פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   סיכום מפגש הדייג בחוף דור ..... |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: סיכום מפגש הדייג בחוף דור ..... (נקרא 14039 פעמים) |
הדפסה |
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
מוטי הכין כדור שלג וגלגל במדרון העשיר של אותו כדור נקלט ע"י חסדיה והכדור הולך וגדל לפי ההנאה שהחברה מקבלים כאן נראה לי יהיה מובן אליו עוד המון מפגשים כאלה ולומר את האמת...מי בכלל חושב על דייג ודגים כשיש חברה כאלה ... בחירת המיקום הייתה מצויינת ...בכל זאת היה סוער בחוץ והצלחנו לתפוס את הפינה השקטה שלנו תודה לחסדיה ולכל החברה שאירגנו ותקתקו מפגש חברתי מדהים היה כל כך טוב שלא הרגשנו בזמן ....פשוט חלף מהר מאד נהניתי מכל רגע ומחכה למפגש החברתי הבא במרכז או בדרום 
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
חשבתי שזה היה מפגש דייג אבל העיקר שנהנתם בפעם הבאה אני מקווה שהיה מפגש דייג במרכז 
|
אם הדג לא יבוא אל הדייג, הדייג יבוא אל הדג
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
משפחה אחת גדולה ומגובשת זה מה שאני ראיתי  מהארי שבחבורה דני (פורל הים)  ועד לדור ההמשך אביב (atmsk)  תודה לכולם על ערב מושלם  ולך אחי הצעיר חסדייה שפו ענק על הארגון וביצוע  נהניתי מכל רגע ומחכה כבר למפגש החברתי הבא  נ.ב שמישהו יעיר את התימני עם המצלמה כדי שיפנק אותנו בתמונות
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2012, 15:17:22 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אז בואו נראה מה היה לנו  קבוצה מגובשת של חברים שלא רואה ממטר את מזג האויר ושחשוב לה יותר להיפגש ולהנות  חברים מכול הארץ שבאו ואספו אחרים שלא יכלו להגיע בכוחות עצמם  מזג אויר מיוחד לאירוע מיוחד שדאג שכולם יהיו קרובים  חברים חדשים,חברים ישנים וחברים ישנים-חדשים שסוף סוף נפגשים  כמויות של בשרים ושתיה  ערימות של סיפורים ובדיחות ומארח אחד,יחיד ומיוחד ששמחתי לפגוש פנים אל פנים ולגלות את הלב שמאחורי החיוך שרואים בתמונות  מי היה מאמין שבתוך השחיף הזה מתחבא כזה לב גדול ?!?  את החלק שלך במפגש עשית ובגדול ועל זה אמא שלי אומרת "ז'דידק" [/size
אחרי שעבר טעם הקציצות, אחרי שעבר טעם הבירות, אחרי שעבר טעם הלילה, נשאר רק טעם של עוד 
תודה לכול מי שבא וגם לאלו שרצו להגיע ולא הצליחו, תודה למארגן ועוזריו הנאמנים, תודה לכולכם 
גיא
(תמונות בהמשך , אגב,כול היודע דבר אודות הימצאו של הצלם בתמונה,מתבקש לנג'ס לו שיעלה כבר תמונות... )
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 10, 2012, 15:44:01 PM על ידי gaichuk
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
כל הכבוד לכל החברים ככה צריך להיות מפגש אנשים נחמדים אחד אחד ואוירה טובה שגורמת לחשוב על המפגש הבא  תודה רבה לכל המארגנים ולכל מי שעמל להצלחת המפגש ותודה רבה לחסדייה על הארגון ובחירת המיקום אחלה זולה אירגנת לנו 
|
אין כמו נעילה בג"יג
|
|
|
|
קודם כל אני רוצה להודות  לכל החברים שהגיעו כי בזכות החברות grouphugg;שלנו הפורום הזה רק ילך ויתחזק. no1@עכשיו לתודות לחסדייה סוף סוף זכיתי לטעום את הקבב של השף. הטעם בלתי נשכח וגם תודה על היוזמה והארגון הכל היה 10 ותודה לכל החברים שעזרו .סוף סוף זכיתי לפגוש את האנשים שאני רוצה לפגוש כבר הרבה זמן מקווה למפגש קרוב בהקדם כי זה רק יחזק יותר את הקשר בין החברים ולכל החברים שלא הצליחו להגיע לא נורא תמיד יש את הפעם הבאה. 
