פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מכעיס |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מכעיס (נקרא 6212 פעמים) |
הדפסה |
|
xRoronoax(רן)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
חול זהב ים כחול שמש בשמיים וחכה לא צריך יותר מזה
|
|
מכיר את הבעיה היה תקופה שפשוט זרקנו למים בקבוק עם חוט פלדה זה ממש עושה נזק למנוע ופשוט משחקים אותה תמימים ככה אנחנו לא קשורים לבעיה הולך 150 מטר קדימה משליך את המלכודת עם הכבל ואז חוזר אחורה ודג לי רגיל אם הם מכוונים אליי הם נתפסים קודם ...ואם לא אוסף בסוף את המלכודת בנוגע להשליך ולקלל וכו כבר למדתי שזה לא שווה כלום גם לצלם לא עוזר כי שום רשות אכיפה לא מעניינת אותם או בכלל מטפלת ותמיד תמיד הם מסתרים את המספר ( רק תתאר לך לנסוע בכביש עם מספר מוסתר ...)
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
רק כדי להרגיע - על אף החשק העז להשליך משהו לעברם ברגע הראשון, המחשבה חלפה מן העולם בדיוק שנייה אחרי,בהחלט לא רואה איך אלימות תפתור שם עניין כלשהו , אני פשוט גם לא חושב שתיעוד המקרה, טוב ככל שיהיה יוכל להוות עילה לתלונה , רואה איך הם טוענים בתמימות שלא הבחינו וכו וכו וכו. אולי יום יבוא ודרך י.ע.ד נבקש אכיפה במקרים כאלה .. כרגע הדייגים האלה גרועים יותר מכל אבו נאפחה שראיתי.
|
|
|
|
|
משתתף ברגשות הכעס והתסכול  אתמול הייתי באותה שעה בשובר הגדול כשהבהמות בסרבלים הכתומים עברו ממש בצמוד לשובר. הייתי עסוק בלנסות לתפעל את המצלמה אך לא הצלחתי לתפוס אפילו פריים. אין שום ספק שהם עושים זאת בכוונה תחילה - למה? כי הם יכולים ואף אחד לא עוצר אותם. כבר ראיתי כמה סירות כאלה שעולות על חוטים וגורמות לנזקים במכוון. באיזור יש צוללנים מדי פעם, אני לא רוצה לחשוב מה עלול לקרות כשהם שוברים כיוון בלי שדה ראייה לעברו של צוללן או קייאקיסט. זה רק עניין של זמן שהשעטה הפראית הזו תגבה גם חיים. גם שרשרת המצופים, שנקרעה בסופה האחרונה, לא מונעת מהם להיכנס לבריכה. הם פשוט משתחלים בין המצופים (כנראה עם מנוע מורם) ופורסים רשתות הקפה. אין דין ואין דיין.
|
|
|
|
|
מכעיס, מרתיח ומקומם.ככה זה כשאין התחשבות בזולת ואין אכיפה. "כל כלב בא יומו"  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 12, 2018, 01:22:17 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ארז כמוך גם אנחנו סובלים מהם בצפון במכוון עוברים ליד הדייגים שני מטר מהריף מרוב שאתה עסוק בלזרזר לפעמים לא שומעים אותם מתקרבים וקרה מקרה שנתפס לי החוט במנוע רק חבל שזה לא היה איזה כבל פלדה עבה שהיה משבית לו את הצורה או התותח פתיונות שלא משתמש בו יותר הייתי מחורר לו את הסירה אבל אין מה לעשות יש גם אנשים כאלה ממליץ לך להתחיל לחפש מקומות שבלי יותר מידיי אנשים אפילו חופים ללא יותר מידיי בלגאן של סירות או כל דבר אחר מקווה שתנעל בפעם הבאה גבר 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
משתתף ברגשות הכעס והתסכול  אתמול הייתי באותה שעה בשובר הגדול כשהבהמות בסרבלים הכתומים עברו ממש בצמוד לשובר. הייתי עסוק בלנסות לתפעל את המצלמה אך לא הצלחתי לתפוס אפילו פריים. אין שום ספק שהם עושים זאת בכוונה תחילה - למה? כי הם יכולים ואף אחד לא עוצר אותם. כבר ראיתי כמה סירות כאלה שעולות על חוטים וגורמות לנזקים במכוון. באיזור יש צוללנים מדי פעם, אני לא רוצה לחשוב מה עלול לקרות כשהם שוברים כיוון בלי שדה ראייה לעברו של צוללן או קייאקיסט. זה רק עניין של זמן שהשעטה הפראית הזו תגבה גם חיים. גם שרשרת המצופים, שנקרעה בסופה האחרונה, לא מונעת מהם להיכנס לבריכה. הם פשוט משתחלים בין המצופים (כנראה עם מנוע מורם) ופורסים רשתות הקפה. אין דין ואין דיין. אפרופו צוללנים החוק אומר שאין להתקרב 200 מ עם כלי שייט באזור שיש בו דגל צוללנים מה שצריך לעשות זה להוריד מצוף עם דגל צוללנים בסמוך לשובר מה שאומר ש 200 מ מהשובר אסור לשום סירה לעבור ואם תעבור לצלם את הסירה ולדאוג שדגל הצוללנים בתמונה ולהעביר לשיטור הימי בגלל שמדובר פה על עברה פלילית הם יהיו חיבים לטפל בעניין
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
