת השתיה של "רמי לוי השקמה בע"מ " מפוזרת על שולחנות ..
קולות של צחקוקים באויר , מילים שמתגנבות לאוזניים תוך מעבר מאיזור לאיזור
(ריג , גיג , בד, שפולה , מקל , סירה , ים , גלים , רוח ..) לי זה המפגש הראשון שקשור ל ISF וכל כך שמחתי שהצלחתי
לעשות מאמץ גדול ובסופו של יום להגיע , לראות שוב את אותם החברים הטובים
את החב'רה החדשים שמצטרפים ונהנים ושואלים שאלות ומתעניינים..
את אותו ערבוב בין הדורות (פורל הים והילדון החמוד שהכינוי שלו שובר לי שיניים)
(המלצה שלי : תחליף כינוי למשהו סבבה מקורי.. אולי השם שלך מתאים ? )
בקיצור ערב למופת..
חברים , מישהו צריך להרים את הכפפה כבר ולתת לנו עוד ערב כזה הפעם באיזור המרכז
או בגבול.. נתניה אולי ?
יאללה , נהנתי ורוצה עוד מהקבבונים של חסדייה השף !ושעיבי היקר , אתה מלך.. איזה תמונות.. פעם הבאה שיהיה עם מגנט.. לא רגיל לצאת מאירוע בלי מגנט הביתה.. ואתמול הרגשתי באירוע 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ולמי שלא מכיר אותי!! כן כן זה אני הדייג שטס הורדת לנו את הלב שעקפת אותנו בדרך  אבל חיממת לנו אותו בפגישה איתך. שמחתי לפגוש אותך אחי 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שכחתי שאתה אינדיאני 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  עם החכות גם? 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תשמעו חברים... למרות שאני חדש בפורום וזה המפגש הראשון שלי איתכם אני חייב להודות שנהנתי מאוווווווווווווד  כאילו שאני מכיר אותכם מאיזה גילגול קודם!?  חסדייה (אלסאיאד אל מאהר) זה הכינוי שלו אצלי אתה תותח - חבר אמיתי כל הכבוד על היוזמה מחכים לעוד (דגים על האש) תודה רבה לכולם ושנה מוצלחת בדיג ולמי שלא מכיר אותי!! כן כן זה אני הדייג שטס אבו ערישה תודה רבה לך על העזרה אחי..ומי שלא מכיר אבו ערישה קוטל טרכונים מ"ס1 באיזור עד שלא נראה דוח עם טרחון אחד מכובד, לא מאמינים  ברוך הבא אבו-ערישה, מתגובתך ותגובות החברים- הבנתי שאתה כבר מרגיש כמו שאתה צריך להרגיש, בבית  ואם שמעתי כאן שאלה של אשה...  כבר מתוכנן- הקיץ מתוכנן מפגש משפחות, עם אוהלים או שק"שים, כנראה בכנרת... נא להכין את עצמכם, הנשים, הילדים, הכלבים, האוהלים, המזרנים/שק"שים, וכמובן חכות  נ.ב. מישהו יכול להסביר סופסוף לטובת מי שלא היה, מה הקטע עם "מומי תסתובב"?!!! 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
נכון בסוף המפגש תמיד יש את הסשן בדיחות, אז זה הקטע עם מומי תסובב נב עדיף אני לא יכתוב את הבדיחה פה 
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
הצלם שלנו במפגשים מדהים !!
תודה איש...אחלא תמונות 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נ.ב. מישהו יכול להסביר סופסוף לטובת מי שלא היה, מה הקטע עם "מומי תסתובב"?!!!  זה מה שהפסדת שלא באת בדיחה של מומי 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נ.ב
אשתי מבקשת מפגש משפחות
תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות אשתו שואלת מתי מתחיל הקיץ בישראל  החורף לא חורף, האביב והסתו עושים טובה ומגיעים לשבוע-שבועיים ביקור נשמח לצאת לנופש חביב על שפת הכנרת!  עם החכות גם?  ברור שעם חכות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|