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה מפגש מעולה ומצחיק מאד עד עכשיו כואבת לי הבטן למרות שמזג האוויר לא כל כך שיתף פעולה, האווירה היתה חמה ומלוכדת תודה על העזרה והאירגון לעדי ושי38 תודה על העזרה בקניות וכל האירגון הלוגיסטי תודה לאייל סקווידוויד על זה שתרם את רכבו תודה ל"רמי פרידמן 3 שולחנות" על השולחנות תודה לעזאת, יוסף וסאלח על העזרה בנקיון השטח אחרי המפגש ותודה לכל אחד ואחד שהגיע כי בלעדיכם זה לא היה מצליח שמחתי להכיר אנשים פנים מול פנים, ואת הנפשות הפועלות באתר יאללה לעוד מפגש..  נ.ב אשתי מבקשת מפגש משפחות
|
|
|
|
|
כל הכבוד לכולם על הארגון והאיכפתיות לגיבוש הפורום ולאחד יחיד ומיוחד , חסדייה, מגיש צל"ש!!! בגלל אילוצים קודמים לא יכולנו להגיע הח"מ והצוות, אבל אין סיכוי שלמפגש הבא לא נגיע.... מפגש מרשים ללא ספק, כן ירבו מפגשים כאלו! אגב, הצלם " התימני" אשר בתמונה הוא מר גל שעיבי מחדרה, איש המגנטים של האיזור והוא נמצא רק בשמחות!!! שבת שלום לחברים דוד שובל
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לחסדייה על האירגון , כמו שכתבתי כולם היו נחמדים ואדיבים בשיטות ומקומות דייג , אני ממש נהנתי ואף אחד לא התייחס אלי כמו ילד תודה לכולם , את המפגשים הבאים אין מצב שאני מפספס אולי המפגש הבא יהיה עם דייג  t39תודה לך שהגעת
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היה מפגש מעולה ומצחיק מאד עד עכשיו כואבת לי הבטן למרות שמזג האוויר לא כל כך שיתף פעולה, האווירה היתה חמה ומלוכדת תודה על העזרה והאירגון לעדי ושי38 תודה על העזרה בקניות וכל האירגון הלוגיסטי תודה לאייל סקווידוויד על זה שתרם את רכבו תודה ל"רמי פרידמן 3 שולחנות" על השולחנות תודה לעזאת, יוסף וסאלח על העזרה בנקיון השטח אחרי המפגש ותודה לכל אחד ואחד שהגיע כי בלעדיכם זה לא היה מצליח שמחתי להכיר אנשים פנים מול פנים, ואת הנפשות הפועלות באתר יאללה לעוד מפגש..  נ.ב אשתי מבקשת מפגש משפחות תודיע לאשתך שהענין בטיפול יש תיכנון למפגש משפחות בתחילת הקיץ מדובר על מפגש בכינרת שיכלול ז'ירז'ור ופתיונות +לינה וארוחות משותפות
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
היה מפגש מעולה ומצחיק מאד עד עכשיו כואבת לי הבטן למרות שמזג האוויר לא כל כך שיתף פעולה, האווירה היתה חמה ומלוכדת תודה על העזרה והאירגון לעדי ושי38 תודה על העזרה בקניות וכל האירגון הלוגיסטי תודה לאייל סקווידוויד על זה שתרם את רכבו תודה ל"רמי פרידמן 3 שולחנות" על השולחנות תודה לעזאת, יוסף וסאלח על העזרה בנקיון השטח אחרי המפגש ותודה לכל אחד ואחד שהגיע כי בלעדיכם זה לא היה מצליח שמחתי להכיר אנשים פנים מול פנים, ואת הנפשות הפועלות באתר יאללה לעוד מפגש..  נ.ב אשתי מבקשת מפגש משפחות ותודה לשגיא_ש , והילל שדאגו לאש כל הלילה.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היה מפגש מעולה ומצחיק מאד עד עכשיו כואבת לי הבטן למרות שמזג האוויר לא כל כך שיתף פעולה, האווירה היתה חמה ומלוכדת תודה על העזרה והאירגון לעדי ושי38 תודה על העזרה בקניות וכל האירגון הלוגיסטי תודה לאייל סקווידוויד על זה שתרם את רכבו תודה ל"רמי פרידמן 3 שולחנות" על השולחנות תודה לעזאת, יוסף וסאלח על העזרה בנקיון השטח אחרי המפגש ותודה לכל אחד ואחד שהגיע כי בלעדיכם זה לא היה מצליח שמחתי להכיר אנשים פנים מול פנים, ואת הנפשות הפועלות באתר יאללה לעוד מפגש..  נ.ב אשתי מבקשת מפגש משפחות ותודה לשגיא_ש , והילל שדאגו לאש כל הלילה. 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
את הסיכום שלי לאותו ערב אני יעלה מאוחר יותר כי היום (הולדת) עוד ארוך  טלפון לצלם הבית וחבר צוות WOW מתבצע ממש בשניות אלו.. בנתיים תמשיכו לסכם את שלכם
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|