rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יוסילה, טוב לראות שהצלחת למצוא זמן לבקר בים... התגעגענו לדו"חות שלך...  את העבודה אתה כבר יודע מצוין.. מסתבר כי התעוררת עם תחושת בטן שפגעה מצוין... זכית לנעול מה שרצית... לבריאות חבר 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מה קורההה אלוף סחתיין על הסוסה 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
איך אומר אהרון אהרון ?
מה קורה מה קורה מה קורה..
שיחקת אותה. קיבלת את מה שקמת בשבילו.
לא צריך יותר מזה.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
תמירוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלךךך איזה כיף לקום בהרגשה לדג ולהביא אותו בדיוק כמו שחשבת. כמו תמיד אתה שוחט עם הג׳קסון אתלט שלך!! המשך הצלחות אח שלי 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
בהחלט היית חסר לנו יוסי, כל הכבוד על הברקודה, כשתחושת הבטן אומרת שצריך לקום היא יודעת למה, מקווה לראות אותך חוזר לככב ביומן
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תותח
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
כל הכבוד יוסי 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
אמן דיג, קם בבוקר, מחליט איזה דג בא לו , מטרגט ומביא  . טוב אז אולי לא תמיד זה מצליח אבל כשזה קורה.. מדהים יוסי,כיף לקרוא אותך יא אלוף!
|
|
|
|
|
|
|
כל הכבוד על הדג וכל הכבוד על תחושת בטן, אגב בד"כ לא משקרת
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
חלק מהחויה ללא ספק תמיד אני בודק מה עוללתי בשנה שעברה בתקופה בה אני דג ואכן חלק גדול מהמחשבות שלי עסקו בדוח הזה משנה שעברה בטח חילחל לתת מודע אין על יומן דוחות הדיג  אמן דיג, קם בבוקר, מחליט איזה דג בא לו , מטרגט ומביא  . טוב אז אולי לא תמיד זה מצליח אבל כשזה קורה.. מדהים יוסי,כיף לקרוא אותך יא אלוף! אמן בהחלט לא יצא לי עדיין להחליט ולהביא אבל יש תחושות בטן והןמתבררות כנכונות ככל שעוברות השנים כמו שעון דיג ביולוגי וזה לא תמיד מצליח לפעמים רוצים יותר ממה שיש תודה נשמה 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
כל הכבוד על הדג וכל הכבוד על תחושת בטן, אגב בד"כ לא משקרת

|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חלק מהחויה ללא ספק תמיד אני בודק מה עוללתי בשנה שעברה בתקופה בה אני דג ואכן חלק גדול מהמחשבות שלי עסקו בדוח הזה משנה שעברה בטח חילחל לתת מודע אין על יומן דוחות הדיג  אכן, הכי פשוט זה לבדוק ביומן דוחות הדיג מה נתפס בז'רזור לפני שנה, במקרה הזה ינואר 2017.. אתה רואה גם את הדו"חות שלך ונזכר... ואין עליך חבר יקר ואיש מיוחד 
|
|
|
|
|
בום בום יוסי,התגעגעתי אליך אחי וגם לכתיבה שלך וגם לברקודות שלך  אין כמו להרגיש משיכה של בוקר טוב  לקח לדגים זמן העונה אבל הם כאן וכולם  המשך הצלחות אח יקר נתראה בקרוב
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|