shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2012, 05:03:29 AM על ידי shay 38
|
|
-------------------------------
|
|
|
פורל הים
|
יום יום בים חבר פורום   
מנותקגיל:
85
יום יום בים מאכיל את הדגים והציפורים
|
|
היי ראשית להודות למבצעים אשר טרחו ללא הפסקה לסתום את הפיות של כולם ישר כח לאלו שטרחו ובאו וכמובן גם ליוזמים ההתרשמות שלי היא כי אנחנו אכן  האויר היתה נפלאה כולם דיברו עם כולם היה נחמד להכיר אנשים חדשים הקרבה הבילתי אמצעית בין החברים הגיבוש שוה כל מאמץ לדעתי צריכים לתכנן מפגש כזה כל פרק זמן קבוע ישר כח  פורל הים  למרות הגשם והרוח
|
הציוד שלי חכת בראוניג רולר גולדן F G 7000
חכת שפיגולה רולר אואזיס 7000
סטנדים בבניה עצמית
חכת אבו גרסיה 7 28
רולר קוונטום (אחרי שיפוץ החלפת מיסב) חכת אבו גארסיה רולר אוקומה V55
ארגז כלים בבניה עצמית
כיסא משודרג לדייג
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אין מילים היה 10 היה כיף לפגוש אנשים ש"התרגלנו" אליהם כבר היה כיף להתרגל לאנשים שצצו מאחורי המקלדת כרגיל צחוקים סיפורים ואיך אפשר ללא הרבה אוכל תודה גדולה לחסדייה המארח שלנו ולח'ברה שטרחו למרות הרוח, והגשם שתפס אותנו האוירה נשארה חמה כראוי למשפחה מאוחדת אין ספק שחברויות חדשות והיכרות עוד יותר מעמיקה הם התוצאה של הפורום הספורטיבי "גם ברוחו מחכים לפעם הבאה בקשה ליוסף : תכין עוד כמה בדיחות קרעת אותי עד עכשיו כואבת לי הבטן  כבר מחכים לפעם הבאה 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים יש תמונות ? אחלה מפגש אני מאמין שהיה  מפגשים רק כמו שאנחנו יודעים לעשות  יעלה חברים לספר עוד מה היה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה פגזזזז ברכותי לחסדיה - חוזה המפגש - על האירגון, התזמון, בחירת האתר המוגן והחניה הצמודה, התאורה וכל מה שמסביב. לצוות הקניות - שאפו לזה שתרם את הרכב שלו לצוות הקניות - סחטיין עליך, אחלה גבר. כל הכבוד למארגנים שסדרו אחלה רוח שלא יהיה צורך לנפנף על הפחמים, על תזמון הגשם שניקה אחרינו וכיבה את הגחלים הלוחשות (ביקורת בונה: בפעם הבא - אם אפשר - הגשם יכול לבוא שעה אחת יותר מאוחר  ). שמחתי להכיר את הפלג הדרומי של איזור הצפון - צוות פורדיס המגובש. אנשי העשיה והבדיחה. הייתם עשר  לכל מי שבא - טוב שבאת, היית עשר  שמחנו לראות ולהכיר את אנשי תפוז המגובשים  נשמח להמשיך ולשתף פעולה בקבבים, נקניקיות חריפות ושיפודים. סיכום: עד עכשיו יש לי הבזקים בעיניים מהפלשים והבזקי טעם בפה מהשיפודים והקציצות.
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני יתחיל מהסוף להתחלה צוות הווי ובידור שכלל את יוסף מומי ושי פשוט כאבה לי הבטן מרוב צחוק  והאוכל איך אפשר בלי הקציצות הנהדרות של חסדייה  פעם ראשונה שאני התמלאתי באוכל עד שלא היה לי מקום יותר מאמון עוד הצליח לדחוס לי בכח שכנוע של אמא פולניה wife:עוד חתיחת סטייק קטנה ולא יכולתי יותר והארגון היה מצויין!!!! כמו שחזיתי רוח הייתה וגם גשם ואף אחד מהגורמים האלה לא הצליח להרוס לנו מפגש מדהים שמחתי כמובן להכיר עוד פרצופים חדשים מחכה לפעם הבאה שסוף סוף תהיה במרכז נ.ב. יוסף אני לא שומע  מומי תסובב 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2012, 13:03:01 PM על ידי בנצי
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן בנצי, גילינו שמתחת לחרמונית של מאמון מסתתרת לה פולניה 
|
|
|
|
wind
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
53
|
|
כשאין ים חייבים לעשות משהו אחר תודה ענקית לכל מי שיזם שטרח ארגן ההשקעה היא לא דבר מובן מאיליו אחרי סבב טלפונים קצר  את כל החברה מרמלה ואנוכי ממודיעין כל כך נהנתי לפגוש פרצופים ישנים ובעיקר חדשים מזג האויר לא היה נורא כ"כ הרי אנחנו יוצאים ל  במצבים יותר קרים האוכל היה  ובלי לשים לב כבר 01:30 ושוב אני  לחסדייה והמארגנים על הערב הנהדר אם וכשה תחליטו על מפגש במרכז יעני מהרצליה עד אשדוד אני לשירותכם עם כל הציוד הלוגיסטי ישר כח ותודה חיים wind b
|
|
|
|
|
תנו קצת יותר פירוט איזה דגים נתפסו,משקל,והכי חשוב תמונות 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תנו קצת יותר פירוט איזה דגים נתפסו,משקל,והכי חשוב תמונות  בעיקר קבבו נודד ובכמויות שגובלות ב"שחיטה".  היה יופי של מיפגש , תודה לכולכם. 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תנו קצת יותר פירוט איזה דגים נתפסו,משקל,והכי חשוב תמונות  ריססנו בטחינה נתפסו: קבבו נודד נקניקית חד זיפית שיפודית לוהטת בצלית צורבנית ועוד לגבי המשקלים.... אני בטח העליתי קצת במשקל תמונות - בוק יעלה בהמשך
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
תנו קצת יותר פירוט איזה דגים נתפסו,משקל,והכי חשוב תמונות  בעיקר קבבו נודד ובכמויות שגובלות ב"שחיטה".  היה יופי של מיפגש , תודה לכולכם.  שכחתם שנתפסו גם פרגית נודדת וקבב ים תיכוני
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה לחסדייה על האירגון תודה נוספת לחסדייה על הטרמפ למיפגש תודה למארגנים וצוות המטבח תודה לכל מי שטרח והיגיע למרות מזג האוויר תודה לצוות הווי שדאג לגלגל אותנו מצחוק תודה לאביחי על הטרמפ חזרה הביתה היה אחלה מפגש שמחתי להכיר אנשים חדשים וליפגוש את אלו שכבר הכרתי אני שמח להיות חלק מקבוצה כל כך נפלאה מקווה שיהיו עוד מפגשים ושאוכל להגיע לכולם  ולך מומי אני רוצא להגיד ''תסובב תסובב'' 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה לחסדייה על האירגון , כמו שכתבתי כולם היו נחמדים ואדיבים בשיטות ומקומות דייג , אני ממש נהנתי ואף אחד לא התייחס אלי כמו ילד תודה לכולם , את המפגשים הבאים אין מצב שאני מפספס אולי המפגש הבא יהיה עם דייג 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|