ישראל r אכן היו אלה החברה בסרבלים הכתומים ויותר מכך, אם שמת לב , ממש קרוב לשובר הקטן אכן היו צוללנים, אם מה שצור אומר נכון ואסור לדוג 200 מטר מצוללנים הם בהחלט עוברים על החוק אם כי לא יודע אם היה דגל או לא , לא מכיר את העניין, מה שכן לקחתי מהמקרה הוא להתחיל לצלם וידאו בכל פעם שהחברה האלה בסביבה, ברגע שיבצעו עבירה והם בלי ספק יבצעו , שתהיה מתועדת, אחרי כמה כאלה אולי אפשר יהיה לשלוח לנציג אכיפה כלשהו
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ישראל r אכן היו אלה החברה בסרבלים הכתומים ויותר מכך, אם שמת לב , ממש קרוב לשובר הקטן אכן היו צוללנים, אם מה שצור אומר נכון ואסור לדוג 200 מטר מצוללנים הם בהחלט עוברים על החוק אם כי לא יודע אם היה דגל או לא , לא מכיר את העניין, מה שכן לקחתי מהמקרה הוא להתחיל לצלם וידאו בכל פעם שהחברה האלה בסביבה, ברגע שיבצעו עבירה והם בלי ספק יבצעו , שתהיה מתועדת, אחרי כמה כאלה אולי אפשר יהיה לשלוח לנציג אכיפה כלשהו
ארז קרא את תקנה 73 ותראה מה התקנה לגבי שייט בקרבת דגל צוללנים דגל צוללנים שיהיה במים בקרבת השובר אמור להרחיק כל סירה ל 200 מ מה שאומר שיהיה לך שטח דייג בטוח כל סירה שתשוט קרוב לשובר מבצעת עברה ולכן תעוד של הסירה עם דגל הצוללנים יחייב את המשטרה לטפל בעניין 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ארז, מבין אותך. האםשרות היחידה היא לצלם תמונות חדות של הפרצופים ומספר הסירה (אם לא מוסתר).
צור, זה שיש תקנות זה לא מזיז להם. הבעיה היא שאין אכיפה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ארז, מבין אותך. האםשרות היחידה היא לצלם תמונות חדות של הפרצופים ומספר הסירה (אם לא מוסתר).
שרגא זה שלא אוכפים זה נכון אבל אם לשיטור הימים תגיע תלונה עם תמונות שמראות שהסירה בצעה את העברה הם יהיו חיבים להתייחס ואם לא יתיחסו ניתן יהיה לשלוח את התלונה והתמונות לדרכים גבוהים יותר במשטרה
|
|
|
|
|
מסכים איתך 100% ! זו גם אחת ההשערות למה שקרה באשדוד לפני כ-12 שנים עם שחר בצלאל... לא יכול לכתוב ז"ל מכיוון שגופתו לא נמצאה.... אני הכרתי אותו באופן אישי... מצ"ב קישור לתמצית הסיפור: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/54/ART2/243/799.htmlהוא תמיד השתמש במצוף שיש צוללן בסביבה. תאוריית הקשר שלי: "גילחו" אותו בזמן שעלה על פני המים ולאחר מכן העלימו את הגופה.... מארט 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 13, 2018, 16:53:31 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
מסכים איתך 100% ! זו גם אחת ההשערות למה שקרה באשדוד לפני כ-12 שנים עם שחר בצלאל... לא יכול לכתוב ז"ל מכיוון שגופתו לא נמצאה.... אני הכרתי אותו באופן אישי... מצ"ב קישור לתמצית הסיפור: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/54/ART2/243/799.htmlהוא תמיד השתמש במצוף שיש צוללן בסביבה. תאוריית הקשר שלי: "גילחו" אותו בזמן שעלה על פני המים ולאחר מכן העלימו את הגופה.... מארט  בס"ד זוהי פעם ראשונה שאני קורא את הסיפור שלו. אנשים לא נעלמים סתם כך! ותמיד ששמעתי את השם הזה חשבתי שמדובר בתאונת צלילה.... יהי רצון שהאמת לגביו תתגלה במהרה
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
מצטרף לאברהם, תודה מארט ששיתפת
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
וואוו. אני כל כך מבין אותך ומכיר את זה. ממש לפני 3 שנים קרה לי בחוף דור כשהייתי נעול על פנסל של דו עם הסט הכבד. 2 חברה התחילו לשוט במעגלים גדולים תוך התקדמות מצפון לדרום, כאשר ננעלתי הם חזרו צפונה ממש כ30 מטרים מהריף ועלו לי על החוט. אי אפשר לומר שלא ראו אותי נעול. אחד מהם עמד ממש בחלק הקדמי והאחר התיישב באיזור המנוע. פחות חשבתי על הדג ויותר חשבתי על איך אני משיג את המספר שעל הסירה שלהם. חבר שהיה איתי(שוטר) אמר שהוא מכיר את התופעה והשניים לא כ"כ סופרים את החוק. עצוב שזה המצב ומבין אותך מאוד
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני חושב שצריך לירות להם על הסירה עם m-16 ולחורר להם את הסירה מבלי לפגוע בהם. גם לי עשו את אותו הדבר על השובר של המרינה באשדוד. אכיפה חרא למשטרה לא אכפת מכלום. העיקר כשאנחנו רוצים להיכנס עם סירת גומי ומנוע מעפאן בלי רישוי וביטוח המשטרה מגיעה כמו זבובים לחרא
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2018, 15:20:13 PM על ידי tsach
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה